andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 13, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 buna andra .. maine la ce ora iti incepi programul ? as vrea sa iti fac si eu o vizita daca se poate... Buna...dupa ora 11:00.Pup 2 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Buna...dupa ora 11:00.Pup ms frumos o sa te sun maine 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 ms frumos o sa te sun maineCu multa placere 2 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Urat din partea ta andra:) 1 Link spre comentariu
shadowangel Reputație: 2890 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Urat din partea ta andra:)Ce s-a intamplat? 3 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Urat din partea ta andra:)Nu,nu...nu este urat din partea mea..ai venit cu cine ai venit este treaba ta,mie nu mi-a placut ca erai insotit si ti-am spus sa revii cand vei fii singur, ce anume este urat in asta? 3 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Ce s-a intamplat? Iti spun eu ce s-a intamplat, m-a sunat in jurul orei 11:00 s-a programat la ora 12:30, bineinteles ca nu s-a tinut de cuvant, m-a sunat din nou...la ora 13:40 si si-a cerut scuze...ok...am inteles ca nu a mai putut ajunge la ora programata si l-am rugat sa revina in 20 de minute, nici aici nu s-a tinut de cuvant, in fine....ma uit pe geam si-l vad insotit de o alta persoana, avand in vedere faptulca era pe jos,fara masina...mie nu mi-a placut asta si nici macar nu m-a anuntat ca vine insotit. Imi pare rau dar... 3 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 E urat ca nu mi.ai spus .. si ca am pierdut timpu aiurea ...tipu cu care eram ma adusese ... ma rog e alegerea ta ..nu vreau sa.ti fac recenzie negativa sau cv gen .. te pup 1 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu cred ca m.am programat la 12:30 tiam spus doar ca imcerc sa ajung .. si nu cred ca are rost sa mai dai explicati .. nu sunt suparat si nici nu vreau sa iti fac reclama proasta.daca imi spuneai de la inceput asta veneam singur sau nu veneam .. eu nu stau in ploiesti si nu prea cunosteam zona 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 E urat ca nu mi.ai spus .. si ca am pierdut timpu aiurea ...tipu cu care eram ma adusese ... ma rog e alegerea ta ..nu vreau sa.ti fac recenzie negativa sau cv gen .. te pupDa..te-a adus cu berea in mana...In fine...trebuia sa-mi spui tu ca vii cu prietenii dupa tine si eu iti spuneam sa nu te mai deranjezi degeaba, o zi frumoasa sa ai! 3 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu cred ca m.am programat la 12:30 tiam spus doar ca imcerc sa ajung .. si nu cred ca are rost sa mai dai explicati .. nu sunt suparat si nici nu vreau sa iti fac reclama proasta.daca imi spuneai de la inceput asta veneam singur sau nu veneam .. eu nu stau in ploiesti si nu prea cunosteam zonaNu-mi place sa fiu contrazisa cand am dreptate, iar...nu te supara pe mine dar eu nu aveam de unde sa stiu cu cine vii sau de unde esti, asta trebuia sa-mi spui tu, eu cred ca ti-am spus destul de frumos ca-mi pare rau si te-am rugat sa vii singur, pentru ca si eu tot singura sunt nu "insotita". 3 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu te contrazic.. ai gandit prea departe .. nu aveam ce sa.ti fac ..am vrut doar sa ma simt bine si atat si daca o sa mai vreau sa vin la tine o sa ma cunosti si o sa vezi ce fel de om sunt ... sau nu ma mai primesti:))? 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu te contrazic.. ai gandit prea departe .. nu aveam ce sa.ti fac ..am vrut doar sa ma simt bine si atat si daca o sa mai vreau sa vin la tine o sa ma cunosti si o sa vezi ce fel de om sunt ... sau nu ma mai primesti:))?Ba da, te primesc...dar SINGUR asa cum ti-am spus si la telefon, acum stii si singur unde sa vii 3 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 daca tu zici .. si inca ceva nu avea nimeni nici o bere .. daca avea era suc ... nu cred ca ai vazut tu de la distanta aia ca e bere ...) si nu am putut sa ajung la 12:30 ca a intervenit ceva ... si aseara ti.am scris ca te sun astazi si asta am facut ...deci m'am tinut de cuvant Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 daca tu zici .. si inca ceva nu avea nimeni nici o bere .. daca avea era suc ... nu cred ca ai vazut tu de la distanta aia ca e bere ...) si nu am putut sa ajung la 12:30 ca a intervenit ceva ... si aseara ti.am scris ca te sun astazi si asta am facut ...deci m'am tinut de cuvantAdica ma faci si chioara???? Eu vad tot dragul meu, am ochi de vultur 4 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Adica ma faci si chioara???? Eu vad tot dragul meu, am ochi de vultur parca ai fi o soacra 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 parca ai fi o soacra Da... 3 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 nu "draga mea" dar asa este ... nu sunt la nivelul ala care crezi tu ... si inca ceva daca am venit pe jos .. ce legatura are asta? trebuie sa vin cu masina sa ma primesti ? ) Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 nu "draga mea" dar asa este ... nu sunt la nivelul ala care crezi tu ... si inca ceva daca am venit pe jos .. ce legatura are asta? trebuie sa vin cu masina sa ma primesti ? ) Nu dragul meu, poti veni pe jos, cu bicicleta,cu masina,avion,elicopter...eu ma refeream la altceva si gata...ajunge show ul pe ziua de azi, am ras..am plans, am glumit..acum hai sa vorbim serios, te-am rugat sa vii singur asta a fost singura mea rugaminte,nu cred ca mai are rost sa dezbatem subiectul asta. 3 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Numai continui ca oricum nu are niciun sens ... mi-ai spus ceva care ma deranjat si ti-am raspuns atata tot... Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Numai continui ca oricum nu are niciun sens ... mi-ai spus ceva care ma deranjat si ti-am raspuns atata tot...Eu imi cer scuze..dar nu mi-a placut ca ai venit insotit si ti-am spus la telefon sa vii singur, nu sa-mi scrii ca a fost urat din partea mea.O zi buna iti doresc! 3 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu dragul meu, poti veni pe jos, cu bicicleta,cu masina,avion,elicopter...eu ma refeream la altceva si gata...ajunge show ul pe ziua de azi, am ras..am plans, am glumit..acum hai sa vorbim serios, te-am rugat sa vii singur asta a fost singura mea rugaminte,nu cred ca mai are rost sa dezbatem subiectul asta.Ai plans? Pentru un prost care nu merita Vin cu o nuia sa te bat, macar sa stii de ce plangi 1 1 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Mi-ai spus la telefon sa vin singur ??? nu cred ... daca imi spuneai nu cred ca mai veneam ... oricum nu are niciun sens tiam zis .. si ca tiam spus ca e urat ca am pierdut timpul degeaba ..si pana la urma nu cred ca intru ala cu mine ) ...eu cred ca e alt motiv ... dar nici nu ma intereseaza ... intodeauna am o zi frumoasa la fel si tie 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Ai plans? Pentru un prost care nu merita Vin cu o nuia sa te bat, macar sa stii de ce plangi Eeeee...este doar o vorba din popor mai lion scumpule, cum sa plang? As plange doar daca ai venii tu cu bata 1 Link spre comentariu
xbox96 Reputație: 5 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Ai plans? Pentru un prost care nu merita Vin cu o nuia sa te bat, macar sa stii de ce plangi pe cine faci tu ma prost ? am observat ca mai mereu te bagi tu in toate discutiile ... vezi-ti de treaba ta ca nu te-a bagat nimeni in seama ... ai mai facut pe unu prost degeaba...desteptul puliii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum