Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:galati
Postat

Hey! Ma numesc Yasmina Andreea! Sunt o tanara  dornica pentru a -ti satisface placerile si poftele sexuale ! sunt o fire incitanta ,te pot duce pe culmile placerii,sa simtim amandoi apogeul. imi iubesc meseria si sper sa va impartasesc din placerile mele ! am 22 de ani si sunt o femeie dornica ,sexy,inteligenta doarece inteligenta este sexy si foarte sensibila si alintata . imi place sa lucrez in intimitate si seriozitate

oral=80 de lei

finalizare =100

nu fac anal ! ma puteti contacta pe nr de telefon : 0749948567 . va pup dulce si va astept cu mare drag sa ne simtit bine ! :kiss3  :girly post-159165-0-21139400-1427827227_thumb.jpeg

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Mai bine mai pui niste poze ca prima e promitatoare dar cu o floare ... stii tu :)

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Hey! Ma numesc Yasmina Andreea! Sunt o tanara  dornica pentru a -ti satisface placerile si poftele sexuale ! sunt o fire incitanta ,te pot duce pe culmile placerii,sa simtim amandoi apogeul. imi iubesc meseria si sper sa va impartasesc din placerile mele ! am 22 de ani si sunt o femeie dornica ,sexy,inteligenta doarece inteligenta este sexy si foarte sensibila si alintata . imi place sa lucrez in intimitate si seriozitate

oral=80 de lei

finalizare =100

nu fac anal ! ma puteti contacta pe nr de telefon : 0749948567 . va pup dulce si va astept cu mare drag sa ne simtit bine ! :kiss3  :girly attachicon.gif

Accepti si cu un cuplu...?

Postat

am sa pun.

de  1 apr ? :)

detaliaza si tu oferta , fk , ON/OP tarif/h etc

Postat

jumate de ora-un milon ,o ora= un milion jumate . doar oral =80 de lei cu finalizare , masaj erotic jumate de ora 50 de lei cu finalizare ..

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Yasmina,

Esti o bomba, super sexy!)) Funduletul e yammy, greu de rezistat tentatiei.. Doresc mult sa'l gust! Ce zici, o sedinda, exclusiv facesitting si cunilingus?

Postat

up-loadeaza niste poze ca fara poze reale confirmate de membrii credibili e cam la risc

Vizitator
Reputație: 0
Postat

up

http://s2.quickmeme.com/img/e8/e81d471807f4a65b4c73beb10573a35b1215fc4e2048f78a2c55d4b7ea2fffcc.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...