Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
Postat

spam si iar spam ,Andra niste poze nu pui si tu ?

Postat

spam si iar spam ,Andra niste poze nu pui si tu ?

ba da, voi pune :)
  • Oras:Ploiesti
Postat

iar incepem cronometrarea inversa???hmmmm....draga mea andrutza ....o luam de la inceput?ia zii ...tu numai pui niste poze?!...hai ca-ti era dor de intrebarea asta ...recunoaste!... :slap2

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Propun ca Andra sa puna poze numai dupa ce Rocsana invata cand sa scrie numai si cand nu mai.

• Like 1
Postat

cand sunt chiar curios ?

te intrebi pana si tu daca esti curios?

Acum o sa las glumele, chiar voi posta foarte curand si sper sa va placa :* :* :*

Postat

Propun ca Andra sa puna poze numai dupa ce Rocsana invata cand sa scrie numai si cand nu mai.

:no2
Postat

iar incepem cronometrarea inversa???hmmmm....draga mea andrutza ....o luam de la inceput?ia zii ...tu numai pui niste poze?!...hai ca-ti era dor de intrebarea asta ...recunoaste!... :slap2

Sincer....chiar ma gandeam Roxanuta, sa postez cateva pozici incendiare :blushing2
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sincer....chiar ma gandeam Roxanuta, sa postez cateva pozici incendiare :blushing2

hai baga ca am chef de plimbare :))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

propun sa nu o mai bagi  in seama pe rocsana...nu e mai bine asa?!

Postat

pe caldura asta?ai grija sa nu ia foc forumelu... :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

propun sa nu o mai bagi  in seama pe rocsana...nu e mai bine asa?!

asa e cand e lumea mica :))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

asa e cand e lumea mica :))

mda....asta e ....adevarul e ca eu sunt ultima persoana care trebuie  corectata...restul e can-can!si mai sunt intrebata de ce prefer cafeneaua cealalta?!uite de ce..pt ca lumea nu e asa ipocrita!cu toate ca....

Postat

Ipocrita e persoana care spune ca prefera calitatea in detrimentul cantitatii, in timp ce scrie mesaje kilometrice fara a transmite un mesaj concret.

• Oras:-------------
  • Oras:-------------
Postat

Ipocrita e persoana care spune ca prefera calitatea in detrimentul cantitatii, in timp ce scrie mesaje kilometrice fara a transmite un mesaj concret.

Salut! Poate ca ai si tu dreptate ca Roxy are commenturi peste tot dar nu ar fii mai bine sa ii spui asta pe topicul ei sau pe ceat? Va salut! O seara buna! Nu de alta dar utilizatorii au nevoie de recenzii nu de cearta... zic si eu 

Vizitator
Postat

zici tu ?

Vizitator
Postat

Salut! Poate ca ai si tu dreptate ca Roxy are commenturi peste tot dar nu ar fii mai bine sa ii spui asta pe topicul ei sau pe ceat? Va salut! O seara buna! Nu de alta dar utilizatorii au nevoie de recenzii nu de cearta... zic si eu 

asta deja e treaba Andrei , daca pe ea n-o deranjeaza nu e cazu sa faci pe militianu.

si din cate vad eu ele sunt cumva si prietene

Postat

aloo..cui nu-i convine ce spun ..sa nu ma bage in seama ..ok?ignor ..daaa vb mult si ce?care e problema....nu sunt singura ,asa ca va rog maxim ,cine nu ma suporta sa-mi dea ignor..va multumesc anticipat!o seara faina!

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

asta deja e treaba Andrei , daca pe ea n-o deranjeaza nu e cazu sa faci pe militianu.

si din cate vad eu ele sunt cumva si prietene

cete bagi tu mah nene mah

Postat

flocirele..

vb im plm corect ca acu vine calameteo....sau doar cu mine are ce are?!hmmmm....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...