Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2015 Postat Aprilie 1, 2015 0720672476 Descriere anunţ163m 53kg sanii foarte frumosi nr3 ofer sex oral si normal accept cunilingus si sex la telefon cu 6 euro cer si ofer curatenie discretie si seriozitate
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2015 posibil ca dna. vika sa faca naveta intre brasov si constanta. exista anunturi vechi...de peste un an...cu ea in constanta, dar exista si anunturi mai recente cu ea in brasov~!!! http://anunturipenet.gsp.ro/anunturi-ac-telefon/416029/ p. s. eu am mai vazut tatuajele alea undeva....nu imi amintesc acum unde anume~!!!
catalinzoe Reputație: 49 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2015 salutare .. La Doamna am fost in urma cu 3 4 ani , undeva pe ana hotel Zodiac ... daca nu ma insel cum traversezi bulevardul se face o straduta si prima scara etc etc .... Vrajit de minuntatele poze am purces spre locatia ei ... Cand mi-a deschis usa am vrut sa fug ,dar juniorul a "tras" de mine :| ...Doamna ma astepta infasurata intr-un prosop...la fata era urata tareee (ssau poate doar machiata prost, ) , nu ma era URATA...Are o cezariana urata tare ... Prestatie praf ...oral praf ...iar la "mama iedului" nici nu mi-am dat seama daca dau in ea sau in gol .... Cerea 70 Numaru sau 150 ora ceva de genu ...URAT URAT URAT Nu va lasati pacaliti de pozeee ! 1
catalinzoe Reputație: 49 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2015 Scuzati greselile gramaticale ... nu sunt avocat , jurnalist sau cronicar sunt un biet marinar ( nu am reusit sa dau edit ) !!! urata ba ! 1
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2015 Cel mai bine ar putea sa ne lamureasca Cassy aici!Eu am mare incredere in ceea ce zice ea! 2
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 2, 2015 S-a pomenit de ea aici cred http://nimfomane.com/forum/topic/13392-doamna-41-ani/?p=198891 In rest atatea limbari, schimbari de numere incat e imposibil sa-ti dai seama care mai e 2
temujin Reputație: 1654 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Aprilie 2, 2015 Good morning de dimineata!!! Doamna...care este ea, are state vechi in Constanta!! Initial se autointitula ANA si avea tona la Casa de Cultura, la blocurile de la Sensi Blu, cu intrare prin gang. Acolo am vizitat-o prima oara. Fratele "johnholmes" poate isi aduce aminte de ea. Si mai era candva si "cnnreporter" care ii facuse ceva vizite si recenzii, dar parca pe alt site... In fine, pe urma si-a mutat rezidenta undeva langa Zodiac, exact cum se spune si mai sus, unde presta impreuna cu o alta colega tot din categoria "mature". Acolo am vizitat-o a 2 a oara, dar locatia era destul de jalnica... Intr-adevar, doctorul care a "reusit" operatia aia, ar trebui executat!! Nu stiu de ce s-a spus ca doamna ar fi larga, pentru ca este exact contrariul. Are o pizda stramta de innebunesti!! Dar asta este, fiecare cu parerea lui. Am vazut ca inca mai are anuntul in ziar, deci inca presteaza... Spor la vanatoare si numai bine!! Temujin of the Mongols!!! 5 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 2, 2015 frate temu....cnn reporter este si el printre noi...insa in ultima perioada este ceva mai discret decat era nu cu mult timp in urma~!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum