ady adita Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Buna, ma numesc Andreea si am 20 ani,1/70 56kg, blonda cu ochii albastri, te invit in compania mea pt a petrece o ora de placere, tarif: 100 lei ora
futacios_man Reputație: 6008 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:b Oras:b Postat Aprilie 4, 2015 0730492880 scarbosenieee POZE FALSEE fugiti de acest nr!!! Este un cuib de țigănci..am sunat într o seara acum 2 zile, mau îndrumat unde sa ajung...si când intru in apartament,nu numai ca mirosea urat, dar ce sa vad numai urate printre care si firoase.mizerie totala in toată casa...pfff ce sa mai zic fugitiiiiii cat va țin picioarele!!!!! Esti o curva falsa...uuuaa nu faci 2 lei..spala te mai des..o experienta foarte urata am avut cu tine Buna, ma numesc Andreea si am 20 ani,1/70 56kg, blonda cu ochii albastri, te invit in compania mea pt a petrece o ora de placere, tarif: 100 lei ora EXEMPLU DE PESTE RETARDAT!!!CAT DE REDUS MENTAL!!! 3
alexbch Reputație: 8 Postat Aprilie 9, 2015 Postat Aprilie 9, 2015 Buna, ma numesc Andreea si am 20 ani,1/70 56kg, blonda cu ochii albastri, te invit in compania mea pt a petrece o ora de placere, tarif: 100 lei oraNu te numeste Andreea, te numesti Ady Adita tigane prost care esti.
arheopterix1966 Reputație: 128 Postat August 13, 2015 Postat August 13, 2015 MASEUZA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei,Acesta este anuntul care il au acuma, si tot acolo (CUIB) se gaseste siROSCATA, ofer masaj de relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Drumul Taberei, 0768811496 Am sunat ieri, la ambele numere, din intamplare unul dupa celalalt si....mi-a raspuns aceeasi fata, sictirita, ca de ce sun si pe nr.colegei, ca acolo sunt mai multe fotomodele si pot sa-mi aleg, etc.etc. Sesizandu-i ironia fina....si lehamitea din glas, am renuntat sa mai fac inca 300 de metri pana la locatie si am uschit-o. (Compozitorilor, colt cu Sibiu.Si fara sa le testez, le-am promovat la DE EVITAT pe lista mea.Pozele, primele doua cu MASEUZA si celelalte doua cu ROSCATA (banuiesc ca false), atasate.Bafta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum