Sari la conținut

Roxana / Alice de la Rosso salon - 0720394482 fost 0761555142

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

A mai facut cineva sex cu domnisoara in ultima vreme? Adica sex normal ca oralul e deja din partea casei la masajul oferit?

• Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land
Postat

Acum trei saptamani cand am fost la ea avea pe masuta de la calculator un prezervativ nefolosit.

Trageti voi concluzia.

Nu ramane decat sa intrebati cei care sunteti interesati.

Postat

Salutare ... am venit si eu cu o recenzie ...am vizitat-o azi pe Alice. Fata e super ok ca atitudine ,vorbareata.

Am sunat-o am programat o intalnire la ora 16 ...m-a indrumat in zona Spital Militar. Pestre drum la bloc 42 .

Am urcat sus fata ma astepta intr-o fusta de blugi si in sanii goi ....Niste tate super.

M-a invitat inauntru am intrat la un dush,dupa am intrat in dormitor.

A inceput cu sarutari pe sfarcurile mele peste tot,mangaieri pana cand a coborat la soldatel care s-a facut tun ..a luat-o la supt, lins coaie, se lovea cu ea peste gura ...ii place sa suga pula.S-a urcat peste mine am vrut sa o incerc la normal dar a zis ca nu accepta sex normal ...I-am zis ca data viitoare poate incercam si sex normal a inceput sa zambeasca.

Pret 100 ron o finalizare

Sex oral fara prezervativ .

Totul ok, ca nota i-as da un 8+

• Like 1
  • Oras:craiova
Postat

Salutare ... am venit si eu cu o recenzie ...am vizitat-o azi pe Alice. Fata e super ok ca atitudine ,vorbareata.

Am sunat-o am programat o intalnire la ora 16 ...m-a indrumat in zona Spital Militar. Pestre drum la bloc 42 .

Am urcat sus fata ma astepta intr-o fusta de blugi si in sanii goi ....Niste tate super.

A inceput cu sarutari pe sfarcurile mele peste tot,mangaieri pana cand a coborat la soldatel care s-a facut tun ..a luat-o la supt, lins coaie, se lovea cu ea peste gura ...ii place sa suga pula.S-a urcat peste mine am vrut sa o incerc la normal dar a zis ca nu accepta sex normal ...I-am zis ca data viitoare poate incercam si sex normal a inceput sa zambeasca.

100 lei pentru un oral cam scump nu crezi studenta ia 70 si face un oral de te inebuneste nu il uiti toata ziua

• Like 3
Postat

Iguana pai ce ar vrea sa dau 300 400 de lei sa fut o pizda ? Ca doar nu are miere pe ea :))

Doamne fereste mai bine stai linistit

• Like 1
  • Minus 2
Postat

finalizare orala?

Vizitator tzuchi
Reputație: 0
Postat

Te agata lăsându-ți impresia ca se poate fute dar nu , poate pe o suma de bani mare oferită cum au zis băieți mai sus dar eu nu i-am făcut nici o propunere de bani iar după te trezești cu mesaje de la ea fără sa te aștepți o face pe inocenta dar nu e plus prosoapele de la ea frate put și rău când am fost eu la ea avea locația pe la sucpi iar la oral nu excelează are niște sâni mișto dar nu e de revenit nici pt o muie iar masajul e jale deci trageți concluziile

• Like 2
Vizitator sioux1
Postat

Masajul ? Care masaj ? Te freaca c-o mana pe spate ? Oralul slabut.. E cam parsivuta . Mie mi-a ajuns o singura vizita.Cand era la sucpi in turnul cu fosta sectie de militie unde a prestatvo vreme si Clara (la parter)

• Like 2
Vizitator sioux1
Postat

"Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?!?

• Like 2
Postat

"Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?

Nu te mira caci este ceva caracteristic ei.O persoana atat de ahtiata dupa bani si care pentru bani ar face orice mai rar intalnesti.

• Like 1
  • Oras:nowhere
Postat

"Masochist" fiind , ma batea un gand sa mai trec pe la ea. Am sunat de 2 ori dar nu mi-a raspuns. Partea frumoasa este ca dupa o ora aprox primesc apel urmat de sms. : "Sunt libera" .... Wtf !?!?

Clasic pt ea...

Postat

Nu te mira caci este ceva caracteristic ei.O persoana atat de ahtiata dupa bani si care pentru bani ar face orice mai rar intalnesti.

Pentru banuti fata asta face orice.....din cauza mesajelor ei am renuntat sa ma mai duc la ea....iti trimite mesaje exact cand nu trebuie. Si e foarte lipicioasa mai ales daca iti vede portofelu cu $$$$ :)))))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pentru banuti fata asta face orice.....din cauza mesajelor ei am renuntat sa ma mai duc la ea....iti trimite mesaje exact cand nu trebuie. Si e foarte lipicioasa mai ales daca iti vede portofelu cu $$$$ :)))))

AI facut sex cu ea?

• Like 1
Postat

AI facut sex cu ea?

Nu. Mi-a propus, se juca ca o baga ca nu o baga ba ca o baga pt suma corecta iar mie nu-mi plac jocurile astea prostesti. Ori te futi ori nu te futi simplu ;)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu. Mi-a propus, se juca ca o baga ca nu o baga ba ca o baga pt suma corecta iar mie nu-mi plac jocurile astea prostesti. Ori te futi ori nu te futi simplu ;)

Si care ti-a lasat impresia ca ar fi suma corecta?

• Like 1
Postat

Si care ti-a lasat impresia ca ar fi suma corecta?

Peste 600 lei. Si daca faci un calcul nu se merita

• Like 1
  • Minus 2

Postat

Acuma depinde si de foamea ei de bani ca daca in ziua respectiva produce o sa ridice suma mult cred nu stiu.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...