Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >

Postări Recomandate

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare

Dragii mei, reintroduc analul în meniu, care este 100 ron extra față de restul , dar...doar pentru dimensiuni mici, adică până in 18 cm și, bineînțeles, fără accesorii  !

PS: NU accept novici, adică nu încercați anal pe fundul meu ! Vă primesc doar dacă știți ce înseamnă asta și programarea se face cu cel puțin o oră înainte de întâlnire. 

Pupici cu draci de la Andra 😘

Link spre comentariu
Acum 44 minute, eturit a spus:

Pentru verificarea experienței în domeniu se acceptă CV și/sau scrisori de recomandare? Întreb pentru un prieten...

Dar ce ești tu...poșta lui ?! :slap2🤣

Lasă figurile astea cu mine, că sunt răsuflate ! 😉

Pentru "prietenul" tău... dacă tu mă suni și îmi spui " nu am mai făcut anal, dar vreau să incerc"...explică-i că ești fără experiență și eu nu te accept ! Lămurit baiatu' ?

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, redbull13 a spus:

Ciao!!!daca mai este valabil,saptamana ásta se poate rezolva,mai spre sfarsit de saptamana!!!😉

În weekendul ăsta sunt cam ocupată, dar...încearcă 😋

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci
Reputație: 0

Cum ai ajuns tu in top;nu inteleg…la cum arati si la ceea ce oferi;nu meriti deloc sa fii la top…serviciile tale lasa de dorit…

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci

Am fost odata la tine;si cand mi ai deschis usa;m am speriat…si am zis ca hai sa ti dau o sansa;ca poate stii meserie…si ciuciu…si serviciile tale asa de dorit…n ai invatat meserie;desi ai 100 de ani

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci

De ce nu iti pui fotografii din 2022? Ai si tu 3 fotografii din 2014; care n au nicio treaba cu realitatea…bine,ca nici in poze nu esti nu stiu ce…dar in realitate esti horror

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci
La 21.02.2022 la 0:34, mario96 a spus:

Mai frate , am fost și eu la dansa , după ce o lauda toată lumea aici zic hai sa vedem ce e , dar din păcate e vai s amar de el top , dacă asta e top in SATU mare nu vreau da ma gândesc la altele, slab rău nu merita bani la felul in care arată , abiste 38 de ani are 😂 slab rău !

Are 50 de ani lejer…nu o lauda nimeni;eu cred ca isi face profile fake si se lauda singura;altfel nu mi explic cum a ajuns la top…

Link spre comentariu

Alt 🐟  ...

Acum 35 minute, luciluciluci a spus:

Am fost odata la tine;si cand mi ai deschis usa;m am speriat…si am zis ca hai sa ti dau o sansa;ca poate stii meserie…si ciuciu…si serviciile tale asa de dorit…n ai invatat meserie;desi ai 100 de ani

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci

Hai mai;lasa vrajeala pestii…vrei sa ti spun si la ce adresa lucrezi?de ce te supara adevarul?ca pozele tale chiar sunt vechi;si ai cam 50 de ani cu siguranta…nu meriti nici 50 de lei;hai sa fim seriosi

Link spre comentariu
Chiar acum, luciluciluci a spus:

Hai mai;lasa vrajeala pestii…vrei sa ti spun si la ce adresa lucrezi?de ce te supara adevarul?ca pozele tale chiar sunt vechi;si ai cam 50 de ani cu siguranta…nu meriti nici 50 de lei;hai sa fim seriosi

Care adevăr ?! Despre ce vorbești tu aici ?? Spune adresa , sa te vad !

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci
Acum 1 minut, playgirl a spus:

Care adevăr ?! Despre ce vorbești tu aici ?? Spune adresa , sa te vad !

Lasa vrajeala cu pestii”…..Stai in blocul ala de pe colt,verde;pe Tudor Vladimirescu…nu vorbesc in necunostinta de cauza

Link spre comentariu
Acum 1 minut, luciluciluci a spus:

Lasa vrajeala cu pestii”…..Stai in blocul ala de pe colt,verde;pe Tudor Vladimirescu…nu vorbesc in necunostinta de cauza

🤣 :slap2

Acolo mai sunt și altele...ok, vorbește tu în continuare ce vrei,  ești liber la opinie, dar să știi că nu câștigi nimic cu ce ți-ai propus să îmi faci, doar continuă ,că ești în "cunoștință de cauză"... 

PS . Și...hotărăște-te...cati ani am ? 100...50... ? 🤣

Apropo, ultimele poze sunt făcute de o lună...dar...asa e când nu ai loc...îți faci! 😉

Link spre comentariu
Acum 2 minute, luciluciluci a spus:

Acum ce faci? Te conectezi la toate conturile tale fake;si imi dai dislike uri? 😂😂😂

🤣🤣🤣 bun banc ! Doar unul am, restul nu sunt ale mele 😉

Continuă,  ti-am zis... că le zici bine ! 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Vizitator luciluciluci
Acum 1 minut, playgirl a spus:

🤣🤣🤣 bun banc ! Doar unul am, restul nu sunt ale mele 😉

Continuă,  ti-am zis... că le zici bine ! 🤣🤣🤣

Mda..si marmota invelea ciocolata in staniol…asa ai ajuns la top;ti ai facut conturi fake;si te ai promovat singura…dar de top nu esti;nici pe departe…

Link spre comentariu

Chiar acum, luciluciluci a spus:

Mda..si marmota invelea ciocolata in staniol…asa ai ajuns la top;ti ai facut conturi fake;si te ai promovat singura…dar de top nu esti;nici pe departe…

Bine, măh, zi-le mai departe, că bine le zici, nu înțelegi limba română sau ?!

🤣🤣🤣🤣🤣

Chiar aveam nevoie de tine... să râd azi , că prea e vreme urâtă afară !

Ar trebui să se facă un top și pentru voi....ăștia...frustrații  !...că văd că începeți să vă înscrieți la casting ...

🤣🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...