ralukaraluka Reputație: 1 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Sunt o fata cu bun simt draguta si sociabila pt domnii serios pot oferii companie intima..oral si normal intr-o locatie curata si modesta in zona Unirii mai exact in blocul Zepter. Pretul meu pt o jumatate de ora este de 100 ron iar pt o ora 200 ron!! Mai multe detalii la telofon! Kiss 1 Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Verynice pics Raluca , some more details about your services ? Link spre comentariu
Vizitator nick5061 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Esti foarte bine, daca mai detaliezi un pic cred ca voi veni! Link spre comentariu
ralukaraluka Reputație: 1 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Multumesc !! Serviciile mele mai exacte sunt: masaj erotic,masaj de relaxare am experienta ...sex oral neprotajat cu finalizare orala in functie de partener (igiena) sex normal protejat , FK la fel in functie de partener!! Link spre comentariu
minekraft00 Reputație: 19 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Germany Oras:Germany Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Do you have a mail address to set a meeting? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum