Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >

Postări Recomandate

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare

Buna, aveai mai demult afisata o lista cu servicii si preturi. Ai putea sa postezi o lista actualizata, sa stim exact ce si cum, ca sa nu sunam aiurea sa te deranjam  :kiss3 Multumesc.

Buna,exact pe pagina asta,le gasesti...sus de tot.

Link spre comentariu

Ai fost la Baia mare?

Te rugam să îți anunți vizita și pe această pagină daca mai treci prin Baia mare

Am fost doar in trecere cu ceva treaba intr-o zi...nu fac eu vizite in alte orase.

Link spre comentariu

Nu fac show web, va rog nu mai imi scrieti pe whatsapp , acolo comunic cu clientii mei fideli , adica cu cei care au fost cel putin o data la mine.

• Like 1
Link spre comentariu

Recenzii ??...nu sunt destule ?!..a , nu sunt mai noi...nu, pentru ca sunt mai discreti domnii , iar cei care vin de mai multe ori nu tot scriu aceleasi recenzii , iar poze nu pot sa pun pana nu ajung rosie...sunt vip...insa pe publi sunt poze mai noi.

Pupi de la Andra

Link spre comentariu

Recenzii ??...nu sunt destule ?!..a , nu sunt mai noi...nu, pentru ca sunt mai discreti domnii , iar cei care vin de mai multe ori nu tot scriu aceleasi recenzii , iar poze nu pot sa pun pana nu ajung rosie...sunt vip...insa pe publi sunt poze mai noi.

Pupi de la Andra

Scuze..si eu am citit vreo 20 de pagini si doar pozele tale, si disponibila si la multi ani si dispobibila si iar ceva poze .atata am vazut

Recenzii 0...

Link spre comentariu

Si eu citesc ca esti cam nou aici si mai ai de invatat...sa citesti putin mai bine ! Ai 2 postari care mi se adreseaza mie ambele...hmmm...

Sa iti dau un pont ?...ia-o de la pagina 4 si vei incepe sa vezi cateva recenzii, nu vorbi aiurea fara sa te informezi !

...sau poate nu ti-e bun telefonul si nu ti le da... ;-)

Nu te da ce nu esti ...nu fii zmeu daca nu stii sa zbori !

Pupi de la Andra

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Not your fuckin' business !!
  • Oras:Not your fuckin' business !!

Si eu citesc ca esti cam nou aici si mai ai de invatat...sa citesti putin mai bine ! Ai 2 postari care mi se adreseaza mie ambele...hmmm...

Sa iti dau un pont ?...ia-o de la pagina 4 si vei incepe sa vezi cateva recenzii, nu vorbi aiurea fara sa te informezi !

...sau poate nu ti-e bun telefonul si nu ti le da... ;-)

Nu te da ce nu esti ...nu fii zmeu daca nu stii sa zbori !

Pupi de la Andra

"nu fii zmeu daca nu stii sa zbori" ... touche !! ... LOL, asta-i tare  :laugh2  ... you made my evening bright, Andra !

Link spre comentariu

Pleasure is mine... ;-)

Ce sa faci ?...n-ai ce sa faci...intotdeauna se va gasi cineva sa comenteze aiurea si...eu replici am destule, pe masura fiecaruia... ;-)

Pupi de la Andra

• Like 1
Link spre comentariu

Buna, dragilor, din cauza cererilor am reintrodus in meniu masajul de relaxare cu finalizare manuala 20 min la 100 de ron si masaj erotic (si de relaxare) cu finalizare manuala 30 min la 150 ron.

Pupi de la Andra ;-*

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...