Sari la conținut

0763.126.941- Bruneta

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dominlor ganditi putin daca un clinent fumeza 2-3 tigari si apoi am o alta programare normal ca se poate sa fie si putin fum .daca si asta e motiv sa va plangeti...o camera nu se poate aerisii in 5 min, si un gel de dus ce are ai vrea sa am 5 geluri  te speli cu 3 odata ?

eu zis ca important este sa fie gel :)

• Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Dominlor ganditi putin daca un clinent fumeza 2-3 tigari si apoi am o alta programare normal ca se poate sa fie si putin fum .daca si asta e motiv sa va plangeti...o camera nu se poate aerisii in 5 min, si un gel de dus ce are ai vrea sa am 5 geluri  te speli cu 3 odata ?

:offtopic :offtopic :offtopic

Bravo'm....Si tu, Brutus?

Dupa ce-ti dadui idei, despre cum sa scuzi glade-ul de tiutiun din camera, acu' te iei de gelul meu?

Buna preluarea "logica" cu, citez: "Dominlor ganditi putin...", de la inceput, dar cand ai ramas fara sprijin se cam duse logica si finalul fu apoteotic : "...ai vrea sa am 5 geluri?  te speli cu 3 odata ?" :slap2

Pai cu logica asta ar insemna ca daca tii pe toaleta 5 tipuri de Durex pentru clienti, si nu doar unul, e pentru ca astia ar vrea "cate 3 odata"!!! :no2  Inseamna ca poate te-ai gandit ca fiecare are preferintele lui (bine, poti sa ai toate tipurile la vedere, daca accepti arrouser-ul sau ala de-i zice "mutual..." si incepi sa-l intrebi duios: terminam si noi astazi, dragule?)

La fel este si logica "normala" a numarului mai mare sau mai mic de geluri...poate mi-ar fi placut de-ala cu aloe vera, sa-mi hidratez si intretin hainuta naturala a lu' ala micu'

Sau poate il gaseam pe-ala de-acasa, si nu ma parfumam la intoarcere, sa nu miroasa ceva suspect cine nu trebuie; ca mai suntem si de-astia ... ilegalisti

Cam de-aia o apreciere buna se da din partea noastra si pentru geluri, nu doar gel.

Si-asta e o chestie pe care tu o poti face - sa arati ca te gandesti cum sa ne fie mai bine....si merita punctat sau depunctat

Celalat aspect, cu mirosul de tigara care si el, deranjeaza clientii nefumatori, tine mai putin de tine, si mai mult de vizitatori.

Poate fi pus pe seama dorintei tale de a ne simti "bine" si, cum ziceam, poate ne simtim prea bine in detrimentul urmatorului

Cam asta am avut sa-ti spun, dupa 3 palinci :blushing2...ca de-aia am logoree

Nu te nervoza, si poate ma mai primesti daca te mai sms-esc (Nu meritam si eu, mai bine, un: "Multumesc de recenzie Berilos. Te mai astept...cu 5 geluri!!", rautate mica?? :gifs_ojos)

Si-acu, va cer scuze celor care citesc, cu speranta ca e o noua recenzie si pierd timpul, si ma reintorc la cautare, ca se mai intrevede o "fanta" in program :pope

:beex2

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

poate doar am confundat,

Pacat, domnisoara de care spuneam eu avea potential dar a disparut repede din peisaj, Nu era de rau daca erai tot tu

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

In cazul asta fa o fereastra mai larga intre clienti, ca sa ai timp sa aerisesti, dar daca e pe banda rulanta, ce sa-i faci?! Da, e indicat sa ai mai multe arome de gel, ca poate unii au anumite preferinte sau sunt alergici! Astea sunt recomandarile, dar e greu sa procesezi asemenea volum de informatie, asa-i?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...