Sari la conținut

In vino veritas?!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa vezi ce logoree am io dupa cateva sticle  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Peseu : Si ala rosu si ala alb .........in functie de haleala  :laugh2

Neaparat demisec sau sec......

• Like 2
Vizitator
Postat

Cateva sticle.... Dupa o sticla de vin bun, nu prea mai gandesti lucid, unii se transofrma in ingerasi altii in dracusori! Tu?

Depinde de partener  :laugh2

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Nu stiu voi ce parere aveti, dar pentru mine, una dintre marile placeri ale vietii este un pahar de vin rosu, sec.

Cele mai interesante discutii le-am purtat la un pahar de vin!

Buna Karla,daca nu sunt prea indiscret,pe langa vin ,care mai sunt "marile tale placeri"??.

Dupa un pahar de vin merg facute si ceva poze cu un amarat de tel ,adik ne lucrate??

:hug1 :hug1 si o zi frumoasa :hihat

Vizitator
Postat

Dupa (mai) multe sticle de vin, poti sa faci poze si cu Phase One, Hasselbald sau Nikon D4s, ca iti ies pozele... rosii (sau albe) :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un pahar de vin rosu combinat cu partenera potrivita dau o atmosfera perfecta ...

Sa nu uitam de sticla de vin cand mergem la Karla !

• Like 1
  • Oras:aer
Postat

Nu stiu voi ce parere aveti, dar pentru mine, una dintre marile placeri ale vietii este un pahar de vin rosu, sec.

Vinul verde,facut din poamă crudă, este preferatul meu...au scos si astia de la Brunello o editie,gen Limited Edition, dar nu prea a prins la public...si da, in

vino veritas(valabil si la vodca,uischi, țuică), treaba e sa nu-ti para rau a doua zi, ca 'i l-ai zis' in față... adevarul! :)

Postat

Vinul verde,facut din poamă crudă, este preferatul meu...au scos si astia de la Brunello o editie,gen Limited Edition, dar nu prea a prins la public...si da, in

vino veritas(valabil si la vodca,uischi, țuică), treaba e sa nu-ti para rau a doua zi, ca 'i l-ai zis' in față... adevarul! :)

Daca nu intelege faptul ca este mai bine sa stie adevarul, nu are de ce sa-ti para rau! 

Postat

Daca nu intelege faptul ca este mai bine sa stie adevarul, nu are de ce sa-ti para rau! 

Eu stiu asta, dar vezi tu, te imprietenesti cu anumite persoane, te atasezi de ele, totu-i 'zmirna', un pahar de vin, un adevar, si observi reactii negative, si se cam fute totul.

In unele regiuni ale tarii, un vin (doua, trei), un adevar, o maslina, duc fie la 32 de lovituri in stomac, fie la topoare in cap, fie la bardițe, tot in cap. :)

Postat

In peisajul femeie - barbat este obligatoriu 1 singur pahar, chiar daca este mare ...

De la 2 in sus apar efecte adverse!

• Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Altfel nu se poate clar !!!!

• Oras:-----------
Postat

cu zoom 65x? fără trepied, sau cu butoiu in loc de trepied

au dus vin la butoi de lemn la penny (magazinu saracilor), 4-5 lei litru, nu l-am testat să văd, natural o fi, din pastile, am stabilizator "inteligent" la aparat, sa vedem, la cate pahare duce stabilizarea cu zoom maxim (nu voi poza femei, doar nu-s nebun)

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

eu beau doar vin 1001 din struguri nestropiti,evident,de mine facut

Postat

This is how it works

You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath

Cam asta ar fi efectul asupra mea; recunosc ca se intampla cam pe la a doua sticla... cotes du rhone, sau (mai usor de gasit) vin de pays d`oc

• Like 1
Postat

"Două lucruri nu se pot ascunde: beţia şi dragostea." ;)

te-ai dat cu cărămida pe piept la pubertate? eu nu ....

Postat

Te-a contrazis cineva? =))

hai să-ți zic cum e cu nebunia, să zicem că ai in jur oameni normali, ca aspect, comportament, și vrei să-i înnebunești, strategia e simplă, se numește incongruență (asta o vezi pe stradă în România din 2 in 2 metri), adică, te comporți normal, serviabil, dar arăți a nebun, cu timpul, săracii normali din jurul tău, vor înnebuni, dar tu, rămâi "normal", și te mai și hlizești ca țiganu când își vede curu cu oglinda, și mai sunt și alte strategii, deaia am zis, pe undeva, cauta in google pozele preotilor, psihiatrilor, psihologilor, și vei vedea puii de șarpe, după mutră, noroc ca pamantu-i rotund si vestul slabatic a fost depasit de mult  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...