Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

FINUTA SI DRAGUTA! Sunt alegerea perfecta o ora de placeri de neuitat,atingeri fierbinti si pasionale,restul....e surpriza.Te las pe tine sa descoperi,nu vei fi dezamagit. 0742799590 http://www.anuntul.ro/anunt/FINUTA_SI_DRAGUTA_Sunt_alegerea_perfecta_o_ora_de_placeri_de_neuitatatingeri_..._2672815Am fost la ea, m-a costat 150RON, destul de curatel, m-am simtit bine la ea, mi-a dat senzatia ca futem o colega de servici. Cam nerasa la pizda, adica lasa de dorit la ifiena sa. Daca nu te intereseaza fata, e bucatica buna de futut.

Postat

nu va mai agitati, nu e cea din poze, e naspa, plina de figuri, vrea 200 roni , nu merita nici 100.NU MERGETI LA EA. NU MERITA. [EDITAT DE MODERATOR]

Vizitator kurd
Reputație: 0
Postat

o doamna deosebita ! locatie trasnet, curatenie maxima tot timpul, placuta si comunicativa iar, ultima data a adus si o prietena buna , un show adevarat, merita toti banii !!! pupici dragutza !

Postat
nu va mai agitati' date=' nu e cea din poze, e naspa, plina de figuri, vrea 200 roni , nu merita nici 100.NU MERGETI LA EA. NU MERITA. [EDITAT DE MODERATOR']
Ai primit 1 avertisment.Te rog sa nu mai injuri si sa nu mai jignesti.Este de ajuns parerea negativa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.