s0rin1978 Reputație: 436 Postat Iunie 5, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Iunie 5, 2014 pe site-ul ala ilegal sau nu ..legal sau nu ... e dar o anonima .. e una care se fute cu prietenul si atat ... daca e sa o stie cineva nu sunt decat clientii iar cunostiintelor le poate spune o minciuna ... prin postarea aici a filmultelui deja apar alte amanunte care duc la identificarea anonimei ... si astfel pot afla si alte persoane care nu ar trebui sa afle ce presteaza fata deci pisic ... daca e ceva ia masuri Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Iunie 5, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 5, 2014 pe site-ul ala ilegal sau nu ..legal sau nu ... e dar o anonima .. e una care se fute cu prietenul si atat ... daca e sa o stie cineva nu sunt decat clientii iar cunostiintelor le poate spune o minciuna ... prin postarea aici a filmultelui deja apar alte amanunte care duc la identificarea anonimei ... si astfel pot afla si alte persoane care nu ar trebui sa afle ce presteaza fata deci pisic ... daca e ceva ia masuri Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Iunie 5, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 5, 2014 Sorin1978 vorbim cumva despre o fetita cuminte care a avut ghinionul de a aparea in ipostaze indecente sau despre una de care aproape tot orasul stie cine e si ce face chiar si dulcea ei mamica. Si plus de asta tipa daca ar sti de existenta acelui film ar fi chiar de acord si sti de ce pentru ca se gandeste ca toti handralaii in calduri dupa ce au vazut-o in acele ipostaze vor da buzna la ea la masaj si o vor umple de bani in speranta ca doar o vor si fute. Sorinele chiar nu stii nimic sincer ma dezamagesti Link spre comentariu
davis.corso Reputație: 85 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Ultima oara am fost acum vreo luna. N-am mai recenzat de ceva vreme. Nu stiu daca cele spuse sunt adevarate sau nu. Cert e ca tipa are o poveste diferita pentru fiecare. Intamplarea face sa cunosc o parte de adevar.Nu mi-a mai placut masajul ca altadata. Aceleasi metode, acelasi repertoriu. Se misca ca o leguma. N-am vazut femeie mai dezinteresata in privinta sexului ca in acest caz. Parca ar vrea sa si-o traga si nu prea. Nici ea nu cred ca stie. Note am mai dat, scadeti-le cu 2-3 puncte Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Am vizitat-o pe caprioara atras de ambalajul apetisant. Din pacate numai ambalajul este placut ochiului, serviciile sunt de toata jena. Masajul erotic se reduce la frecat cu crema de corp si ulei pe spate cu mainile si cu tzatzele ( aratoase de altfel). Dupa 10 minute se trece la masajul organului intr-o laba accelerata. Dupa finalizarea prin tehnicile masajului a fugit imediat la baie sa se spele. Bani aruncati pe fereastra. Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 10, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat Iunie 10, 2014 data viitoare daca insisti o sa ai parte si de sex oral, te lasa sa ii dai si tu limbi, chiar ii place, daca esti tupeist poti sa termini chiar si in gura domnitei.... Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Iunie 10, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 10, 2014 Hopa a inceput sa faca lucruri noi inainte nu accepta sub nici o forma CIM Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 10, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat Iunie 10, 2014 accepta daca stii cum s-o iei.... Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Eu ii dau limbi dar am garantia ca nu contactez o "ciuperca" de "toata frumusetea". Din cate vad eu cu tupeul rezolvi multe cu domnita. Din cate am eu impresia fata e cam disperata dupa bani. Link spre comentariu
stefanoiu Reputație: 40 Postat Iunie 11, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 11, 2014 Cere-i semnatura si vezi ce zice?La donsoara te-ai arunca la "limbi" dar matale esti asa steril?Sunt "sigur" ca donsoara e cu analizele la zi, la fel ca toata fauna (si de o parte si de alta) de viermuie.Astea sunt riscurile. De le accepti bagi boticu' la savarina, de nu - stai cuminte la o laba uleioasa. Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Iunie 11, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 11, 2014 De contactat mai stiu eu ce din savarina donsoarei nu va faceti griji din cate stiu isi face controale ginecologice aproape saptamanal si aici spun ca daca nu o data pe saptamana la doua saptamani sigur Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 >stefanoiu< esti cam ironic si cu mistouri de 2 lei. Nu te baga in seama aiurea cu mine daca ai chef sa pari smecher. Daca te simti in siguranta cand ii dai domnitei limbi eu nu pot decat sa iti urez decat succes si sor la treaba. thestud esti un baiat de valoare ii care poti sa iti pui baza. Link spre comentariu
stefanoiu Reputație: 40 Postat Iunie 12, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 12, 2014 Eu iti spun ca fauna nu e cu analizele la zi.Studu' zice ca isi face controale la un ginecolog la 2 saptamani.Eu fac misto.El e serios.Ai inteles perfect.Si sa fiu mai usor de inteles:Ginecologul nu face analize. In cel mai bun caz poate da o trimitere pentru simptom aparut/observat. Sunt o gramada de de boli, nu neaparat BTS, de nu au simptope sau nu sunt percepute in starea initiala. Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 436 Postat Iunie 12, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Iunie 12, 2014 asa futica fi rau .. musca .. pune-l la punct pentru ca ti-a dat un sfat in stilul lui .. daca te intereseaza analizele .. cere-i hartia de la ultimul consult si gata nu e nevoie sa strigi in gura mare ca ai da o limba la biboaska ..nu trebuie sa stie tot forumul ca esti un limbist infocat Link spre comentariu
thestud Reputație: 71 Postat Iunie 12, 2014 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Iunie 12, 2014 Mai baieti lasati baza deoparte si spuneti cinstit e vreunul pe aici care a arso si daca da sa fie barbat sa iasa la inaintare si sa spuna cu voce tare cu lux de amanunte tot. Eu unul va spun sincer ca o singura data am incercat sa io bag dar a inceput sa tipe ca nuuuuu si decat sa ma aleg cu o reclamatie pt viol m-am lasat pagubas nu am mai incercat Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 12, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat Iunie 12, 2014 zice ca e stramta si ca o doare, si cand i-am bagat degetul zicea asta... Link spre comentariu
floricel Reputație: 72 Postat Iunie 13, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 13, 2014 zice ca e stramta si ca o doare, si cand i-am bagat degetul zicea asta...Acelasi lucru l-am patit si eu de fiecare data.Mie mi-a spus ca face sex normal numai cu un client care o are mai mica si mai subtire decat a mea Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 436 Postat Iunie 13, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Iunie 13, 2014 plm chiar nu va inteleg .. ...sincer sunt o gramada de barmanite care isi agata partenerii de futai dintre clientii de la bar ... asta inseamna ca pe langa berea ceruta de fiecare trebuie sa ofere fiecaruia si o bucata de pizda??? fiecare femeie se fute ... asta inseamna ca trebuie sa se futa cu toti barbatii??? deci voi va duceti la ea pentru ce ofera .. masaj .. laba cu ulei sau cum vreti voi sa ii ziceti .... daca vreti mai mult e strict problema si iluzia voastra ... si daca e vreunul care a reusit sa o duca de cap si sa obtina mai mult de la ea e strict problema lui si a ei ..si sincer prost ar fi de v-ar spune ca fapt divers nu am nici o treaba cu dameza ..nu am fost la ea niciodata ..daramite sa ii fiu client ... pentru simplu motiv ca nu ma omor dupa "o laba" indiferent prin ce tehnici e facuta ... dar si daca prin absurd ma hotarasc sa ajung si reusesc sa o fut prost as fi daca v-as spune Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 13, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat Iunie 13, 2014 da, si eu am luat-o tot timpul ca pe un compliment ca o am prea mare.... Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat Iunie 14, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat Iunie 14, 2014 tu oricum esti prost, orice ai face... plm chiar nu va inteleg .. ...sincer sunt o gramada de barmanite care isi agata partenerii de futai dintre clientii de la bar ... asta inseamna ca pe langa berea ceruta de fiecare trebuie sa ofere fiecaruia si o bucata de pizda??? fiecare femeie se fute ... asta inseamna ca trebuie sa se futa cu toti barbatii??? deci voi va duceti la ea pentru ce ofera .. masaj .. laba cu ulei sau cum vreti voi sa ii ziceti .... daca vreti mai mult e strict problema si iluzia voastra ... si daca e vreunul care a reusit sa o duca de cap si sa obtina mai mult de la ea e strict problema lui si a ei ..si sincer prost ar fi de v-ar spune ca fapt divers nu am nici o treaba cu dameza ..nu am fost la ea niciodata ..daramite sa ii fiu client ... pentru simplu motiv ca nu ma omor dupa "o laba" indiferent prin ce tehnici e facuta ... dar si daca prin absurd ma hotarasc sa ajung si reusesc sa o fut prost as fi daca v-as spune Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3048 Postat Iunie 14, 2014 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Iunie 14, 2014 Dar de ce nu va dati voi intalnire sa va demonstrati fata in fata cat sunteti sau nu de prosti, cat sunteti sau nu de smecheri? Chiar trebuie sa plictisiti pe toata lumea cu atitudinea asta? Altceva mai stiti? Aveti cumva 14 ani? MATURIZATI-VA, in plua mea, odata si comportati-va ca atare. Toti aveti impresia ca sunteti singurii destepti iar ceilalti sunt niste prosti? Atitudinea ar trebui sa fie alta in cazul asta.... Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Eu zic sa lasati prostiile si sa imi ziceti care a bagat botul la biboasca domnitei si daca totul a fost ok (nu au fost mirosuri suspecte epilat corespunzator si nu a facut basici pe limba) )) Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 436 Postat Iunie 15, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Iunie 15, 2014 fiecare cu cel doare ... bafta in ce va doriti Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 Saptamana trecuta am fost la domnita pentru o noua experienta. Din pacate serviciile au ramas la fel de toata jena. Masajul erotic se reduce la frecat cu crema de corp si ulei pe spate cu mainile si cu tzatzele. Dupa se trece la masajul organului intr-o laba accelerata cu mult ulei si saliva. Fiind interesat sa ii dau limbi cum am mentionat in recenziile trecute nu am putut sa fac acest lucru nefiind proaspat epilata. Nimic schimbat fata de data trecuta. Nota mea la masaj fiind de 5. Voi trageti singuri concluziile daca doriti sa o vizitati pe caprioara care incepe sa faca o burtica de "toata frumusetea". Bafta si ciocane tari!!! Link spre comentariu
Gogu Primarul Reputație: 6 Postat August 6, 2014 Oras:primarie Oras:primarie Partajează Postat August 6, 2014 nu mai are anunt de aprox. o luna, ar trebui trecuta la inactive... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum