Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Sunt situatii in care nu mai ai timp sa anunti dar in cazul asta am spus despre ce este vorba. Intotdeauna mi-am tinut programarile si pun mare pret pe asta. Si este valabil si in cazul vostru, sunteti foarte multi care va programati si ne incurcati exact asa cum patiti si voi cu noi cateodata. Eu mi am cerut scuze pentru situatia creata exact atunci. Eu nu revin cu telefon si nici mesaje nu trimit si nici nu raspund la ele, niciodata nu poti stii ce se poate in urmatoarea secunda si prefer sa evit cazuri de genul acesta.

Ok! Cum spui tu! Daca te tii de programari cum te-ai tinut si la domnul Hymons sau ce nume are e clara treaba! Sa ai succesc la clienti! O seara buna! 

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

Când te făcea laba trista nu merita cadou? Jalnica ființă ești lioane.

ah ce te-as fute nebunul meu ... linguseala dd-asta iti place?

• Like 1
Postat

haideti cu recenziile la fata asta ...si lasati chat-ul ..sau....ma apuc eu sa-i fac o recenzie! :blushing2

Postat

haideti cu recenziile la fata asta ...si lasati chat-ul ..sau....ma apuc eu sa-i fac o recenzie! :blushing2

hai tu cu o recenzie, daca barbatii astia nu sunt in stare :)  :slap2

Postat

hai tu cu o recenzie, daca barbatii astia nu sunt in stare :)  :slap2

bine ca ai spus-o tu si nu am spus-o eu ...ca sigur ma exilau!

• Oras:Câmpina
  • Oras:Câmpina
Postat

Andra draga,ce numar de tel mai ai ca am vrut sa te sun pe asta si nu mere,ca trebuie neaparat sa te vizitez

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Andra draga,ce numar de tel mai ai ca am vrut sa te sun pe asta si nu mere,ca trebuie neaparat sa te vizitez

Buna, am acelasi nr de telefon. Poti incerca acum :kiss3
Postat

Fac eu o recenzie imediat.

Ca sa faci recenzii trebuie sa futi draga Razvanel,nu doar sa mananci rahat pe net!:))  

• Like 2
  • Oras:----
Postat

Eheee. Spre deosebire de tine eu chiar fut. Cat despre rahat nu te las fara mancare. Poate Lion să te concureze la mâncat. Nu tu ești ăla care se roagă de ele pe pm sa-l primească? Ups, chiar el.

Postat

Eheee. Spre deosebire de tine eu chiar fut. Cat despre rahat nu te las fara mancare. Poate Lion să te concureze la mâncat. Nu tu ești ăla care se roagă de ele pe pm sa-l primească? Ups, chiar el.

iubitule daca tu mananci rahat, mananc si eu

• Like 1
Postat

Daaa ma rog de ele sa ma primeasca! Asa e! Esti prost informat! 

• Like 1
Postat

M-am tot gândit, am inceput sa scriu, m-am răzgândit. O recenzie de-a mea ar fi mai.mult subiectiva decât obiectiva așa că relevanta ei pentru forum nu ar conta. E simplu sa fac recenzie de 10+ doar că sa ma gudur și eu puțin pe aici. Dar, dacă părerea mea e ascultata, chiar merita vizitată.

Zaza, ai dreptate, că să faci recenzii trebuie sa și fuți, din cauza asta, probabil, tu nu ai recenzii. Îmi asum și critica asta, da, nu am bani, nu fut, deci nu pot sa fac recenzii.

• Like 2
Postat

M-am tot gândit, am inceput sa scriu, m-am răzgândit. O recenzie de-a mea ar fi mai.mult subiectiva decât obiectiva așa că relevanta ei pentru forum nu ar conta. E simplu sa fac recenzie de 10+ doar că sa ma gudur și eu puțin pe aici. Dar, dacă părerea mea e ascultata, chiar merita vizitată.

Zaza, ai dreptate, că să faci recenzii trebuie sa și fuți, din cauza asta, probabil, tu nu ai recenzii. Îmi asum și critica asta, da, nu am bani, nu fut, deci nu pot sa fac recenzii.

Lasa ca o sa-i fac eu, ca tot erai tu curios sa stii. ;)

• Like 3
Postat

offf lasa-ti ca am plecat acum eu de la ea, fac recenzie mai tarziu

Sa nu uiti sa-l cinstesti pe Zaza. :laugh2

• Like 2
Postat

si pana la urma urmei unde e recenzia mult asteptata?????cine se ofera?ala io ..ala io...nu va ingramaditi..e loc pt toata lumea!........

• Like 1
Postat

sau ce ai scris tu razvan se doreste a fii o recenzie???????hmmm...se pare ca ai si uitat regulamentul de cand nu ai mai facut o recenzie ca la carte! vai ..nu pot sa cred! :no2  :slap2

Postat

sau ce ai scris tu razvan se doreste a fii o recenzie???????hmmm...se pare ca ai si uitat regulamentul de cand nu ai mai facut o recenzie ca la carte! vai ..nu pot sa cred! :no2  :slap2

Poate se ofera sa iti faca tie. :rolleyes:

Postat

Poate se ofera sa iti faca tie. :rolleyes:

nu are cum ..si nici nu o sa faca vreodata...doar daca vrea sa faca una falsa!el nu este si nu va fii niciodata clientul meu!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...