razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Și dorința care e? La stilul în care ai pus problema cine nu se sperie? Crezi ca si adresa de yahoo(bănuiesc că despre asta e vorba) se da așa simplu? Între noi fie vorba, nu cred că are așa ceva. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 2, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 2, 2016 Alt paliu Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Bag de seama ca numarul e in continua crestere. Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Bag de seama ca numarul e in continua crestere.daaa....mama ignorantilor face muult sex!prea mult ... 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ia, repede un topic cu adresele de mail, yahoo, whatsapp, facebook si ce se mai folosește. Ce, va sperie o eventuala dorința? 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ia, repede un topic cu adresele de mail, yahoo, whatsapp, facebook si ce se mai folosește. Ce, va sperie o eventuala dorința?am si io o dorinta....as bea o cafea..dar nu am cu cine...sau o bere ..ceva... Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Mai întâi adresa de mail si apoi cafeaua. 1 Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 am si io o dorinta....as bea o cafea..dar nu am cu cine...sau o bere ..ceva... Si cand m-am oferit ai tacut malc ! ) 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Si cand m-am oferit ai tacut malc ! )io?nici gand....n-ai sa vezi ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 neata Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 neataoooooo lume noua! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Si cand m-am oferit ai tacut malc ! )scz..acu am citit mai bine ...am inteles ca ai crezut ca eu am tacut malc...ceea ce e imposibil! Link spre comentariu
alin985 Reputație: 1065 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 scz..acu am citit mai bine ...am inteles ca ai crezut ca eu am tacut malc...ceea ce e imposibil! Ceva ceva se intampla...mi-ai aratat sanii,am zis ca tre sa te vad si pe tine si pe Andra...si de atunci tu nu mi-ai raspuns la propunere ( in visele mele taica ) iar Andra nu mai vorbeste deloc cu mine Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Ceva ceva se intampla...mi-ai aratat sanii,am zis ca tre sa te vad si pe tine si pe Andra...si de atunci tu nu mi-ai raspuns la propunere ( in visele mele taica ) iar Andra nu mai vorbeste deloc cu mine blesteme...e clar ..cine se pricepe sa scoata argintul viu din apa plata? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 radem glumim muncim da mai futem si noi ceva ? 4 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Cu mine vorbesc amândouă. Asta ca ma laud si eu puțin.Nu e argint viu la mine. Acum e vimovo. 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 radem glumim muncim da mai futem si noi ceva ?care noi?si app..cine te retine sa nu futi? Link spre comentariu
dedudodel Reputație: 12 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Și dorința care e? La stilul în care ai pus problema cine nu se sperie? Crezi ca si adresa de yahoo(bănuiesc că despre asta e vorba) se da așa simplu? Între noi fie vorba, nu cred că are așa ceva.Sa mergi la descantece de "sperietura" . ce infatuat esti.....! In afara de a "spala varza " pe acest forum nu vad ce poate fi de capul tau...Nu-ti exterioriza timpul si creieri cu ipocrizi la adresa mea, nu bat capul cu "supersraruri" genul tau cocosel ! 2 Link spre comentariu
dedudodel Reputație: 12 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Am zis "creieri" pentru simplu fapt ca ti pisic ste unul -i. Ce oferta pot sa-i fac decat ceva benefic amundurora , mai pe intelesul tau:eventuale intalniri memorabile cu suport finanaciar. Link spre comentariu
calameteo Reputație: 98 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 2, 2016 Virinele, tu ești, măh? Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 2, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 2, 2016 Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cum e cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare. Aaa, păsărică(cocoșel e mult pt tine), când greșești, încearcă să corectezi cu ceva coerent. Chiar dacă scrii după telefon. Link spre comentariu
dedudodel Reputație: 12 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cume cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare. Aaa, păsărică(cocoșel e mult pt tine), când greșești, încearcă să corectezi cu ceva coerent. Chiar dacă scrii după telefon.Gogule nu-ti fac jocul de pierde vara lingau de zeama...unii au ai lucruri mai importante de facut. De corectat o tot corectez pe... 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cum e cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare.Aaa, păsărică(cocoșel e mult pt tine), când greșești, încearcă să corectezi cu ceva coerent. Chiar dacă scrii după telefon. Gogule nu-ti fac jocul de pierde vara lingau de zeama...unii au ai lucruri mai importante de facut. De corectat o tot corectez pe... Domn general ce ti-a ziiis ... eu nu i-as fi permis Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 care noi?si app..cine te retine sa nu futi? te bagi ? ) Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 2, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 2, 2016 Am si eu o mare intrebare,daca nu se supara cineva ca intreb....ce a ajuns topicul meu? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum