Vizitator tzuchi Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Îmi aduc aminte ca prosoapele de la ea puțau rău asta fiind și motivul pt care am încetat sa mai merg igiena necorespunzătoare iar faza cu fututul o amăgire cu toate ca cred ca dacă mai insistam puțin o si futeam dar na și nu cred ca cerea chiar atât de mult mie odată mi-a propus pt 400 lei sa petrec o noapte cu ea împreuna mi sa părut ieftin
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 22, 2018 Acuma depinde de foamea ei de bani. Oricum pararea mea e ca nu se merita! 1 2
gymy1 Reputație: 26 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:tg-jiu Oras:tg-jiu Postat Noiembrie 26, 2018 dominare mai face ? ca am sunat o si zicea ca a scos meniul din lista 1
siam Reputație: 45 Postat Noiembrie 27, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 27, 2018 dominare mai face ? ca am sunat o si zicea ca a scos meniul din lista Pentru suma potrivita face ORICE. 1
futica Reputație: 13 Postat Decembrie 5, 2018 Postat Decembrie 5, 2018 nu mai activeaza alice? cine a vb cu ea recent?
veciniiluialice Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2018 Postat Decembrie 17, 2018 Buna seara! Suntem veciniI lui Oana Andreea Chiriac alias Alice, fiind o zdreanta ahtiata dupa bani primeste clienti din 10 in 10 minute, unii asteptandu-si randul la intrarea in bloc( curva ii pune in asteptare sa nu-i piarda) este atat de zgarcita incat a renuntat la reteaua de apa!! Ne deranjeaz acest dute vino in bloc si pentru ca are un tupeu si o nesimtire fantastica in ea, nejustificata deoarece ea nici nu se spala si neavand alta varianta pentru a o muta de aici, am decis ca toti clientii ei sa fie filmati si postati pe toate retelele de socializare, scuipati, si unii chiar batuti( sper sa aiba curajul sa povesteasca experientele cei care se stiu ca au luat bataie in bloc) PS: DE EVITAT ACEASTA CURVA INFECTA
siam Reputație: 45 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 18, 2018 Buna seara! Suntem veciniI lui Oana Andreea Chiriac alias Alice, fiind o zdreanta ahtiata dupa bani primeste clienti din 10 in 10 minute, unii asteptandu-si randul la intrarea in bloc( curva ii pune in asteptare sa nu-i piarda) este atat de zgarcita incat a renuntat la reteaua de apa!! Ne deranjeaz acest dute vino in bloc si pentru ca are un tupeu si o nesimtire fantastica in ea, nejustificata deoarece ea nici nu se spala si neavand alta varianta pentru a o muta de aici, am decis ca toti clientii ei sa fie filmati si postati pe toate retelele de socializare, scuipati, si unii chiar batuti( sper sa aiba curajul sa povesteasca experientele cei care se stiu ca au luat bataie in bloc) PS: DE EVITAT ACEASTA CURVA INFECTAVecinii de la care bloc?? :laugh2
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2018 Postat Decembrie 18, 2018 Vecinii de la care bloc?? :laugh2 E nebunul da-l dracului de bolnav ... Nu-l baga in seama. Nu si-a luat medicamentele astazi.😂😂😂 1
siam Reputație: 45 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 18, 2018 Lasa-l sa dezvolte ideea.In ce bloc monteaza camere,in ce bloc bate oamenii....etc :laugh2Poate omu e doar suparat si putin gelos pe Minunata Alice,de sa fim asa rai cu el?
veciniiluialice Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2018 Postat Decembrie 18, 2018 Nu ati inteles! Suntem o comunitate, nu este o persoana care bate oamenii, suntem 60 de persone care ne am saturat sa vedem necunoscuti in scara noastra, nu monteaza nimeni camere pentru ea! Telefonul,live pe facebook, poze, scuipat, injurat si luat la goana de tot blocul!! Ce chef mai aveti atunci cand intrati in scara si incep vecinii sa va huiduie?! Voi sunteti 10.11 care tot comenteaza aici la ea vin sute!! Sper sa se mute in bloc cu unul din voi! APP POATE SA COMENTEZE CINEVA CARE A VIZITAT O RECENT???
siam Reputație: 45 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 18, 2018 Nu ati inteles! Suntem o comunitate, nu este o persoana care bate oamenii, suntem 60 de persone care ne am saturat sa vedem necunoscuti in scara noastra, nu monteaza nimeni camere pentru ea! Telefonul,live pe facebook, poze, scuipat, injurat si luat la goana de tot blocul!! Ce chef mai aveti atunci cand intrati in scara si incep vecinii sa va huiduie?! Voi sunteti 10.11 care tot comenteaza aici la ea vin sute!! Sper sa se mute in bloc cu unul din voi! APP POATE SA COMENTEZE CINEVA CARE A VIZITAT O RECENT???Uite ma ofer eu sa vin in blocul vostru.Spune adresa si blocul si maine sunt acolo.Si va garantez eu ca nu o sa faceti nimic.Ce zici (ziceti)?
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 18, 2018 Daca nu apare si ProTv nu ma bag....am o fantezie cu Andreea Esca :)))))))))))))))) 1 1
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2018 Postat Decembrie 18, 2018 La sucpi in turnul din mijloc cel cu fosta sectie de politie Siam. Dar pierzi timul este un nebun cu zeci de conturi care face postarile astea. Vad ca de la 10 personalitati a ajuns la 60. Da-l in mortii lui. Nu-l mai baga in seama lasal in delirul lui.
ovi_23djcr Reputație: 1 Postat Decembrie 21, 2018 Postat Decembrie 21, 2018 sioux 1 .....,parac se mutase pe str. caracal vis vis de spit.militar.....nu????
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2018 Postat Decembrie 23, 2018 Aia nu mai stiu... Eu acolo am fost la ea acum 2 ani parca e revenzia mai sus , eu am spus ca nu mai revin la ea deci nu ma intereseaza unde presteaza acum. La sucpi. Intr-un timp in acelas bloc la parter a prestat si clara. 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 23, 2018 Aia nu mai stiu... Eu acolo am fost la ea acum 2 ani parca e revenzia mai sus , eu am spus ca nu mai revin la ea deci nu ma intereseaza unde presteaza acum. La sucpi. Intr-un timp in acelas bloc la parter a prestat si clara.Da. In acelasi bloc unde a lucrat si Clara. 1 1
dan87craiova Reputație: 22 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 27, 2018 S-a mutat vizavi de gara. Cine vrea sa ajute de dezpachetat? :))
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 "Vecinii" nu mai zic nimic?!? Nu au batut pe nimeni? Nu au scuipat pe nimeni? Zgariat, muscat ... supt de pula ceva pe cineva ??? 😂😂😂😂 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 28, 2018 Ce sa mai zica si ei acuma...au burtiile pline si nu mai latra acuma:))) 1
Vizitator sioux1 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Ce sa mai zica si ei acuma...au burtiile pline si nu mai latra acuma:)))Da-l in mortii lui de nebun ca-i. Anduku ..contu' asta cu " vecinii " 1
veciniiluialice Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2018 Postat Decembrie 30, 2018 Comentariile sunt de prisos de acum incolo! Telul nostru a fost atins “Alice”ne a spus papa aici nu v a mai presta!! Va dormim sarbatori fericite!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 30, 2018 Da-l in mortii lui de nebun ca-i. Anduku ..contu' asta cu " vecinii "Ghici cine a reaparut :))) 1
futica Reputație: 13 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 salut! mai lucreaza muia asta? stie cineva ceva?
belebutvlad Reputație: 31 Postat Septembrie 5, 2019 Postat Septembrie 5, 2019 Fata asta mai activeaza sau ar trebui inactivata?
iguana3 Reputație: -3647 Postat Octombrie 23, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 23, 2019 Ghiciti cine a revenit... are anunt pe gds.http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/rasfata-te-asa-cum-ai/12690450 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum