natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 4, 2015 SIMT ca ai pofta de ceva nou. Iar eu sunt o prajiturica ce asteapta sa fie degustata. Sunt Isabel, o pustoaica nebunatica ce iti va face ziua mai dulce. Ofer masaj de relaxare body si masaj erotic cu doua finalizari;telefon 0734.248.649
adnan25 Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 4, 2015 Spune mi și mie te rog preturile;))
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 4, 2015 200 RON ora de masaj pentru alte detalii si extraoptiuni am sa te rog sa sunio zi buna Spune mi și mie te rog preturile;))
tyma.belyi Reputație: 3 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Buna Isabel,Posibil sa finisam masajul cu un cunilingus? Sau in varianta perfecta sa'l inlocuim total cu cuni))
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 8, 2015 pentru mai multe detalii asteptam telefonul tau Buna Isabel,Posibil sa finisam masajul cu un cunilingus? Sau in varianta perfecta sa'l inlocuim total cu cuni))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum