evo6 Reputație: 224 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 4, 2015 Salutare! Asa cum spune titlul, as fi curios daca se mai pot adauga tag-uri la anumite topice incepute mai de mult, de mine sau de altii.Cred ca ar fi util deoarece majoritatea topicurilor sunt incepute la "Intrebari..", cand nu se stie mai nimic despre domnisoara. Daca se poate, va rog expicati-mi si mie cum pot adauga. Multumesc! 1
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2015 Ai cont de 3 ani si tot crezi ca se poate...
am@ndina Reputație: 485 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Aprilie 4, 2015 Ai cont de 3 ani si tot crezi ca se poate... Mai putin de 3 cu asta... , ok, nu vreau sa fiu rea...Daca vrei sa modifici ceva postat de tine... roaga-l frumos pe Pisicuts, altfel nu mai are valoare daca toata lumea face ce vrea aici... Glumesc.La modul serios: Dupa tag-uri nu cauta nimeni, ce rost are? In aceeasi ordine de idei, nici cautarea nu merge "brici"... Deci daca vrei sa stii ceva de domnisoara... scrie nr tel la caiet... Iar a sunat a gluma! Stai ca pot... Nu se poate, punct.
evo6 Reputație: 224 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Aprilie 8, 2015 cam care mai este rostul tagu-rilor daca nu pot fi adaugate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum