Sari la conținut

Roxy 0721397802

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Descriere anunţ
Tanara indecenta imi place sa experimentez lucruri noi! Ma poti invata ce stii, iar eu iti pot arata ce pot!
Judeţ
Constanta (CT)
Telefon
0721397802

post-136568-0-27485400-1428258677_thumb.jpg

post-136568-0-78571700-1428258677_thumb.jpg

post-136568-0-23287200-1428258678_thumb.jpg

post-136568-0-57529800-1428258678_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator agramat
Postat

mda.....frumusica jucarica~!!! fetita asta este de investigat...zic eu~!!!  :yummy

investigheaza, investigheaza .... Holmes

Postat

stati putin...ca eu acum d'abia am vazut postarea lui sylver~!!!

ce are fata asta de a face cu oana eliza. am citit ceva recent de la oana, pe topicul ei, ca s-a mutat si ca a scapat de muma padurii...colega ei iubita si protejata, dar tzepara si la "de evitat". fetita asta de mai sus este noua ei colega? care-i legatura???

:350x

p.s. fata asta cu 0721397802 astazi si-a inceput cariera de postat anunturi pe telegraf si are 7 pagini deja umplute~!!!

Vizitator agramat
Postat

ce are fata asta de a face cu oana eliza. am citit ceva recent de la oana, pe topicul ei, ca s-a mutat si ca a scapat de muma padurii...colega ei iubita si protejata, dar tzepara si la "de evitat". fetita asta de mai sus este noua ei colega? care-i legatura???

p.s. fata asta cu 0721397802 astazi si-a inceput cariera de postat anunturi pe telegraf si are 7 pagini deja umplute~!!!

AHA, pana la urma tot trebuie sa ajung la Oana Eliza ...

Postat

du-te tu....eu pe la locatiile ei nu mai calc...ca e mai sanatos ptr mine asa~!!!  :slap2  :no2  :angry

Buna tuturor! 

Incepand de astazi mi-am schimbat locatia(in apropiere de cafeneaua Filicori,pe Bd. Lapusneanu) si nu mai am colega.

Va pooop si va astept.

p.s.- voi posta si poze din locatie cat de curand.

• Oras:RO
Postat

e bine ca ai observat :D uite inca un anunt chiar acum recent de pe 06.04.2015 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7737032/noua_in_oras/

posibil sa-i fie colega... :)

• Like 1
Postat

du-te tu....eu pe la locatiile ei nu mai calc...ca e mai sanatos ptr mine asa~!!!  :slap2  :no2  :angry

nici nu se merita... fetitza oana asta e de 2 lei... nu stiu de ce nu este la "de evitat" :D n-am intrat niciodata cu ea, dar la ce faze a incercat mai demult cand am vrut s-o fut nici nu mi-am mai batut capu'... am plecat direct de la ea... la tel zicea ceva si altceva zicea in casa :laugh2 macar de era vreun fotomodel draq  :slap2

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

mda.....frumusica jucarica~!!! fetita asta este de investigat...zic eu~!!! :yummy

Vizitator agramat
Postat

30'

http://i.imgur.com/zEYQhBL.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am ramas placut  surp. de la intalnirea cu ea 

Locatie 8-9

Oral 8

Sex 7

Aspct asemanator cu pozele :))

Merge ...

• Like 1
Postat

Frate ce comentariu lacunar! Dezvolta si tu un pic.Nu costa nimic.

Postat

colega cu nume de putzulica...habar nu am~!!!

eu nu am sunat-o niciodata, datfiind presupusa ei asociere cu o fata mai veche pe aici, iar daca ma astepti pe mine sa o sun sa stii ca va fi cam forever de asteptat. pe mine nu ma intereseaza cat costa finalizarea la fata asta....sau episodul care include salturi de pe siforier fix in pula...ptr mine fata asta este inexistenta...nu ma pasioneaza nimic despre ea, asa ca nu ma va interesa nicidecum oferta ei si costurile implicate~!!!

:138x

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...