Sari la conținut

Circumcizia

Postări Recomandate

Postat

Circumcizia este o aberatie impotriva naturii. O mutilare oribila, care se incearca a fi raspandita acum si printre barbatii ne-evrei.De fapt ne-semiti. Se pare ca au furat metoda( ca si religia)- de la egipteni. Bineinteles, nu toti egiptenii se taiau imprejur, erau anumite secte. Idealul de penis arian este un penis natural, nemutilat. Michelangelo l-a sculptat pe David necircumcis. Uitati-va la statuile grecilor sa vedeti idealul de frumusete masculina. Inclusiv a organelor genitale.In iudaism, la cateva zile dupa nastere, baiatul este mutilat intr-un mod barbar si primitiv de catre o persoana numita mohel, care suge sangele din penisul unui baiat, dupa circumcizie. Practica sugerii sangelui din penis face parte din ritualul de circumcizie (”bris”) si se numeste “metzitzah b’peh”. Dezgustator, barbar si primitiv! O adevarata dementa.La musulmani, practica este si mai traumatica. Pe langa infirmitatea fizica, pentru tot restul vietii, baiatul este traumatizat si in mod psihic, deoarece circumcizia se face la pubertate, persistand amintirea traumei de-a lungul vietii. Printre altele, circumcizia este vazuta si ca rit de trecere la… barbatie, prin mutilarea barbatiei!Niste marlani semitii astia. ..

Postat

Auzisem ca printre beneficiile circumciziei este si cel legat de igiena. Don’t know, nu detin un penis in anatomia proprie. Curvette, cum e cu bilele? Ai avut vreun client tunat la mezanin? Is chiar asa cum se zice? Share with the rest of us :DToate cele bune!

Postat

Personal consider circumcizia o prostie si un barbarism avand in vedere cum se practica. Ca si aspect, un penis circumcis nu prea cred ca te imbie

Postat

Functii protective, senzoriale si sexuale1. Asa cum pleoapele protejeaza ochii, preputul protejeaza glandul si il pastreaza moale, umed si senzitiv. Mentine de asemenea caldura optima, echilibrul PH si curatenia. Glandul nu contine glande sebacee - acesta nu produce sebum sau uleiuri pentru hidratarea pielii sale. Cel care produce sebum este preputul, cu rol de mentinere a sanatatii suprafetei glandului.2. Glandele prezente in preput produc proteine antibacteriale si antivirale cum sint lisozomele.3. Preputul este la fel de sensibil ca varfurile degetelor sau buzele. Contine o varietate mai mare si o concentratie mai multa de nervi specializati receptori decat oricare alta parte a penisului.4. Una din functiile preputului este de facilitare a miscarilor usoare, gentile, dintre mucoasele celor doi parteneri in timpul actului sexual. Preputul permite ca penisul sa alunece in si afara din vagin in mod neabraziv, datorita pielii autolubrifiante, mobile. Femeia este astfel stimulata printr-o presiune a miscarii, si nu frictiune numai, cum se intampla in cazul cand preputul barbatului lipsesteCu restul va descurcati voi

Postat

banuiam…chiar daca n-am “cunoscut ” vreunul asa, circumcis…Oricum, nici un penis din lume nu poate arata bine sau frumos in stare flasca.Nu spun ca e dizgratios, dar eu una prefer sa nu ma uit prea mult cand nu e in erectie…O pula sculata e muuuult mai misto de vazut/simtit…

Postat

Obicei barbar e excizia la femei - inca se mai practica in multe tari din Africa (respectiv li se taie clitorisul)!!! Motivul - daca femeia nu simte placere, n-are nici un motiv sa-si insele barbatul! WTF!!!!La barbati, fie ca e vb de obicei, fie ca e vb de alegere personala, placerea este aceasi. Than again, in afara de profesioniste, orice femeie si-ar dori ca barbatu sa reziste ceva mai mult… Si din experienta proprie, arabii rezista mult si bine. Pe cand un roman pe care sa-l tina mai mult de 10 min, n-am mai intalnit de mult.. Sper ca n-am intalnit eu barbatii potriviti si ca inca se poate!

Postat

Ce igiena domne? Du-te domne habar n-aveti!! Ce igiena? Igiena e sa te speli, aia e igiena, nu sa-ti tai ca un primitv, sa-ti mutilezi organul genital. E o zona sensibila aia, cum dracu sa-ti tai pielea de pe penis? Acolo sunt niste vene, e o zona sensibila domnule! Voi sunteti tampiti? Ce igiena? Daca penisul asa a fost proiectat de natura, s-au gasit acuma cateva de triburi de inferiori sa se taie, ca sa se deosebeasca. Ce igiena. Din ce-am citit eu dimpotriva, pt ca pielea care acopera glandul are rol si de protectie, nu stiu cum..hai ca nu stau eu acuma sa va fac anatomie, ca nu sunt eu marele fiziolog francez Bichat, dar nu mai promovati aceasta mutilare. Taiati-va si voi un san femeile, asa cum isi taiau amazoanele, se pare(care pana la urma au disparut, ca si-au dat seama ca nu pot trai fara barbati, feministele cururui). LA musulmani se pare ca si femeii i se face un fel de operatiune la vagin. Nu stiu sigur ce, dar ce stiu ca se face. Astea sunt niste obiceiuri de barbari inferiori. Vechii greci si romanii nu se ocupau cu porcarii din astea.Si stai tu linistita ca evreii n-au introdus metoda asta pentru igiena. Au adoptat-o pt a se deosebi de ceilalti. De noi, goimii , adica. Intelegi? Ca sa vezi cat de rasisiti sunt. Si ma mai numiti pe mine rasist, da?Eu sunt mic copil pe langa ei. Nu v-ar fi rusine obrazului!Deci asta e treaba cu taierea imprejur. Asasinul Moise(ca era asasin, se stie, chiar si in cartea lor ii recunosc crimele din Egipt), genial ce-i drept, a impus hoardei de evrei aceasta masura , cu mutilarea penisului. A preluat-o de la alti primitivi mai vechi, printre care si unii egipteni care practicau treaba asta ca o forma de sacrificiu de sange.Am incheiat discutia. Sa fie clar.

Postat

Circumcizia a fost utilizata din vechime de evrei din motive de igiena.Se pisa omul in desert ,nu lua masuri si se infecta.Virilitatea nu are legatura cu a fi sau a n u fi circumcis.Dupa descoperirea viagrei chiar si cei cu probleme au devenit “fericiti” chiar la peste 70 de ani.Asa ca madam Curvette si Ginuta nu va luati dupa aparente,s-ar putea ca un mosulica sa va desheleze de tot.

Postat

In cultul mozaic (iudaism), la cateva zile dupa nastere, baiatul este mutilat intr-un mod barbar si primitiv de catre o persoana numita mohel, desigur fara anestezie. Actiunea se bazeaza pe mitul, cutuma, ca circumcizia ar fi porunca, un sacrificiu cerut de Dumnezeu. In realitate, in Vechiul Testament, porunca clara de la Dumnezeu este “sa nu tai carnea trupului tau”.Din mit religios iudaic acesta forma de mutilare genitala a fost transformata in mit medical de catre medicul american de origine evreiasca Edgar Schoen, care si-a petrecut intreaga viata inventand justificari asa-zis medicale, pentru circumcizie.Agresarea fizica sau vatamarea altei persoane reprezinta o violare a poruncilor Torah (Vechiul Testament): Iesirea - a doua carte a lui Moise, 21: 18-27. Circumcizia reprezinta exact acest lucru, adica o violare a conceptului fundamental al Legii Iudaice, de a nu face rau.Motivatia ca este igienic pica din start avand in vedere fiziologia mai sus descrisa.Cu restul va descurcati voi:)

Postat

Aici e vorba despre un gest rasist din partea evreilor, pentru a se deosebi. Asta cu igiena e o aberatie. Unu mai sus debiteaza ineptii ca urinau in desert si nu stiu ce. Bazaconii. Da negrii din Africa si nu numai, de ce nu se mutileaza, ca acolo e mai cald? Si alte animale, maimutele in jungla, in desert, in savana, alte animale asemanatoare omului,lor de ce nu le trebuie circumcizie? O tampenie, n-are nicio legatura. Acest obicei al semitilor si a altor degenerati ma dezgusta si imi arata inca o data ca sunt niste lichele.Singura igiena e sa te speli. punct. Din contra, eu cred ca asta belita asa ca dracu si mutilata e mai expusa. Daca asa ne nastem de la natura, inseamna ca sa trebuia sa fie. Punct. Pielea aia trebuie sa acopere glandul cand nu o folosesti in diverse. punct. In rest am spus: singura igiena este sa te speli. Nu conteaza ca urinez in desert, in Antartica sau in parcul Cismigiu. Tot dracul ala e. Conteaza unde ti-o bagi. Daca o speli sau nu. Asta inseamna igiena.

Postat

circumcizia nu mai e ca inainte .. acum se face in spitale .. cu laserul .. si fetelor nu li se mai face nimic de mult .. nu mai fiti asa rautaciosi .. si intr`adevar totul provine de la igiena .. pentru ca in timpul luptelor nu aveau unde sa se spele .. si se imbolnaveau tot mai multi din cauza asta .. si s-a decis : CIRCUMCIZIA .. religia impune .. si asta e .. nu putem judeca pe nimeni ..

Postat

mie personal imi place mai mult un penis circumciz….cred ca este estetic mai atragator…dar este numai o parere personala…

Postat

In legatura cu circumcizia la femei, se practica inca in foarte multe tari musulmane si este de-a dreptul infioratoare. Exista trei tipuri de circumcizie, de la cea mai usoara (ti se taie varful clitorisului) pana la cea totala (bye bye clitoris, labii, etc). Ca si obiceiul circumciziei la barbati, amandoua sunt considerate ca “mutilari religioase” fara nici un scop igienic dovedit. Si totusi, de unde aceasta polemica acerba in legatura cu acest post?

Postat

abia la pubertate am descoperit ca penisul meu in stare de erectie devine caraghios, iar asta din cauza ca pielea care acoperea preputul, ori cum sa-i mai spun, crescuse destul de mult si neuniform incit a trebuit sa dau pina se rupe singura eliberind preputul sa respire. ma temeam inca de pe atunci ca s-ar putea sa nu pot avea copii :P daca-l las asa. cei drept deja apareau si probleme de igiena mai serioase acolo si cred ca instinctul de a-l elibera cit si gindurile ca s-ar putea sa nu pot avea copii nu sunt intimplatoare, poate ca ne sunt inascute atunci cind igiena este insufienta. acum totul functioneaza bine, nu am nevoie de nici un fel de circumcizie, drept sa spun abia am aflat ca exista asa ceva, cu toate ca stiam ca la evrei se practica, dar imi inchipuiam ca este ceva mai simbolic si nu lasa preputul chiar neacoperit.apropo, cei care au incercat abstinenta probabil au observat ca cu cit spala mai des penisul cu atit mai usor pot suporta perioada de abstinenta, iar de cum il lasa nespalat apare mincarimea, odata cu asta erectia, iar daca este erectia nu ai cum sa nu te gindesti la sex, nimic intimplator

Postat

hm, din surse sigure stiu ca circumcizia se face tocmai pentru a creste sensibilitatea penisului, si deci placerea e mult mai mare. dar, la fel ca si la cei necircumcisi, in functie de frecventa actului sexual si alti factori, poate sa dureze uneori mai mult alteori mai putin. si intr_adevar nu mai permite bacteriilor sa se fixeze in pielea ceea din varful penisului pentru ca e indepartata. e mai igienic si pt femeie si pentru barbat. dar fiecare popor cu obiceiurile lui.

• Oras:neinteresant
  • Oras:neinteresant
Postat

ce noroc ca nu-s circumcis :laugh2 ?!

dar,fratilor,daca nu sunteti taiati la preputz,atunci spalati-va si iar spalati-va!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...