alexxa_69 Reputație: 2 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 3, 2015 Am primit cateva telefoane din partea lui si intr-un final a venit la mine.A intrat,am discutat cu el ce si cum vrea dupa care a primit un apel.A vorbit cateva minute si dupa care a venit nervos la mine si m-a luat la pumni si picioare eu nestiind care e sursa supararii am incercat sa il dau afara,el fiind mai mare m-a lovit in cap si cred ca am lesinat cateva minute.in timpul asta cred ca mi-a cotrobait prin casa de mi-a gasit banii pe care ii castigasem ceva mai devreme.Dupa ce a plecat am sunat un prieten cu taxiu si iam zis sa vina.Intre timp m-am pregatit sa ies din casa si atunci ma sunat taximetristul si mia zis ca a intrat unul in scara cu un levier...o vai sa vii la o femeie cu un levier...dar in fine iam zis taximetristului sa ii faca repede o poza la masina...a stat vrun minut in scara batand cu levierul in usa...cred ca s-a plictisit si a plecat..CE VA ROG EU PE VOI : VA ROG SA IMI DATI INFORMATII DESPRE EL CA ARE CICA UN BMW NEGRU 530 CU BR-18-GDYATASEZ SI O POZA CU NR CA SA AFLU CAT MAI MULTE SI CAT MAI REPEDE DESPRE ACEST INDIVID CARE BATE FEMEILE SI LE MAI SI JEFUIESTE
Administrator pisicuts Reputație: 114949 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2015 mutat aici
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 3, 2015 Am primit cateva telefoane din partea lui si intr-un final a venit la mine.A intrat,am discutat cu el ce si cum vrea dupa care a primit un apel.A vorbit cateva minute si dupa care a venit nervos la mine si m-a luat la pumni si picioare eu nestiind care e sursa supararii am incercat sa il dau afara,el fiind mai mare m-a lovit in cap si cred ca am lesinat cateva minute.in timpul asta cred ca mi-a cotrobait prin casa de mi-a gasit banii pe care ii castigasem ceva mai devreme.Dupa ce a plecat am sunat un prieten cu taxiu si iam zis sa vina.Intre timp m-am pregatit sa ies din casa si atunci ma sunat taximetristul si mia zis ca a intrat unul in scara cu un levier...o vai sa vii la o femeie cu un levier...dar in fine iam zis taximetristului sa ii faca repede o poza la masina...a stat vrun minut in scara batand cu levierul in usa...cred ca s-a plictisit si a plecat..CE VA ROG EU PE VOI : VA ROG SA IMI DATI INFORMATII DESPRE EL CA ARE CICA UN BMW NEGRU 530 CU BR-18-GDYATASEZ SI O POZA CU NR CA SA AFLU CAT MAI MULTE SI CAT MAI REPEDE DESPRE ACEST INDIVID CARE BATE FEMEILE SI LE MAI SI JEFUIESTE ai uitat sa specific ca e XD si facelift. http://www.troll.me/images/futurama-fry/something-smells-fishy-and-it-certainly-isnt-fish.jpg 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 @alexxa69,mergi la politie 10 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 clar e peste,mi-as pula in m ortii lor
alexxa_69 Reputație: 2 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Aprilie 3, 2015 Eu as merge dar dupa cum se stie nu se rezolva nimic..si chiar face mai mult rau politia decat sa te ajuteSi chiar nu ma intereseaza ca e XD si mortii lui..daca ai vreo informatie dami un mesaj privat si o sa iti multumescNu ma incalzeste cu nimic daca nu imi dai o informatie ceva...
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Eu as merge dar dupa cum se stie nu se rezolva nimic..si chiar face mai mult rau politia decat sa te ajuteSi chiar nu ma intereseaza ca e XD si mortii lui..daca ai vreo informatie dami un mesaj privat si o sa iti multumescNu ma incalzeste cu nimic daca nu imi dai o informatie ceva...Alexa,nu e de gluma,nu mai gandi ca politia nu rezolva,tu fa-ti datoria,aceea de a merge la politieP.S nu ai PM 4 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 3, 2015 daca e asa cum sustii, desi nu cred, te duci frumos la militie, ii dai numaru la masina si depui o plangere. si-l va chema la declaratii. ce e asa greu? daca nu te duci la politie pt ce iti mai trebuie informatiile despre numarul auto?sefeuri. ba, eu sincer nu mai cred de mult in calcari dastea. las-o-n plm vine pula mea cu levieru peste o femeie, si parcheaza si masina in fata 2
alexxa_69 Reputație: 2 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Aprilie 3, 2015 Si chiar daca e peste..el nu se gandeste ce mi-a facut mie poate sa ii faca altu lui..ma rog ei?De ce sa sufere ea din cauza lui de panarama ce este...Au venit o gramada de "pesti" si toti sau comportat onorabili si cumsecade..Si din cauza lui o sa fiu mai atenta ce primesc in casa..o sa imi iau masuri inainte
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 bai fata,ce nu intelegi,incercam sa te ajutam,asa cum este normal nu cum vrei tu.Plm daca nu ai de impartit cu el treburi mai vechi stiute doar de voi,e simplu,te duce la militie cum spune frate Jili.Capisci? 5 1
Administrator pisicuts Reputație: 114949 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 3, 2015 asa cum au scris si membrii de mai sus te sfatuiesc si eu sa mergi la politie Alexa. In cazul in care te intreaba cu ce te ocupi le poti spune ca faci masaje se relaxare la domiciliu de exemplu. 7
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 3, 2015 clar e peste,mi-as pula in m ortii lorvarule, eu ma refeream ca e cam cusuta cu ata alba, nu ca e ala peste. sa intre brigada pe fir sa vedem si parerea lor )) 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 varule, eu ma refeream ca e cam cusuta cu ata alba, nu ca e ala peste. sa intre brigada pe fir sa vedem si parerea lor ))Fratelo,e clar ca ceva au avut de impartit,plm eu ca un bun crestin am dat un sfat,in rest stii cum e,mai ales ca vad ca fata o da pe negatie
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 3, 2015 Si chiar daca e peste..el nu se gandeste ce mi-a facut mie poate sa ii faca altu lui..ma rog ei?De ce sa sufere ea din cauza lui de panarama ce este...Au venit o gramada de "pesti" si toti sau comportat onorabili si cumsecade..Si din cauza lui o sa fiu mai atenta ce primesc in casa..o sa imi iau masuri inainte adica vine unu si te ia la omor, pleaca putin, timp in care tu suni un taxist in loc sa suni la politie, vine taxistu jos si te anunta ca ala urca cu un levier la tine si nici taxistu nu suna la garda iar primul tau impuls e sa intri pe forum sa intrebi niste oameni virtuali in loc sa te duci la politie si spital sa vezi daca ti-a amestecat amintirile(ca ai zis ca te-a dupuit bine).hai brigada! )) 4
Vizitator alina2008 Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2015 Postat Aprilie 3, 2015 Nu conteaza cu ce te ocupi! Politia trebuie sa isi faca datoria! Daca ai urme pe corp,mergi la legist si scoate un certificat medical! Ia atitudine! Camere de supraveghere ai in scara? Eu una nu l-as ierta!
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Clar ma,se platesc polite acum
alexxa_69 Reputație: 2 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Aprilie 4, 2015 in nici un caz nu il cunosc pe individ..ca daca il cunosteam nu il mai dadeam aici..rani vizibile nu am in afara de sperietura care am traso..si sa bag politia in cazu asta nu il bag pentru ca cunosc o gramada de cazuri deastea si politia nu face absolut nimic in afara sa imi dea mie amenda...va rog INFORMATII fara suparare.. 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 4, 2015 in nici un caz nu il cunosc pe individ..ca daca il cunosteam nu il mai dadeam aici..rani vizibile nu am in afara de sperietura care am traso..si sa bag politia in cazu asta nu il bag pentru ca cunosc o gramada de cazuri deastea si politia nu face absolut nimic in afara sa imi dea mie amenda...va rog INFORMATII fara suparare..daca ne si spui ce faci cu ele.
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2015 daca ne si spui ce faci cu ele.Iubi, aia nu cumva e mașina ta? 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Aprilie 4, 2015 confunzi modelele dar te iert ca esti sub influenta. asa ma stii tu pe mine, ca umblu cu vechituri dalea?
lovemypills2005 Reputație: 82 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Braila. Peste
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Postat Aprilie 4, 2015 Am primit cateva telefoane din partea lui si intr-un final a venit la mine.A intrat,am discutat cu el ce si cum vrea dupa care a primit un apel.A vorbit cateva minute si dupa care a venit nervos la mine si m-a luat la pumni si picioare eu nestiind care e sursa supararii am incercat sa il dau afara,el fiind mai mare m-a lovit in cap si cred ca am lesinat cateva minute.in timpul asta cred ca mi-a cotrobait prin casa de mi-a gasit banii pe care ii castigasem ceva mai devreme.Dupa ce a plecat am sunat un prieten cu taxiu si iam zis sa vina.Intre timp m-am pregatit sa ies din casa si atunci ma sunat taximetristul si mia zis ca a intrat unul in scara cu un levier...o vai sa vii la o femeie cu un levier...dar in fine iam zis taximetristului sa ii faca repede o poza la masina...a stat vrun minut in scara batand cu levierul in usa...cred ca s-a plictisit si a plecat..CE VA ROG EU PE VOI : VA ROG SA IMI DATI INFORMATII DESPRE EL CA ARE CICA UN BMW NEGRU 530 CU BR-18-GDYATASEZ SI O POZA CU NR CA SA AFLU CAT MAI MULTE SI CAT MAI REPEDE DESPRE ACEST INDIVID CARE BATE FEMEILE SI LE MAI SI JEFUIESTE Si acum ce plm vrei de la noi? Vrei sa ne faci complici la crima, bataie, reglare de conturi si masina arsa? Ori te duci la politie, asa cum ti-au spus si altii, ori taci si inghiti. Sau pur si simplu faci ce te taie capul, dar fara sa ne ceri ajutorul. Ma miram daca moldoveanul nu avea levier. Era lucru mare!Nu's de acord cu el, asta e clar, dar nici nu avem vreo dovada ca e ca tine. 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 4, 2015 Sa intre Ernest pe fir, e subiect clar de 'trădați in dragoste' 1 1
Vizitator alina2008 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Postat Aprilie 4, 2015 Eu una nu inteleg cum de nu ai urme daca te-a luat la pumni si picioare! Ai zis ca te-a lovit si in cap! Referitor la amenda,atat timp cat esti in casa si nu esti pe strada ,politia nu iti da amenda!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Postat Aprilie 4, 2015 varule, eu ma refeream ca e cam cusuta cu ata alba, nu ca e ala peste. sa intre brigada pe fir sa vedem si parerea lor ))Sa schimbe pestele..........clar asta pa care-l are e' ghertoi , asta cu bmw-ul imi pare mai smecher 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum