Sari la conținut

Alina 0723073299

Postări Recomandate

Postat

Va informez k astazi am avut p zi foarte reusita in compania domnisoarei alina , este o fata care sti ce inseamna sexul , nu se grabeste si este foarte placuta ...ingena si curatenia este foarte ok..

Notele :10 oral,normalu 9, si analu 10 foarte rar mai gasesti asa ceva este o fata scumpa si locatia este ok

De revenit cu siguranta

• Minus 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Revizitat azi Alina,locatia aceeasi descrisa in nenumarate posturi,curata,ok.Alina aceeasi bruneta senzuala si plina de viata care te binedispune oricat de suparat ai fi.Oralul neprotejat bine executat de nota 10,asemenea si normalul in care se implica,geme te saruta,intr-un cuvant te face sa te simti ca si cum ai fi cu o amanta pe care orice barbat si-ar dori sa o aiba.Per total ii acord 10 Alinei in toate privintele,o sa revin intotdeuna la ea.De admirat naturaletea Alinei,aceasta fiind frumoasa de la mama natura.

• Minus 1
Postat

Multumesc pt recenzie, te mai ast pe la mn pupicii

O sa mai vin cu siguranta :-* pupici

• Minus 1
Postat

Revizitat azi Alina,locatia aceeasi descrisa in nenumarate posturi,curata,ok.Alina aceeasi bruneta senzuala si plina de viata care te binedispune oricat de suparat ai fi.Oralul neprotejat bine executat de nota 10,asemenea si normalul in care se implica,geme te saruta,intr-un cuvant te face sa te simti ca si cum ai fi cu o amanta pe care orice barbat si-ar dori sa o aiba.Per total ii acord 10 Alinei in toate privintele,o sa revin intotdeuna la ea.De admirat naturaletea Alinei,aceasta fiind frumoasa de la mama natura.

daca o tot vizitezi spunei sa mai faca si niste poze de luna asta

• Oras:ploiesti
Postat

Buna scumpa mea , astazi pana la ce ora lucrezi. ? Te pup pe buzele tale scumpe si dulci. flavius36///

Postat

Alina poti face un efort sa fi msimatinala un pic zilele urmatoare ? De dinmi am incercat sa te sun dar tel inchis. Vreu sa ne reintalnim pentru ca lui gogutu ii este un dor nebun de pasa a ta. Sa ai o zi placuta Alinuta.

Ps o sa iti fac o recenzie la ultima vizita la tine. Pupici dulci pe gurita. flavius36

Postat

Scz k iti spun dar chiar nu am nevoie de recenzii frumoase sau urate despre mn..te pwp

Cel mai diplomatic ...eject :))

Postat

In recenziile facute spup doar adevarul din punctul meu de vedere , poate alti baieti au alte opinii si gusturi pe care le respect. Despre alina am o parere buna , nu trebuie sa perii pe nimeni pentru nimic. Imi cer scuze am avut un program incarcat si nu am avut timp de recenzie si nu mi-a dat nimeni eject. Te pup alina.

Postat

In urma cu ceva timp m-am gandit sa ii fac o noua vizita alinei. Mentionez ca aceasta recenzie este facuta la a doua vizita la alina. Sunat la numarul de tel din topic , raspuns o voce calda , si i-am spus ca vreau sa ii fac o noua vizita, locatia era aceeasi intre hotel nord si balif la un etaj de mijloc la o garsonira foarte curata si cu aer proaspat. In 10 min eram la loctie , alina primindu-ma foarte zambitoare imbracate foarte lejer. Dupa pupicul de bun venit, am fost intrebat daca doresc un capucino sau un pahar de suc. Am optat pentru prima varianta moment de ragaz sa socializam putin, dupa aceea am fost indrumat la baie cu toate ca eram prospat dusat de acasa, la baie totul in ordine sapun lichid fiind existent, fiid servit cu prosop curat papuci si un mare plus cada foarte curara si apa calda destul de ok .Revenit in camera de aciune , patul cu asternuturi proaspat schimbate, alina asteptadu-ma topless doai in bikinii.Tin sa mentionez ca pozele alinei sint rele sinii bine proportionati, funduletul destul de ferm cu putina burtica dar tin sa mentionez nederanjant avand farmecul ei, pilea frumos mirositoarecu psarica proaspat rasa. Am optat pentru un onp , np la 80 ron. Am trecut la atiune dupa indlungi saruari pe gurita scumpa a alinei sarutat sanii tari si masat totodata, coborat cu sarutarile pe corp, pe burtica pana am ajuns la un 69 superb, aici metionez ca fata se umezeste natural , oralul executat foarte bine din punctul meu de ved. Nu am mai rezistat mult si am ceru normalul protejat, sucul piersicutei sublim...pus caciulita sarutat fata pe gurita drept multumire pentru oralul oferit, trecut la np pozitia clasica pasarica destul de stramta umezita , nu am mai rezistat mai mult de 5 min si explodat in caciulita. Cu parere de rau nu am mai apucat sa incerc funduletul alinei datorita fatului ca actul sa terminat foarte repede dsr cu promisiunea ca il voi incerca data viitoare. Decartat pentru serviciile oferite 80ron, pentru un nr total pretul fiind de 100 ron dar in situatia mea nu a mai fost cazul. Si acum notele pentru alina:

-aspect 9,5 destul de ingrijita o fata deosebita dupa care intorci capul si cu care te-ai mindri sa o ti de mana pe strada oriunde .

-locatie 8,5

-igiena corporala, atitudine 10 foarte comunicativa

-oral 9,7 umed cu atentie deosebita zonelor invecinate nep.

- normal p 10 fata se implica

-gfe 10 cu +++ ptr fk , si inca ceva apreciez siceritatea cu privire la cunni chia ia placut, si nu a mimat contractiile.

-Ps fata are o igiena deosebita nu mai induceti in eroare alti posibili clienti fratilor rautaciosi

- de revenit cu siguranta dar promit alina ca va fi cat de curand posibil , am programul foarte incarcat la serv. Te pup dulcce pe gurita ta dulce. flavius36

• Like 5
Postat

Si gurita si pasarica le-a avut deosebit de dulci, nu mai vb de igiena de 10 incercati serviciile alinei cu incredere. Te pup alina. flavius36

Postat

Esti sigur de afirmatiile pe care le faci???? Poate nu cu tine. Cu mine fata a facut 69 si a fost super ok de ambele parti.

Postat

Bazu ai fost mai matinal ca mine azi. Ai fost de dimi la alina. , eu te-am urmat . Servicii de calitate fsra graba. Recenzia o promit dar mai pe seara. Stima flavius36

Postat

Da Flavius intr-adevar am vizitat-o pe Alina si am ramas impresionat,Alina m-a asteptat intr-o tinuta sexy-dressuri,lenjerie intima rosu aprins :D si era intr-o forma de milioane.Aceeasi curatenie ca deobicei si aceleasi servicii de nota 10+.Alina chiar merita 10 ptr tot ce face se preteaza cu bine cerintelor mele,accepta orice pozitie,e comunicativa zambitoare.In rest nu mai am nimic de adaugat fata de recenziile trecute.O sa revin intotdeauna cu placere la Alina.

• Minus 1

Postat

Vizitat de dimineata pe alina, aceeasi locatie, nr de tel , sunat programat, fara niciun fel de intarzieri. Alina intradevar arata deosebit de bine, pozele facute de bazu spun multe . Alina imbracata in lenjerie sexi, portjartier negri, proaspat iesita de la dus. Am cerut o scurta igienizare la baie (apa calda , sapun lichid prezent, prosop curat si papuci) pachetul ales on, np, fara cunni alina invocand unele mici probleme intelese de mine fara probleme, fk din plin. Inceput cu on de nota 10 cu atentie la oo, continuat cu np super , terminat cu un cim super. Np de nota 10,.,locatie curata 9,1, atitudine , vorbareata servicii de calitate. De revenit cu siguranta. Scuzati scurta recenzie dar nu ma pot repeta cu anumite lucruri. Te pup dulce alina si promit ca ne vom revedea curand. Decartat 80 ron la final. Toata vizita aprox 40 min fara graba.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...