bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 buna 3
beest2010 Reputație: 40 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Nice!
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 tnx!
carot123 Reputație: 44 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:buc Oras:buc Postat Octombrie 8, 2015 salutare am fost si eu la domnisoara cea tanara.locatia este pe calea vitan spre auchan. parter - foarte usor accesibil.fata este draguta la fatza, cei 20 de ani se simt din plin - intr un mod foarte placut.sanii au volum si forma perfecte. un amanunt pentru cine crede ca ar conta: sfarcurile sunt inauntru - nu in afara. am mai intalnit - nu ma deranjeaza.igiena - la standarde inalte : masina de spalat era pe 95 de grade primit prosop proaspat, apretat ! fara dubii ca nu esti primul care il foloseste. in alte parti am mai avut astfel de senzatii... dar aici : clar nu.si la celelalte aspecte igiena era foarte ok .un sfat pentru domnisoara: o epilare era necesara. simteam intepaturile de la parul de pe picioare.fata este intr adevar timida un pic - nu se lungeste la vorba.actiunea a fost in totalitate protejata. oral (amandoi) si normal.pasa - desi ma asteptam la ceva mai teen - are o conformatie de matura, carnoasa, incapatoare.la normal : desi am avut mare grija pana in prima parte - simteam ca se fereste sa o primeasca. am intrebat daca e ok - a confirmat si am continuat fara sa abuzez de contre - avand in vedere si dimensiunile ei, mici. note:corp 9 (din cauza epilarii care era necesare si aspectul non teen de la pasa)igiena 10locatie 8oral 7 (fara artificii)normal 8 (fara initiativa, nu contre)200 lei / ora (2 numere)nu e spectaculoasa (din cauza timiditatii probabil) - de incercat ceva prospetime , da 4
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 buna 3
luciandany Reputație: 10 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Octombrie 14, 2015 Dacă nu prea accepta să o ia pe toată mai bine se angaja casieră la Mega 1
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 21, 2015 buna 4
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 22, 2015 buna all 5
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 23, 2015 buna all
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Dacă nu prea accepta să o ia pe toată mai bine se angaja casieră la MegaBV magarus ai scris si u cand trb sa taci !!!
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 26, 2015 buna 4
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 buna 6
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2015 Esti super sexy..
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 29, 2015 buna 8
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 buna all va astept la mn azi
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 buna 5
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 hi all 5
Vizitator Lionman Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Buna! Accepti cunnilingus?
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 buna 10
bruneta raluca Reputație: 409 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 hi all
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 hai si tie!!!
delusione Reputație: -289 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 anal cu un penis modest si fara prea multa experienta, ascultator si cu bun simt, te-ai gandi sa incerci? 22
rumburack01 Reputație: 871 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:...in lumea reala Oras:...in lumea reala Postat Noiembrie 6, 2015 Va salut! Pentru ca ma aflat in zona si aveam timp de pierdut si pentru ca Raluca era pe lista de...cumparaturi, am zis sa fac o incercare; a fost cu noroc.Locatie 8 - mult fum de tigara, lenjerie totusi curata, prosop la fel, baie cu un singur timp de gel, macar apa era fierbinte, dar cu risc de alunecare cand iesi din cada; recomandari: ceva mai multa siguranta la baie nu strica si OXIGEN mai mult in camera, nu miros de fum de tigara.Raluca 8 - miniona, max 45 kg si 150 cm; sani medii fermi, bruneta cu ochi verzi, zglobie si prietenoasa, dar evita totusi FK;alt minus vine de la faptul ca nu era epilata jos (ave "o barba" de vreo 3 zile)Oral 8 - daca ar fi insistat mai mult cu tehnica de supt decat cu linsul ar fi fost mai bine pentru ca dupa maxim 10 secunde o scoate din gura si o linge, iar asta poate fi moartea pasiunii, mai ales inainte de a doua finalizare; ritm lent si foarte lent, ceea ce nu este neaparat gresit, dar ar merge o schimabre de ritm din cand in cand; atentie prea putina acordata zonelor adiacente, vagi incercari de DT, accepta OWO, iar pentru CIM cere 50 de lei in plus.Normal 9 - pentru ca este stramta si pentru ca geme foarte frumos, teribil de excitant, chiar daca a avut unele momente cand s-a miscat in contratimp; era de 10 daca avea initiativa sa schimbe ritmul/pozitia.Pret 200/h - nu este optim raportat la oferta de pe piata si acest lucru ma retine in a ma intoarce la Raluca; la banii astia gasesti servicii mai bune si in zone mai centrale. Fara indoiala ca merita incercata macar o data, iar pentru amatorii de minione poate chiar ar fi o partida reusita. 6
