loveboy22 Reputație: 40 Postat Mai 2, 2018 Postat Mai 2, 2018 Are anunt pe gds acum. Presteaza aceleasi servicii masaj erotic cu sex oral
loveboy22 Reputație: 40 Postat Mai 2, 2018 Postat Mai 2, 2018 http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/rasfata-te-alaturi-de-mine/12577558
doru 29 Reputație: -1 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Poate sa confirme cineva dacă roxana face normal și pe ce suma
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 7, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 7, 2018 De facut face doar daca vede cateva milioane 1 1
dorubdoru Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 19, 2018 A mai facut cineva sex cu domnisoara in ultima vreme? Adica sex normal ca oralul e deja din partea casei la masajul oferit?
sorinelxart Reputație: 1233 Postat Iulie 20, 2018 Oras:No man"s land Oras:No man"s land Postat Iulie 20, 2018 Acum trei saptamani cand am fost la ea avea pe masuta de la calculator un prezervativ nefolosit.Trageti voi concluzia.Nu ramane decat sa intrebati cei care sunteti interesati.
iguana3 Reputație: -3647 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 20, 2018 Pentru suma protivita face si normal 2
andreyultras Reputație: 1 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Salutare ... am venit si eu cu o recenzie ...am vizitat-o azi pe Alice. Fata e super ok ca atitudine ,vorbareata.Am sunat-o am programat o intalnire la ora 16 ...m-a indrumat in zona Spital Militar. Pestre drum la bloc 42 .Am urcat sus fata ma astepta intr-o fusta de blugi si in sanii goi ....Niste tate super.M-a invitat inauntru am intrat la un dush,dupa am intrat in dormitor.A inceput cu sarutari pe sfarcurile mele peste tot,mangaieri pana cand a coborat la soldatel care s-a facut tun ..a luat-o la supt, lins coaie, se lovea cu ea peste gura ...ii place sa suga pula.S-a urcat peste mine am vrut sa o incerc la normal dar a zis ca nu accepta sex normal ...I-am zis ca data viitoare poate incercam si sex normal a inceput sa zambeasca.Pret 100 ron o finalizare Sex oral fara prezervativ .Totul ok, ca nota i-as da un 8+ 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat August 9, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 9, 2018 Daca ii fluturi cu baniii pe la nas sa vezi cum face sex:))) 1 2
andreyultras Reputație: 1 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Iguana pai ce ar vrea sa dau 300 400 de lei sa fut o pizda ? Ca doar nu are miere pe ea :))
alexandru126 Reputație: 8 Postat August 10, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 10, 2018 Salutare ... am venit si eu cu o recenzie ...am vizitat-o azi pe Alice. Fata e super ok ca atitudine ,vorbareata.Am sunat-o am programat o intalnire la ora 16 ...m-a indrumat in zona Spital Militar. Pestre drum la bloc 42 .Am urcat sus fata ma astepta intr-o fusta de blugi si in sanii goi ....Niste tate super.M-a invitat inauntru am intrat la un dush,dupa am intrat in dormitor.A inceput cu sarutari pe sfarcurile mele peste tot,mangaieri pana cand a coborat la soldatel care s-a facut tun ..a luat-o la supt, lins coaie, se lovea cu ea peste gura ...ii place sa suga pula.S-a urcat peste mine am vrut sa o incerc la normal dar a zis ca nu accepta sex normal ...I-am zis ca data viitoare poate incercam si sex normal a inceput sa zambeasca.Pret 100 ron o finalizareSex oral fara prezervativ .Totul ok, ca nota i-as da un 8+100 lei pentru un oral cam scump nu crezi studenta ia 70 si face un oral de te inebuneste nu il uiti toata ziua 3
iguana3 Reputație: -3647 Postat August 10, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 10, 2018 Iguana pai ce ar vrea sa dau 300 400 de lei sa fut o pizda ? Ca doar nu are miere pe ea :))Doamne fereste mai bine stai linistit 1 2
ovi_23djcr Reputație: 1 Postat August 14, 2018 Postat August 14, 2018 Salutare ... am venit si eu cu o recenzie ...am vizitat-o azi pe Alice. Fata e super ok ca atitudine ,vorbareata.Am sunat-o am programat o intalnire la ora 16 ...m-a indrumat in zona Spital Militar. Pestre drum la bloc 42 .Am urcat sus fata ma astepta intr-o fusta de blugi si in sanii goi ....Niste tate super.M-a invitat inauntru am intrat la un dush,dupa am intrat in dormitor.A inceput cu sarutari pe sfarcurile mele peste tot,mangaieri pana cand a coborat la soldatel care s-a facut tun ..a luat-o la supt, lins coaie, se lovea cu ea peste gura ...ii place sa suga pula.S-a urcat peste mine am vrut sa o incerc la normal dar a zis ca nu accepta sex normal ...I-am zis ca data viitoare poate incercam si sex normal a inceput sa zambeasca.Pret 100 ron o finalizareSex oral fara prezervativ .Totul ok, ca nota i-as da un 8+finalizare orala?
Vizitator tzuchi Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Te agata lăsându-ți impresia ca se poate fute dar nu , poate pe o suma de bani mare oferită cum au zis băieți mai sus dar eu nu i-am făcut nici o propunere de bani iar după te trezești cu mesaje de la ea fără sa te aștepți o face pe inocenta dar nu e plus prosoapele de la ea frate put și rău când am fost eu la ea avea locația pe la sucpi iar la oral nu excelează are niște sâni mișto dar nu e de revenit nici pt o muie iar masajul e jale deci trageți concluziile 2
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Postat August 17, 2018 Masajul ? Care masaj ? Te freaca c-o mana pe spate ? Oralul slabut.. E cam parsivuta . Mie mi-a ajuns o singura vizita.Cand era la sucpi in turnul cu fosta sectie de militie unde a prestatvo vreme si Clara (la parter) 2
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 20, 2018 A mai vizitat-o cineva in ultimul timp pe maseuza care nu se fute, doar ia muie?
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2018 Postat Noiembrie 20, 2018 "Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?!? 2
siam Reputație: 45 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 20, 2018 "Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?Nu te mira caci este ceva caracteristic ei.O persoana atat de ahtiata dupa bani si care pentru bani ar face orice mai rar intalnesti. 1
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 20, 2018 "Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?!?Clasic pt ea...
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 20, 2018 Nu te mira caci este ceva caracteristic ei.O persoana atat de ahtiata dupa bani si care pentru bani ar face orice mai rar intalnesti.Pentru banuti fata asta face orice.....din cauza mesajelor ei am renuntat sa ma mai duc la ea....iti trimite mesaje exact cand nu trebuie. Si e foarte lipicioasa mai ales daca iti vede portofelu cu $$$$ :))))) 1 2
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 20, 2018 Pentru banuti fata asta face orice.....din cauza mesajelor ei am renuntat sa ma mai duc la ea....iti trimite mesaje exact cand nu trebuie. Si e foarte lipicioasa mai ales daca iti vede portofelu cu $$$$ :)))))AI facut sex cu ea? 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 20, 2018 AI facut sex cu ea?Nu. Mi-a propus, se juca ca o baga ca nu o baga ba ca o baga pt suma corecta iar mie nu-mi plac jocurile astea prostesti. Ori te futi ori nu te futi simplu ;) 1 2
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 20, 2018 Nu. Mi-a propus, se juca ca o baga ca nu o baga ba ca o baga pt suma corecta iar mie nu-mi plac jocurile astea prostesti. Ori te futi ori nu te futi simplu ;)Si care ti-a lasat impresia ca ar fi suma corecta? 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 20, 2018 Si care ti-a lasat impresia ca ar fi suma corecta?Peste 600 lei. Si daca faci un calcul nu se merita 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 20, 2018 Acuma depinde si de foamea ei de bani ca daca in ziua respectiva produce o sa ridice suma mult cred nu stiu. 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum