Sari la conținut

Roxana / Alice de la Rosso salon - 0720394482 fost 0761555142

Postări Recomandate

Vizitator tzuchi
Reputație: 0
Postat

Îmi aduc aminte ca prosoapele de la ea puțau rău asta fiind și motivul pt care am încetat sa mai merg igiena necorespunzătoare iar faza cu fututul o amăgire cu toate ca cred ca dacă mai insistam puțin o si futeam dar na și nu cred ca cerea chiar atât de mult mie odată mi-a propus pt 400 lei sa petrec o noapte cu ea împreuna mi sa părut ieftin

• Oras:tg-jiu
  • Oras:tg-jiu
Postat

dominare mai face ? ca am sunat o si zicea ca a scos meniul din lista 

• Like 1
  • Oras:craiova
Postat

dominare mai face ? ca am sunat o si zicea ca a scos meniul din lista 

Pentru suma potrivita face ORICE.

• Like 1
Postat

Buna seara! Suntem veciniI lui Oana Andreea Chiriac alias Alice, fiind o zdreanta ahtiata dupa bani primeste clienti din 10 in 10 minute, unii asteptandu-si randul la intrarea in bloc( curva ii pune in asteptare sa nu-i piarda) este atat de zgarcita incat a renuntat la reteaua de apa!! Ne deranjeaz acest dute vino in bloc si pentru ca are un tupeu si o nesimtire fantastica in ea, nejustificata deoarece ea nici nu se spala si neavand alta varianta pentru a o muta de aici, am decis ca toti clientii ei sa fie filmati si postati pe toate retelele de socializare, scuipati, si unii chiar batuti( sper sa aiba curajul sa povesteasca experientele cei care se stiu ca au luat bataie in bloc)

PS: DE EVITAT ACEASTA CURVA INFECTA

Postat

Buna seara! Suntem veciniI lui Oana Andreea Chiriac alias Alice, fiind o zdreanta ahtiata dupa bani primeste clienti din 10 in 10 minute, unii asteptandu-si randul la intrarea in bloc( curva ii pune in asteptare sa nu-i piarda) este atat de zgarcita incat a renuntat la reteaua de apa!! Ne deranjeaz acest dute vino in bloc si pentru ca are un tupeu si o nesimtire fantastica in ea, nejustificata deoarece ea nici nu se spala si neavand alta varianta pentru a o muta de aici, am decis ca toti clientii ei sa fie filmati si postati pe toate retelele de socializare, scuipati, si unii chiar batuti( sper sa aiba curajul sa povesteasca experientele cei care se stiu ca au luat bataie in bloc)

PS: DE EVITAT ACEASTA CURVA INFECTA

Vecinii de la care bloc?? :laugh2

Vizitator sioux1
Postat

Vecinii de la care bloc?? :laugh2

E nebunul da-l dracului de bolnav ... Nu-l baga in seama. Nu si-a luat medicamentele astazi.😂😂😂
  • Like 1
Postat

Lasa-l sa dezvolte ideea.In ce bloc monteaza  camere,in ce bloc bate oamenii....etc :laugh2

Poate omu e doar suparat si putin gelos pe Minunata Alice,de sa fim asa rai cu el?

Postat

Nu ati inteles! Suntem o comunitate, nu este o persoana care bate oamenii, suntem 60 de persone care ne am saturat sa vedem necunoscuti in scara noastra, nu monteaza nimeni camere pentru ea! Telefonul,live pe facebook, poze, scuipat, injurat si luat la goana de tot blocul!! Ce chef mai aveti atunci cand intrati in scara si incep vecinii sa va huiduie?!

Voi sunteti 10.11 care tot comenteaza aici la ea vin sute!! Sper sa se mute in bloc cu unul din voi!

APP POATE SA COMENTEZE CINEVA CARE A VIZITAT O RECENT???

Postat

Nu ati inteles! Suntem o comunitate, nu este o persoana care bate oamenii, suntem 60 de persone care ne am saturat sa vedem necunoscuti in scara noastra, nu monteaza nimeni camere pentru ea! Telefonul,live pe facebook, poze, scuipat, injurat si luat la goana de tot blocul!! Ce chef mai aveti atunci cand intrati in scara si incep vecinii sa va huiduie?!

Voi sunteti 10.11 care tot comenteaza aici la ea vin sute!! Sper sa se mute in bloc cu unul din voi!

APP POATE SA COMENTEZE CINEVA CARE A VIZITAT O RECENT???

Uite ma ofer eu sa vin in  blocul vostru.Spune adresa si blocul si maine sunt acolo.Si va garantez eu ca nu o sa faceti nimic.Ce zici (ziceti)?

• Oras:Craiova
Postat

Daca nu apare si ProTv nu ma bag....am o fantezie cu Andreea Esca :))))))))))))))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sioux1
Postat

La sucpi in turnul din mijloc cel cu fosta sectie de politie Siam. Dar pierzi timul este un nebun cu zeci de conturi care face postarile astea. Vad ca de la 10 personalitati a ajuns la 60. Da-l in mortii lui. Nu-l mai baga in seama lasal in delirul lui.

Vizitator sioux1
Postat

Aia nu mai stiu... Eu acolo am fost la ea acum 2 ani parca e revenzia mai sus , eu am spus ca nu mai revin la ea deci nu ma intereseaza unde presteaza acum. La sucpi. Intr-un timp in acelas bloc la parter a prestat si clara.

• Like 1
Postat

Aia nu mai stiu... Eu acolo am fost la ea acum 2 ani parca e revenzia mai sus , eu am spus ca nu mai revin la ea deci nu ma intereseaza unde presteaza acum. La sucpi. Intr-un timp in acelas bloc la parter a prestat si clara.

Da. In acelasi bloc unde a lucrat si Clara.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator sioux1
Postat

"Vecinii" nu mai zic nimic?!? Nu au batut pe nimeni? Nu au scuipat pe nimeni? Zgariat, muscat ... supt de pula ceva pe cineva ??? 😂😂😂😂

• Like 1
Vizitator sioux1
Postat

Ce sa mai zica si ei acuma...au burtiile pline si nu mai latra acuma:)))

Da-l in mortii lui de nebun ca-i. Anduku ..contu' asta cu " vecinii "
  • Like 1
Postat

Da-l in mortii lui de nebun ca-i. Anduku ..contu' asta cu " vecinii "

Ghici cine a reaparut :)))

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...