sache Reputație: 1304 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:sectoru trei Oras:sectoru trei Postat Aprilie 1, 2015 DNA si ANAF de mult timp era pe urmele lu asa zis pisicuts, patronul forumului Nimfomane. Azi noapte au organizat o razie la adresa lui din Oradea. A aparut si la PRO TV http://stirileprotv.ro/show-buzz/fun/ziua-pacalelilor-1-aprilie-cele-mai-tari-10-farse-din-istorie-facute-de-1-aprilie.htmlAcum e in arest la domiciliu cu Elena Udrea.
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 1, 2015 Acum e in arest la domiciliu cu Elena Udrea. 1
sclav.supusxxx Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Ai si ceva util de facut...
sclav.supusxxx Reputație: 3 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Manele stiu ca nu-ti plac, din ce spui, banii iti plac clar, vacante, plm... Iubure, invata sa folosesti tastele in afara de chat ca tot mai putini te plac pe tine... Eu imi bag ce gasesc un timp si plec, tu tot aici "in respect" ramai...
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 1, 2015 Manele stiu ca nu-ti plac, din ce spui, banii iti plac clar, vacante, plm... Iubure, invata sa folosesti tastele in afara de chat ca tot mai putini te plac pe tine... Eu imi bag ce gasesc un timp si plec, tu tot aici "in respect" ramai... a mai rămas 15% din populație neimbecilizată, așa că respectul a devenit un non sens
titilescu Reputație: 5166 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Aprilie 1, 2015 nedumerire: păi dacă se știe cine e, unde viețuiește (in dumbrava minunata cu marmotele alea ...), la ce dracu își mai rutează forumu prin te miri ce colț al planetei? a trecut cumva RDS la ISP6, IP fix si n-am aflat? se pare ca daMai telgondola, De cînd învîrti la platanele ale te-ai zgîriat pe creier, zău!Pentru cunoștința ta ...se zice IPv6...da' eu zic sa nu-ți încarci memoria cu nimic ca te doare... 1
Jilava College Reputație: 448 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 1, 2015 a mai rămas 15% din populație neimbecilizată, așa că respectul a devenit un non sensesti un tradator de neam si tara!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum