man@work Reputație: -2103 Postat Septembrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Daca aveam nevoie de răspunsul tău îți adresăm intrebarea. nu trebuia sa ai nevoie de nimic ca sa o suni si aflai DIRECT daca s-a intors sau nu sau cand se va intoarce sau CUM se va intoarce (in cazul in care iti raspundea) crezi ca esti mai "cool" daca faci postari ca la fazan ? 1 3 Link spre comentariu
liononlyone Reputație: 12 Postat Septembrie 30, 2017 Oras:simigeria mea Oras:simigeria mea Partajează Postat Septembrie 30, 2017 Decât să plătesc că tine pe un site care e gratis mai bine postez la fazan. Am sunat nu răspunde. Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Decât să plătesc că tine pe un site care e gratis mai bine postez la fazan. Am sunat nu răspunde. Decat sa postezi la fazan, mai bine te masturbezi. Si dup-aia mai incerci, poate raspunde dupa amiaza. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Degeaba. Nu vrea sa il primeasca la ea. Link spre comentariu
liononlyone Reputație: 12 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:simigeria mea Oras:simigeria mea Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lasă că va primește pe voi. Parcă niciunul nu ați fost la ea așa că ce va dați mari?Ăla cu umf mergi pe celălalt forum că acolo e frumos cu bancuri și alte postări interesante. 1 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lasă că va primește pe voi. Parcă niciunul nu ați fost la ea așa că ce va dați mari?Ăla cu umf mergi pe celălalt forum că acolo e frumos cu bancuri și alte postări interesante.Bine Lion! Bravo tata da cu ei de pamant:)) Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Lasă că va primește pe voi. Parcă niciunul nu ați fost la ea așa că ce va dați mari?Ăla cu umf mergi pe celălalt forum că acolo e frumos cu bancuri și alte postări interesante. Unul de aici sigur s-a dus, se duce si se va duce mereu la ea. Deopotriva, am banuiala ca nu ma va primi nici pe mine. 3 Link spre comentariu
liononlyone Reputație: 12 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:simigeria mea Oras:simigeria mea Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cine e ala că il mananc? 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cine e ala că il mananc? E festivalul toamnei. Faci pastrama din el. 3 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 E festivalul toamnei. Faci pastrama din el.Foarte subtila aluzia. Si eu te salut! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Foarte subtila aluzia. Si eu te salut! Buna, zaza. Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Buna, zaza.Te pup! Daca ai vreo problema cu mine "dragule" te rog sa imi scrii pe privat sa nu ii poluam topicul fetei degeaba. Te salut sau pup cum vrei tu! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Te pup! Daca ai vreo problema cu mine "dragule" te rog sa imi scrii pe privat sa nu ii poluam topicul fetei degeaba. Te salut sau pup cum vrei tu! Nu am "draga" nicio problema cu tine. Ti-am raspuns la salut. Te-a deranjat asta? Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Nu am "draga" nicio problema cu tine. Ti-am raspuns la salut. Te-a deranjat asta?Asa am avut impresia. Hai ca am plecat la Andra ca pe mine ma primeste! Cum ai spus tu! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Asa am avut impresia. Hai ca am plecat la Andra ca pe mine ma primeste! Cum ai spus tu! Te primeste la o barfa langa o ceasca de cafea. Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Te primeste la o barfa langa o ceasca de cafea.Da corect dar pe mine ma primeste. Oftica-te! 3 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Da corect dar pe mine ma primeste. Oftica-te! De ce m-as oftica? Ti-a spus cumva ca pe mine nu ma primeste? Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 De ce m-as oftica? Ti-a spus cumva ca pe mine nu ma primeste?Ai spus tu putin mai sus! Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Ai spus tu putin mai sus! Am banuiala, nu certitudinea. Ramane de vazut cum va fi. Sper sa ma insel. 3 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Am banuiala, nu certitudinea. Ramane de vazut cum va fi. Sper sa ma insel.Daca ai decat o banuiala de ce nu ai fost sa cunosti domnisoara pe vremea cand lucra ca e de ceva timp pe forum? Nu stiu zic si eu! 3 Link spre comentariu
liononlyone Reputație: 12 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:simigeria mea Oras:simigeria mea Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cine e ala? Zaza? 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Daca ai decat o banuiala de ce nu ai fost sa cunosti domnisoara pe vremea cand lucra ca e de ceva timp pe forum? Nu stiu zic si eu! Motive personale. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Cine e ala? Zaza? Nu e Zaza. Ai mancat tu vreodata pastrama de pisica? Nu cred. Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 6, 2017 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum