Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
Postat

Sa-i dea cineva ban, distrusului de mai sus, va rog eu frumos. :offtopic

Asa cu atitudinea mea de centurista am preferat sa-i dau un mesaj in pm ca as putea cauza un haos pe aici cu informatiile pe care le am despre el.din punctul meu de vedere asta nu merita nici bagat in seama
  • Like 2
  • Oras:Ploiesti
Postat

da stiu ca ai informatii ca sunt peste.Uitati si mesajul postat "ti dau un sfat daca o singura data mai vad ceva postat de tine pe pagina mea...ai mare grija ca cineva te a dat in gat,nu am vrut sa scriu pe pagina mea ca asa cu atitudinea mea de centurista nu scriu ca lumea vorbeste ca esti peste",nu stiu de unde are ea informatiile astea da oricum imi place ce crede lumea despre mine =))

• Minus 2
Postat

Shadow esti avocat cumva nu inteleg de ce te bagi aiurea?

Frate, te rog eu frumos, las-o in pace si vezi-ti de viata ta, te rog eu.

• Like 2
Postat

da stiu ca ai informatii ca sunt peste.Uitati si mesajul postat "ti dau un sfat daca o singura data mai vad ceva postat de tine pe pagina mea...ai mare grija ca cineva te a dat in gat,nu am vrut sa scriu pe pagina mea ca asa cu atitudinea mea de centurista nu scriu ca lumea vorbeste ca esti peste",nu stiu de unde are ea informatiile astea da oricum imi place ce crede lumea despre mine =))

Si mesajul tau? Crezi ca asta ma sperie?
  • Like 1
Postat

Si mesajul tau? Crezi ca asta ma sperie?

Tin sa va anunt in mod public ca eu impreuna cu valericavalerika suntem pesti,avem fetite la produs,nu ne ferim de nimeni si cgiar cautam asociati.

• Minus 2
Postat

Tin sa va anunt in mod public ca eu impreuna cu valericavalerika suntem pesti,avem fetite la produs,nu ne ferim de nimeni si cgiar cautam asociati.

Cauta-ti asociati in alta parte te rog frumos,deschide un topic separat.

Multumesc!

• Like 2
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Tin sa va anunt in mod public ca eu impreuna cu valericavalerika suntem pesti,avem fetite la produs,nu ne ferim de nimeni si cgiar cautam asociati.

Te rog frumos. Pe mine m-ai uitat. Eu sunt cel mai important peste de pe aici. Le spal chiar si lenjeria intima.

• Like 3
  • Telefon: valericavalerika
Postat

razvane nu te-am vazut sa fi prezent cu documentatia necesara asocierii

• Like 2
Postat

ce peste esti tu daca speli lenjeria intima a fetelor?  un peste adevarat le cumpara cate un set de lenjerie zilnic. se pare ca iti merge prost afacerea daca ai ajuns sa speli chiloti si sutiene

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mai faceti mult chat? :)

Lasa-i sa faca chat,acum esti avocat poate maine te baga in aceeasi categorie cine stie :laugh2
  • Like 1
Postat

"Nu,nu este problema mea ce faci tu tocmai de asta iti scriu aici eu am bun simt nu stau sa scriu pe forum iar faptul ca ma jignesti ma amuza doar...oricum in curand nu vei mai scrie pe pagina mea asa ca mare grija ce vorbesti si cu cine vorbesti ca nu toata lumea este discreta asa cum am preferat eu sa fiu cu toate ca nu meriti" asta e mesajul de la andra,valerika cred ca ne va salta garda in curand ca am fost dati in gat.

• Minus 2
Postat

Pana terminam.

Spal, ce sa fac. Nu "e" bani.

Nu are valente de peste.

Da..adevarul este ca shadow nu ar face rau nimanui dar voi l-ati intrecut pe dracu :no2
  • Like 1
Postat

"Nu,nu este problema mea ce faci tu tocmai de asta iti scriu aici eu am bun simt nu stau sa scriu pe forum iar faptul ca ma jignesti ma amuza doar...oricum in curand nu vei mai scrie pe pagina mea asa ca mare grija ce vorbesti si cu cine vorbesti ca nu toata lumea este discreta asa cum am preferat eu sa fiu cu toate ca nu meriti" asta e mesajul de la andra,valerika cred ca ne va salta garda in curand ca am fost dati in gat.

Dragule de ce nu copiezi tot? Asa este fair play sau vrei sa fac eu asta? Nu vei mai scrie pe pagina mea pentru ca te voi bana eu :laugh2
  • Like 1
Postat

Hai sa mergem la intrebari si raspunsuri sa scriem acolo pana cand doriti voi,gata..s-a terminat cu chatul aici.

Va multumesc :*

• Like 1
Postat

Imi cer scuze de tevatura facuta pe topicul Andrei,de acum incolo cine vrea sa vorbaesca altceva in afara de recenzii il astept la sectiunea intrebari si raspunsuri- bazucker&valerika CO.

• Like 2
Postat

Imi cer scuze de tevatura facuta pe topicul Andrei,de acum incolo cine vrea sa vorbaesca altceva in afara de recenzii il astept la sectiunea intrebari si raspunsuri- bazucker&valerika CO.

Scuzele iti sunt acceptate :)
  • Like 1
Postat

gata cu postarile pe topicul ăsta sau va ia mama dracu ...  vreau sa vad o recenzie, nu aberatiile unor pesti  ...  multumesc

• Like 3
Postat

gata cu postarile pe topicul ăsta sau va ia mama dracu ... vreau sa vad o recenzie, nu aberatiile unor pesti ... multumesc

Multumesc :*
  • Like 2

• Oras:NEVERMIND
  • Oras:NEVERMIND
Postat

Cu toate ca este off topic si imi voi lua ..........................

Multumesc pentru apreciere!

You know why!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...