Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
Postat

Pune-ma Platinium ca merit la cat stau pe acest site. :) Oricum imi va expira in curand Premium. :P

:laugh2
  • Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am consumat toate punctele pozitive. Reseteaza-mi si mie contorul la 0, te rog frumos. :( Macar atat sa faci pentru mine.

• Like 1
Postat

Am consumat toate punctele pozitive. Reseteaza-mi si mie contorul la 0, te rog frumos. :( Macar atat sa faci pentru mine.

Inceteaza te rog,am ras prea mult :P
  • Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Daca tot va place sa jonglati cu stelele, cu rangurile si cu superputerile oferite de nenea licuriciul suprem, seful "fortelor armate"... :ras ... mai bagati si la baiatu' cateva duzini de puncte... :laugh2 ... ca sa-mi tie de cald pt. atunci cand m-o descoperi dusmanul... :laugh2

Le salut si le multumesc pe aceasta cale, Andrei si Rocsanei, pt. sustinere! :hihat

Bafta tuturor! ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Daca tot va place sa jonglati cu stelele, cu rangurile si cu superputerile oferite de nenea licuriciul suprem, seful "fortelor armate"... :ras ... mai bagati si la baiatu' cateva duzini de puncte... :laugh2 ... ca sa-mi tie de cald pt. atunci cand m-o descoperi dusmanul... :laugh2

Le salut si le multumesc pe aceasta cale, Andrei si Rocsanei, pt. sustinere! :hihat

Bafta tuturor! ;)

Am cerut si eu ceva...dar degeaba. :no2

• Like 3
Postat

Am cerut si eu ceva...dar degeaba. :no2

Am vazut... resetarea punctelor... ;)

E, las' ca nu-i ziua trecuta...!

Si daca nu, la ora 0 oricum ti se va indeplini dorinta! :laugh2

Te astept cu niste + suri :hihat

• Like 3
  • Minus 1

Postat

Prin ianuarie am vizitat o singura data pe titulara acestui topic. Mers la locatia din zona Str. Cameliei.

Cam greu cu urcatul, etaj superior:)). Programarea a fost facuta cu 30 min inainte si respectata de ambele parti.

Apartamentul modest, chiar saracacios pot spune. La baie nu am avut nevoie findca veneam de acasa, facusem dus de 15 min.

Fata arata decent, sanii oki dar fundul prea mic pentru gustul meu, dar merita un 8.

Comportamentul de nota 9, ai ce discuta cu ea, socializeaza destul si nu te grabeste, ceea ce e placut.

Prestatia a fost una medie, un ON cu finalizare oarecum plictisitor, cel putin nu pe gustul meu, merita o nota de 7.

Halatul 100 lei.

Nu am fost impresionat si nu as mai reveni mai ales ca initial ma dusesem si pentru normal si dupa ce am platit si incepuse treaba la oral imi zice ca nu poate ca are nu stiu ce raceala si ia nu stiu ce tratament. Pacat ca ar fi meritat incercata.

De revenit? Poate dar ar fi putut fi mai fair-play zicand de la inceput ca nu presteaza decat oral din cauza problemelor care le are.

Inca un om acalit de japita de Andra,corect era sa spuna de la inceput,ea profita si ia banii invocand ca are nu stiu ce probleme,eu la faza asta sincer sa-ti spun o strangeam de gat si o aruncam de la etajul 4 cum sa iei banii unui om pe un serviciu care nu il oferi,asta e atitudine de centurista d-aia imputita,acum sunt sigur ca o sa-mi sara toti "avocatii" ei in cap.

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...