berilos Reputație: 42 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Noiembrie 10, 2015 Salutare la toata lumea, Fost si eu la/cu Raluca, saptamana trecuta, eu fiind in zona si ea fiind singura care a raspuns la sms.Acu', n-as fi facut eu neaparat recenzie pentru atata lucru, dar citind pe-aici pentru informare, dadui iarasi de topicul don'soarei si.....ma simt dator, dupa postul lui Rumburack01, sa ma recunosc printre vinovatii pentru: "Locatie 8 - mult fum de tigara .......si OXIGEN mai mult in camera, nu miros de fum de tigara." Luandu-ma dupa data postarii, n-ar trebui sa ma simt vinovat, dar si-a mea vine cu intarziere.Ca sa nu fac si s-o iau pe coaja, sau sa ma huiduiti ca "ce te bagi, bai?!" hai sa detaliem.... Cum spuneam, trimis sms la nr din titlu, cu cca 3 ore inainte pentru aflare disponibilitate, raspuns ea si-apoi sunat eu de confirmare cu 30-40 min inainte.Locatia, un bloc intre Auchan Vitan si Mihai Bravu, cu acces usor si parcare berechet.Primit cod interfon, prezentat la usa si intrat in birou la Raluca.Garsoniera, adevarat, nu-i mare lucru de ea, dar oricum curatica, ordonata si destul de potrivita pentru scopul vizitei...strictul necesarRaluca, conform pozelor si descrierilor confratilor bruneta, slabuta si miniona, dar cu sani frumosi si o fetisoara dulce si zambareata, cu niste ochi albastri (sau verzi :350x ) foarte frumosi.Cu mine a fost destinsa si lipicioasa si ne-am inteles OK de la inceput...ne-am asezat in birou (eu pe scaunul din poza, ea pe pat), si am trecut la un small talk, cu un pahar de cola (oferit de ea) si o tigara/fiecare Comunicativa, am discutat vreo 10 min pe diverse teme fara sa ne impotmolim (inclusiv cadoul si durata vizitei - ca scopul il stiam amandoi, exclusiv vreun tratat de stiinta), cat am considerat ca ne-am "cunoscut", apoi am primit prosop curat si-am plecat la dus.Baia OK... nu era ud pe jos, dusul functional, apa calda...dar un singur gel de dus si lipsa papuci ( chiar mi-ar fi trebuit, sa nu lipai in picioarele goale prin hol)Intors in camera, Raluca ma astepta pe pat, cu textila jos....Inceput amandoi cu sarutari si mangaieri reciproce pe corp si, cand atitudinea lui al'mic a fost cea buna, am montat caciulita si-am trecut la oral (se putea si ONP, dar am vrut totul protejat)...placut, fara manute, si fara scos una-doua din gurita si lins, cum am mai citit pe-aici, dar si fara DT.Trecut apoi prin cateva pozitii si finalizat in caprita, cu imaginea funduletului si a pasaricii "bosumflate" strans mulate pe gigel (cred ca a mai observat si altcineva ce frumos se vad labiile din dotarea titularei, la caprita )Dupa trecerea liniei de finish, ne-am mai intins nitel si-am mai stat "uMpic" imbratisati (ca sa citez din clasicii in activitate), la initiativa eiDushat iarasi, inca un chit-chat, cola, .....tigara ......si m-am dat afara. Notele (subiective, ce sa fac) ar fi: - Locatie 8: dar nu din cauza fumului de tigara ci din cauza papucilor si a faptului ca: macar un cuier sa fie in camera, pls Sa nu pomenim de faptul ca nu mai are nicio oglinda :wallbash - Raluca 9: 3 "puncte tari" ochii-sanii-pasa- Atitudine 10- Igiena 9: curata, miros placut- OP 7-7.5: mai soft, mai hard...ok. Dar a uitat complet de vecinatati...deh, varsta- NP 9: pasa traznet (din punctul meu de vedere ), se implica, m-a intrebat ce si cum imi place si a si tinut minte si pus in practica .... dar parca fara tehnica deosebita. Si da, parca se crispeaza si fereste nitel la misionar..nush de ce, ca la alte poz n-are retineri- GFE 10- FK...nu cer- cadou 200RON, 50 min dtd La final, motivul care m-a impins la recenzie: am fumat 2 tigari :waytogo ... si ea la fel . Ce sa faca, s-a dat dupa client Cu traficul existent, unii pot fi deranjati de "atmosfera" dar...sincer, eu unul daca si-aici se interzice fumatul, ma intristez total si iremediabilIar "tigara de dupa" este un cliseu, e adevarat, dar nu se compara cu cele "obisnuite" ... prietenii stiu de ce 4
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 10, 2015 Felicitari Berilos ptr recenzie! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum