Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Ia, repede un topic cu adresele de mail, yahoo, whatsapp, facebook si ce se mai folosește. Ce, va sperie o eventuala dorința?

am si io o dorinta....as bea o cafea..dar nu am cu cine...sau o bere ..ceva... :no2

Link spre comentariu

scz..acu am citit mai bine ...am inteles ca ai crezut ca eu am tacut malc...ceea ce e imposibil! :no2

Ceva ceva se intampla...mi-ai aratat sanii,am zis ca tre sa te vad si pe tine si pe Andra...si de atunci tu nu mi-ai raspuns la propunere ( in visele mele taica ) iar Andra nu mai vorbeste deloc cu mine :)

Link spre comentariu

Ceva ceva se intampla...mi-ai aratat sanii,am zis ca tre sa te vad si pe tine si pe Andra...si de atunci tu nu mi-ai raspuns la propunere ( in visele mele taica ) iar Andra nu mai vorbeste deloc cu mine :)

blesteme...e clar ..cine se pricepe sa scoata argintul viu din apa plata? :thinking

• Like 1
Link spre comentariu

Și dorința care e? La stilul în care ai pus problema cine nu se sperie? Crezi ca si adresa de yahoo(bănuiesc că despre asta e vorba) se da așa simplu? Între noi fie vorba, nu cred că are așa ceva.

Sa mergi la descantece de "sperietura" . ce infatuat esti.....!

In afara de a "spala varza " pe acest forum nu vad ce poate fi de capul tau...

Nu-ti exterioriza timpul si creieri cu ipocrizi la adresa mea, nu bat capul cu "supersraruri" genul tau cocosel !

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:----
  • Oras:----

Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cum e cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare.

Aaa, păsărică(cocoșel e mult pt tine), când greșești, încearcă să corectezi cu ceva coerent. Chiar dacă scrii după telefon.

Link spre comentariu

Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cume cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare.

Aaa, păsărică(cocoșel e mult pt tine), când greșești, încearcă să corectezi cu ceva coerent. Chiar dacă scrii după telefon.

Gogule nu-ti fac jocul de pierde vara lingau de zeama...unii au ai lucruri mai importante de facut. De corectat o tot corectez pe...

• Like 1
Link spre comentariu

Dar ce te-a supărat atât de tare la intervenția mea? Încercăm să-ți explic doar că postarea ta e puțin cam fără creier(i). Dar, așa cum spunea si Alice, se pare că odată cu ploaia ați răsărit din ce în ce mai multi. Nu e nevoie să-mi explici mie cum e cu infatuarea si spalatul verzei, dacă aveai puțin din ce spui că lipsește încercai să o suni si sa stabilești o întâlnire. Abia acolo aflai si o eventuala adresa. Dar..., uneori doare.

Gogule nu-ti fac jocul de pierde vara lingau de zeama...unii au ai lucruri mai importante de facut. De corectat o tot corectez pe...

Domn general ce ti-a ziiis ... eu nu i-as fi permis  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...