Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am vizitat-o si eu in cele din urma pe Andra si bine am facut  :clap2

Eram pe cea mai mare fuga din lume, sun raspunde, mi-a prezentat preturile si serviciile, ajung in 10 minute in zona.Sunat iar am primit indicatiile, am urcat.

Ma astepta dupa usa, o prezenta wow, frumusica la fata, mi-a placut, iar despre ochi nu mai zic nimic, la ei m-am uitat pana am plecat :blushing2

Dupa ceva timp de vorba am inceput actiunea.

A inceput cu un oral foarte bine executat, ruperi de ritm, apasat, te privirea in ochi si te omora si la propriu si la figurat.Are tehnica si se pricepe.Dupa in picioare la fel, stie sa te faca sa te urci pe pereti + lins de oo.Eram aproape sa termin, dar am rugat-o sa trecem si la  normal.

L-am pus pe "Dexter"  si am trecut la treaba.Dupa cateva miscari de du-te-vino eu peste ea n-am mai rezistat si am terminat fericit.Oralul isi spusese cuvantul.

Oral:10+ are de toate

Normal:9(n-a durat foarte mult si am incercat doar o pozitie), dar era stramta si cu siguranta stie si aici

De revenit: Cu siguranta DA avand in vedere faptul ca am fost pe fuga si am stat aproximativ 20 minute, vreau sa stau mai mult.

Cadoul: 100 lei meritati pe deplin (n-am nimic de obiectat)

Stie sa se faca placuta, sa se comporte cu tine, ai ce discuta cu ea.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Am vizitat-o si eu in cele din urma pe Andra si bine am facut :clap2

Eram pe cea mai mare fuga din lume, sun raspunde, mi-a prezentat preturile si serviciile, ajung in 10 minute in zona.Sunat iar am primit indicatiile, am urcat.

Ma astepta dupa usa, o prezenta wow, frumusica la fata, mi-a placut, iar despre ochi nu mai zic nimic, la ei m-am uitat pana am plecat :blushing2

Dupa ceva timp de vorba am inceput actiunea.

A inceput cu un oral foarte bine executat, ruperi de ritm, apasat, te privirea in ochi si te omora si la propriu si la figurat.Are tehnica si se pricepe.Dupa in picioare la fel, stie sa te faca sa te urci pe pereti + lins de oo.Eram aproape sa termin, dar am rugat-o sa trecem si la normal.

L-am pus pe "Dexter" si am trecut la treaba.Dupa cateva miscari de du-te-vino eu peste ea n-am mai rezistat si am terminat fericit.Oralul isi spusese cuvantul.

Oral:10+ are de toate

Normal:9(n-a durat foarte mult si am incercat doar o pozitie), dar era stramta si cu siguranta stie si aici

De revenit: Cu siguranta DA avand in vedere faptul ca am fost pe fuga si am stat aproximativ 20 minute, vreau sa stau mai mult.

Cadoul: 100 lei meritati pe deplin (n-am nimic de obiectat)

Stie sa se faca placuta, sa se comporte cu tine, ai ce discuta cu ea.

:kiss3 multumesc si te mai astept cu drag.

:hug1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...