Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >

Postări Recomandate

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Cum as putea ajunge sa Îți sărut picioarele aleaa frumoase? Un id mess pt detalii?

Cu o programare telefonica  :)

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Cu o programare telefonica  :)

Eu le-am sarutat si pot spune ca sunt cele mai frumoase picioare pe care le-am vazut eu. Despre senzatia pe care am avut-o cand am fost in genunchi la picioarele ei si le sarutam nu are rost sa vorbesc. A fost ceva extraordinar.

Postat

Va reamintesc, va primesc doar cu programare telefonica si nu fac deplasari. Nu sunt tot timpul in locatie, de aceea, programarea se face cu cel putin o ora inainte, mai am si alte treburi, iar cand e inchis telefonul ( cele 2 numere, care le gasiti mai jos in semnatura mea, sunt pe acelasi telefon ), inseamna ca nu sunt disponibila. 

Iar, pentru cei care isi fac programare si ''uita'' de ea, fara sa o anuleze, pot sa ''uite'' nr. mele, chiar daca va schimbati nr. de telefon...va mai recunosc.  ;) 

O zi superba tuturor  :) 

Postat

Azi si maine nu sunt disponibila, dar telefonul e deschis...doar pentru programari .

O zi minunata  :)    post-134816-0-66714000-1442440129_thumb.jpg

Postat

:bye  Buna , dragii mei, va reamintesc ca programarile se fac telefonic si cu, cel putin, o ora inainte , indiferent ca ati mai fost, sau nu, la mine.  Nu accept versiunea '' vin acuma la tine '' sau ''da' am mai fost, nu pot sa vin acum ca sunt in zona ?''. Nu lucrez pe banda rulanta, iar daca nu raspund la telefon, inseamna ca am niste motive : ori sunt ocupata, ori ti-ai facut programare si nu ti-ai onorat-o, ori, pur si simplu, nu mi-a placut conversatia anterioara cu tine, deci, nu are nicio relevanta intrebarea ''de ce nu raspunzi la telefon ?''. Nu ma sunati cu numar ascuns, pentru ca vi-l resping sau nu va raspund, am mai spus-o si o repet, nu sun pe nimeni inapoi, la fel nu raspund la mesaje si nici noaptea. 

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela. 

E valabil si pentru clientii fideli si pentru cine nu a fost inca la mine, programarea are prioritate !

Iar pentru anal, am ridicat pretul, este 150 ron in plus, asta inseamna pe langa alte servicii pe care le doresti, daca doresti doar anal este 200 ron ( activ sau pasiv si protejat ). Restul raman deocamdata, aceleasi.

Multumesc si va pup  :2qm40hg

post-134816-0-52944000-1422397485_thumb.jpg
Postat

Pentru voi  :2qm40hg

• Like 5
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Iar pentru anal, am ridicat pretul, este 150 ron in plus, asta inseamna pe langa alte servicii pe care le doresti, daca doresti doar anal este 200 ron ( activ sau pasiv si protejat ).

Activ, adica cu straponul? :)

Postat

Un update la servicii si  tarife :

Ofer masaj de relaxare, sex normal protejat, sex oral protejat (sau neprotejat ,in functie de cerinte si igiena), diferite pozitii, cunilingus, anilingus (activ/pasiv), FK, GFE, detin jucarii erotice; DOAR CU PROGRAMARE, DOAR INCALL, dupa cum urmeaza :

100 ron pentru masaj de relaxare cu finalizare manuala ( poate fi si corporala ) 30 de minute

200 ron finalizarea care include actul normal PROTEJAT si oral PROTEJAT ( 30 de minute ), sau oral neprotejat pentru inca 50 ron

300 ron ora care include actul normal PROTEJAT si oral ( poate fi si neprotejat pentru cine doreste ) cu 2 finalizari  

Iar pentru anal, am ridicat pretul, este 150 ron in plus, asta inseamna pe langa alte servicii pe care le doresti, daca doresti doar anal este 200 ron ( activ sau pasiv si protejat ). 

Finalizarea o accept pe fata, corp, niciodata oral ( daca ''s-a intamplat'' e 100 ron in plus ! ) !!!

Nu negociez preturile !!!

Sunt disponibila de luni-vineri intre 09:00 am - 22:00 pm , in functie de programari, sambata intre 11:00 am - 18:00 pm si duminica e ziua mea libera, adica nu sunt disponibila. Noaptea, e de inteles, nu lucrez.

Programarile se fac telefonic, nu prin messenger !

Nu raspund la bip, mesaj sau numar ascuns ! Nu sun niciodata inapoi, daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata, iar daca mi-e inchis telefonul, inseamna ca nu lucrez...pana il deschid din nou. Nu accept **spam editat** si clienti in stare de ebrietate ! Accept doar persoane mature, curate si discrete ( daca nu vor discretie, pot oferi si eu la fel....)

Va pupa Andra  :2qm40hg 

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Finalizarea o accept pe fata, corp, niciodata oral ( daca ''s-a intamplat'' e 100 ron in plus ! ) !!!

Adica un fel de amenda? Cum ar veni 50 de lei in 48 de ore? Fara puncte de penalizare? :D

Postat

Adica un fel de amenda? Cum ar veni 50 de lei in 48 de ore? Fara puncte de penalizare? :D

Adica......ca si cum as da pe datorie ...si cu reducere ??? Noo. pe loc, in 5 minute...maxim !  :D

Adica.....ok, fac si CIM contra 100 de lei  :pepsi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...