Sari la conținut

colectia de brunete interesante

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

pe anuntul azi : PRIMA : "FELINA bruneta, salbatica, astept un domn sa ma domesticeasca, ofer companie intima oral si normal. Poze reale recente si locatie luxoasa. Call me, ultracentral, 25 Jul 22:45 0722.998.499 " Pret 150lei (aici e ceva ciudat , ca fetele de la RIN erau pe la 300+leiCunoscatorii stiu ca la RIN erau unele din cele mai bune fete (Alis, Ramona etc), amestecate si cu unele tepare ce-i drept, insa toate aratau foarte bine.Este cea din prima poza.A DOUASelena...etc zice ca are 182cm si 62kg, pozele arata foarte bine. 0720.430.884Este cea din a doua poza. Cere 300leiA TREIASi asta arata bine, 0731.966.271 , 200lei , o verifica cineva?Este cea din a treia poza.A PATRAO foarte interesanta pustoaica, nu mai am acum adresa ei de web, isi facuse un site. Daca pozele sunt reale, intra sigur in competitia. Despre servicii nu scrie nimic.Isi zice Maya si are telefonul 0764.902.102Am selectat unele care arata bine (vad ca apar zilnic ,dar e foarte greu sa faci distictia la poze uneori, mie mi s-au parut acestea reale.Astept(am) impresii.

post-1221-133409716906_thumb.jpg

post-1221-133409716907_thumb.jpg

post-1221-133409716908_thumb.jpg

post-1221-133409717252_thumb.jpg

Postat

A PATRAO foarte interesanta pustoaica, nu mai am acum adresa ei de web, isi facuse un site. Daca pozele sunt reale, intra sigur in competitia. Despre servicii nu scrie nimic.Isi zice Maya si are telefonul 0764.902.102Am selectat unele care arata bine (vad ca apar zilnic ,dar e foarte greu sa faci distictia la poze uneori, mie mi s-au parut acestea reale.Astept(am) impresii.Revin cu link catre website-ul Maya.http://fetitedefite.webs.com/Cine o viziteaza primul? Pozele par a fi reale....dar cine stie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.