lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 . Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Nici nu am pretenția să o numiți recenzie.Și, da, eu nu sunt client.razvaneu te apreciez sincerzaufara ironiecrede-madar daca "jucam" un joc trebuie sa respectam regulile si.. arbitru ce vrei sa inteleaga laionu din postarea ta ?! 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 .... Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 ... Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Nici nu am pretenția să o numiți recenzie.Și, da, eu nu sunt client. Poti sa reproduci continutul initial al acestei postari, inainte de editare? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Exact ce am scris. Asta să înțeleagă. Și aia care încearcă de câțiva ani să ajungă la ea să înțeleagă ce am scris.Am scris că totul rămâne la fel că în recenzia inițială. Nu înțeleg, nu am voie sa fac up? Cine îmi interzice? Sau trebuia să scriu stâlcit, să postez gif-uri, sau glume fara sens? 1 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Exact ce am scris. Asta să înțeleagă. Și aia care încearcă de câțiva ani să ajungă la ea să înțeleagă ce am scris.Am scris că totul rămâne la fel că în recenzia inițială. Nu înțeleg, nu am voie sa fac up? Cine îmi interzice? Sau trebuia să scriu stâlcit, să postez gif-uri, sau glume fara sens?Ai dreptate,Razvan decat sa scrii stalcit sau sa postezi gif-uri de tot cacatu mai bine stai linistit. Dar daca vrei sa faci un bine comunitatii era frumos sa scrii o recenzie! Te salut! O seara buna! Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 evident ca e mai bine decat sa scrii fara nici un rost adica fara nici o recenzie ca laionezii nu au ce sa mai inteleaga ! 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 orice e mai bine.. 1 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 28, 2017 orice e mai bine.. evident ca e mai bine decat sa scrii fara nici un rost adica fara nici o recenzie ca laionezii nu au ce sa mai inteleaga ! Daca nu te-ai prins cand spunea citez "comentarii de cacat' gif-uri,poze si scris stalcit, se referea la tine nu la lion! Intelegi matale? comprendés? 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Nu doar la el.Am scris că totul e la fel că în recenzia precedenta. Ce e așa greu de înțeles? Și, ți-am spus, nu mă obliga nimeni sa fac recenzie. E strict alegerea mea ce și cum scriu. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Exact ce am scris. Asta să înțeleagă. Și aia care încearcă de câțiva ani să ajungă la ea să înțeleagă ce am scris.Am scris că totul rămâne la fel că în recenzia inițială. Nu înțeleg, nu am voie sa fac up? Cine îmi interzice? Sau trebuia să scriu stâlcit, să postez gif-uri, sau glume fara sens? Pentru noi nu mai e o noutate ca ea e febletea ta. Totusi, in nenumarate randuri cat ai vizitat-o, de ce nu ti-ai exprimat parerea in tot timpul asta? Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Nu doar la el.Am scris că totul e la fel că în recenzia precedenta. Ce e așa greu de înțeles? Și, ți-am spus, nu mă obliga nimeni sa fac recenzie. E strict alegerea mea ce și cum scriu. si ce scrie in recenzia precedenta? Unde trebuie sa caut? La pprimn pagina din 145? Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Nu doar la el.Am scris că totul e la fel că în recenzia precedenta. Ce e așa greu de înțeles? Și, ți-am spus, nu mă obliga nimeni sa fac recenzie. E strict alegerea mea ce și cum scriu. si ce scrie in recenzia precedenta? Unde trebuie sa caut? La pprimn pagina din 145? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Katamaguci taci din gura. Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Daca nu te-ai prins cand spunea citez "comentarii de cacat' gif-uri,poze si scris stalcit, se referea la tine nu la lion! Intelegi matale? comprendés? stiam eu ca esti.. Isteatza !dar chiar in halul asta nu-mi imaginam, zau 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 zaza, de CURiozitate asa.. tu stii pe unde se pisa pasaricka ?! 1 Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Katamaguci taci din gura. dute si dai si o shaorma. nu te duce ca un boschetar cu mana goala... cel putin eu ma duc cu tiramisu hai sa-ti spun un secret : te ia de barbat daca te duci cu un mare buchet de trandafiri (mi-a spus mie R ca asa o cuceresti si o sa fie topita dupa persoana ta) 1 2 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Ioane, ți am spus sa taci din gura. Link spre comentariu
kristi22222 Reputație: 89 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 28, 2017 vizitat si eu LOCATIA : un apartament curat, cochet, totul ok ANDRA mi se pare ca o avantajeaza pozele nitel 7,5 bruneta, ochi verzi sani mari carnita cam moale, ceva kg in plus fata de ce vedeti in poze(nu e "spre slim" cum spuneacineva aici) poate ceva fitness nu ar strica ATITUDINE GENERALA : f ok, deschisa, primitoare, amabila 10 PRESTATIE aici, si cu bune si cu mai putin bune Are tendinta de a conduce "ostilitatile " la aunele pozitii sau idei, mai face nitel nazuri, dar intr un mod "elegant", sa zicem GFE nu e punctul forte 7,5 ORAL : bun, deep, neprotejat, cu CIM , ajutat de manuta uneori 9,5 NORMAL : pt mine, NORMAL fara preludiu nu prea merge, asa ca.... 7,5 accepta sarut, fara a-l intretine cu mult entuziasm depinde, probabil,si de chimie PLUSURI : nu te grabeste, are rabdare la cel de al doilea numar MINUSURI : nu e ,se pare, adepta GFE ului ridicat in timpul partidei propriu zise, prefera sa se axeze pe "esenta " : oral si normal 200 lei/ora, 2 fin 3 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Va rog frumos sa incetati cu cearta, va rog frumos de doua ori. Multumesc! 3 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 dute si dai si o shaorma. nu te duce ca un boschetar cu mana goala... cel putin eu ma duc cu tiramisu hai sa-ti spun un secret : te ia de barbat daca te duci cu un mare buchet de trandafiri (mi-a spus mie R ca asa o cuceresti si o sa fie topita dupa persoana ta)daca n-ai pricipit pana la varsta ta:FLORILE nu platesc facturi si nu tin de foameda-i bani ca de asta s-a apucat de futareaala 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 V-am rugat frumos 3 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 28, 2017 pt mine s-a terminat ziua de lucru..am bere destulatimp asisdereatu ce vrei ?! 2 2 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2017 V-am rugat frumos Ne dai ceva bun? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum