deliasanisuperbi Reputație: 15 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Buna, Ma numesc Delia , am 23 de ani , 1,65 fara tocuri, 50 kg, sani naturali ff fermi.Sunt noua aici, rog putina ingaduinta daca omit ceva , dar promit sa va raspund la toate intrebarile. Program 10-18 zilnic, daca stabilim o intalnire se poate si la alte ore decat cele mentionate . Serviciile sunt: sex, sex oral (se poate si finalizare orala,pe sani, fese) sex normal protejat in diferite pozitii.Masturbari, cunni, 69 , sex intre sani, FK, masaj de relaxare, erotic , preludiu, dus impreuna. Pret 150 ron ora. Poze 100 la 100 reale, arat exact ca in poze , astazi sunt facute. Nu sunt de etnie , ff curata, ingrijita, civilizata si cu mult bun simt si umor. Va pup dulce pe toti si astept sa ne cunoastem. 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 delia, bun venit pe nimfomane si distractie maxima de azi inainte. eu nu as avea ceva de adaugat la anuntul tau, poate doar mentiunea zonei in care se afla locatia ta, asa ca te-ai descurcat de minune~!!! p.s. ador cele 3 alunite de pe sanul tau stang. cred ca mi-ar placea sa trasez o linie cu limba mea, care sa le uneasca~!!! 3
Alex127 Reputație: 69 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 in ce zona esti? :-)
sabinmeeee Reputație: 458 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Aprilie 1, 2015 150 - ora, cu 2 finalizări? Sau fără număr
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 150 - ora, cu 2 finalizări? Sau fără număr + mini-bar free
sabinmeeee Reputație: 458 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Aprilie 1, 2015 + mini-bar free+ Wi-Fi și aer condiționat
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 + Wi-Fi și aer condiționatAi vazut? P.S sunati ma fratilor si aflati informatiile,la cat de ieftina este telefonia in tara noastra iti ia mai mult timp sa scrii aici 1 1
tuning4mycar Reputație: 4 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Am sunat.... nu a raspuns.....
Alex127 Reputație: 69 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 in poze nu este ea dar arata f bine in realitate ;-)slim, inalta, tanara, timidă, draguta... :-)revin zilele urmatoare cu un review si topic la testate in caz ca nu ii deschide altcineva pana atunci.
sweet glory Reputație: -366 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 in poze nu este ea dar arata f bine in realitate ;-) Daca nu este ea in poze, trebuie trecuta la "de evitat" .
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 in poze nu este ea dar arata f bine in realitate ;-)slim, inalta, tanara, timidă, draguta... :-)revin zilele urmatoare cu un review si topic la testate in caz ca nu ii deschide altcineva pana atunci.Plm au trecut 10 zile,mai asteptam recenzia?
deliasanisuperbi Reputație: 15 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2015 Prezenta in locatie pupici.
rosisiblondi Reputație: 7 Postat Aprilie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 27, 2015 Salut! Accepti si cupluri? Esti interesata de fete? Daca da, cat ar fi pentru o ora si daca e la tine sau te si deplasezi?
panchiosu Reputație: 161 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 150 lei finalizarea Atitudine de kkt. Căutați recenzii. Este fosta Office Dirty care și-a luat-o la m.e pe forum pt serviciile de kkt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum