Sari la conținut

Roxana / Alice de la Rosso salon - 0720394482 fost 0761555142

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Stiu asta de anul trecut, tot cam in luna asta, cand am vorbit cu ea, poate intre timp s-a mai schimbat ceva, dar atunci zicea ca nu ii place sa dea prea multe detalii la telefon, prefera sa le discute la fata locului.

• Oras:nowhere
Postat

Stiu asta de anul trecut, tot cam in luna asta, cand am vorbit cu ea, poate intre timp s-a mai schimbat ceva, dar atunci zicea ca nu ii place sa dea prea multe detalii la telefon, prefera sa le discute la fata locului.

Si... ai reusit sa faci cu ea ceva mai mult decat masaj si oral?

Postat

Si... ai reusit sa faci cu ea ceva mai mult decat masaj si oral?

Nu. Si oralul a fost protejat. Nici nu i-am propus oral neprotejat. Iar sex nici nu voia sa auda, a zis ca la ea e scris pe perete un NU mare cand vine vorba de sex, ca are prieten si nu face decat masaj si oral. Repet asta e ce stiu eu de anul trecut. 

Postat

Am fost eu acum cateva zile la ea. e ok fata curata , locatie curata, dus...

Cadou 150ron o ora 

ON 7

masaj 5

Comunicativa

Zambareata

Postat

Am fost eu acum cateva zile la ea. e ok fata curata , locatie curata, dus...

Cadou 150ron o ora 

ON 7

masaj 5

Comunicativa

Zambareata

Masaj 5?

Inseamna ca nu ai fost multumit daca i-ai dat doar 5 pentru masaj.

• Oras:craiova
Postat

Distrusa creatura mai e si asta. Si eu daca ma apuc sa imi fac masaj erotic imi iese mult mai bine decat ii iese ei. Jalnica

Postat

Distrusa creatura mai e si asta. Si eu daca ma apuc sa imi fac masaj erotic imi iese mult mai bine decat ii iese ei. Jalnica

:laugh2

Face masaj erotic doar teoretic. Eu am vizitat-o cu un an in urma, ma gandeam ca poate pana acum si-a mai imbunatatit tehnica dar se pare ca a ramas la fel.

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Fratilor asa ceva nu se poate :)))))

Am vizitat aceasta fatuca acum juma de an intr-o trecere prin Craiova.

Si zilele astea ce sa vezi, primesc pe whatsapp un BUNA de la un numar care nu-l aveam in agenda.

Dupa cateva tentative de a suna sa vad cine este pe parcursul a doua zile, imi raspunde la un video call pe whatsapp si imi zice : 

Buna, sunt Ana, ai fot la mine la masaj mai demult, vroiam sa vad ce mai faci.

Daca va mai duceti pe la ea, explicati-i voi ca asa ceva nu se face, bagati-i putin mintile in cap !!!!!

Cred ca nu are toate tiglele pe casa.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

e lesinata dupa banii,si are niste servicii de tot rahatul,de asta face asa nu se mai duce lumea si acum de sarbatori sa stranga si ea banii!

Postat

Fratilor asa ceva nu se poate :)))))

Am vizitat aceasta fatuca acum juma de an intr-o trecere prin Craiova.

Si zilele astea ce sa vezi, primesc pe whatsapp un BUNA de la un numar care nu-l aveam in agenda.

Dupa cateva tentative de a suna sa vad cine este pe parcursul a doua zile, imi raspunde la un video call pe whatsapp si imi zice : 

Buna, sunt Ana, ai fot la mine la masaj mai demult, vroiam sa vad ce mai faci.

Daca va mai duceti pe la ea, explicati-i voi ca asa ceva nu se face, bagati-i putin mintile in cap !!!!!

Cred ca nu are toate tiglele pe casa.

Cam aceeasi chestie mi-a facut si mie. Am fost la ea anul trecut, cred ca prin octombrie sau noiembrie si de sarbatori m-a sunat de doua ori sa-mi zica la multi ani. Pentru mine nu a fost nicio problema, nu sunt casatorit si nu avea cine sa ma traga de maneca, cum se zice, dar in cazul celor casatoriti sau cu prietena langa ei, mai nasol.

• Oras:Dolj
  • Oras:Dolj
Postat

E nebuna rau! Ieri mia facut si mie asta, desi in urma cu cateva luni mai facuse si i am spus atunci sa nu se mai intample.

Postat

Mai baieti e vina noastra ca am mers sau inca mai mergem la asemenea panarame. Bani aruncati pe fereastra mai bine ii aruncam in foc. Ce ar fi daca am trece paguba asta la de evitat.

Postat

Mai baieti e vina noastra ca am mers sau inca mai mergem la asemenea panarame. Bani aruncati pe fereastra mai bine ii aruncam in foc. Ce ar fi daca am trece paguba asta la de evitat.

Eu nu am mai fost la ea, mi-a ajuns, nu se mai repeta.

Postat

nici eu nu am mai fost si totusi de dragul comunitatii hai sa o trecem la de evitat

Postat

Ar fi cazul sa facem asta sa ne ferim confratii de experiente nasoale pe bani

• Like 1
Postat

Eu m-am pomenit intr-o dim cu mesaj pe wapp.. un mesaj trimis la un grup de vreo 100 de clienti.... care ne puteam vedea unul altuia numerele....

Postat

Fata asta e idioata....Clar idioata.Cum plm sa faci asa ceva???/

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu mai folositi numarul personal, eu spre exemplu am o cartela  separata de pe care sun

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...