estrogen Reputație: 1674 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Pt ca odata ce le intri sub piele ai parte de servicii mai bune(ex lins de coaie , oral fara prez, sex din placere).Daca te duci la una noua , trebuie sa o cresti, sa o "educi" pt ca ele sunt puse pe fast fuck si nici nu stii cum sa la pui intr o pozitie mai bunaAm fost azi la una noua si la doggy style statea cu spatele arcuit invers , i am zis sa nu mai stea asa , si cand aproape sa finalizez am dat cu pula stramb de era sa mi o rup in doua -_- '', iar ea o ramas cu o amintire de neuitat ) I am zis la prostuta cum sa stea , dar daca nu a ascultat (Mai dar pentru tine e chiar asa de important sa stea aia intr-o anumita pozitie? Eu pot fute din toate pozitiile. Important e sa fut ceva de calitate. Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Sau este vorba mai mult de compatibilitate ?! Stii ca estrogenul este produs si de outele barbatilor !? Link spre comentariu
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Mai dar pentru tine e chiar asa de important sa stea aia intr-o anumita pozitie? Eu pot fute din toate pozitiile. Important e sa fut ceva de calitate.Ce preferi,calitativ vorbind? Stanga sau dreapta? Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 5, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Parerea mea ...il face prot , pt ca probabil nu o face de placere si nu ii place sa simti gustul pulii , cand poate sa evit folosind prez ....2. suna lame....Poate o fata sa mi confirme: e de preferat gustul de prez fata de gustul pulii pt meseria ei ? Confirm eu: da, prefer gustul prezervativelor (+ ca e cu arome diferite) in comparatie cu gustul pulii. Nu imi place oralul dar este un rau necesar. Link spre comentariu
costel85 Reputație: 287 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Confirm eu: da, prefer gustul prezervativelor (+ ca e cu arome diferite) in comparatie cu gustul pulii. Nu imi place oralul dar este un rau necesar.Da gusturile nu se discuta dar ar fi interesant sa te linga cineva avand un prez pe limba .Incearca si spune-ne cum ti-a placut ! Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Si cand ma gandesc ca au spus unii de mine ca am o viata trista si ca sunt depresiv, daca nu chiar obsedat sexual Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Si cand ma gandesc ca au spus unii de mine ca am o viata trista si ca sunt depresiv, daca nu chiar obsedat sexual Eeee ... ai pus la suflet nene? Lasa-i dracu de idioti, stii vorba aia, gura lumii nu o astupi dar te poti caca in ea! Link spre comentariu
rocker27 Reputație: -522 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Nu am pus la suflet , fereasca sfantul .... faceam o comparatia in raport cu , comentariile si discutia de aici Eeee ... ai pus la suflet nene? Lasa-i dracu de idioti, stii vorba aia, gura lumii nu o astupi dar te poti caca in ea! Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Da gusturile nu se discuta dar ar fi interesant sa te linga cineva avand un prez pe limba .Incearca si spune-ne cum ti-a placut ! O sa rog un client. Ms de sfat. te anunt dupa. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Aprilie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Mai nasol e ca nu se ruleaza pE limba cum se ruleaza pe pula. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Mai nasol e ca nu se ruleaza pE limba cum se ruleaza pe pula. Legi limba cu o sfoara........un fel de rulada......stii ce zic Link spre comentariu
costel85 Reputație: 287 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Mai nasol e ca nu se ruleaza pE limba cum se ruleaza pe pula. Ei vezi, ca nici nu e asa de usor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum