rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 babooo..hi hi ...app..mie imi da cu radical...hi hi! ...mare e gradina.... 1 Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Iunie 7, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 7, 2016 la mine e cu pipe doi... Ce-i spune O lui Q ? R: Frate , incheiete la pantaloni , ți-a ieșit poola afară . 2 5 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 babooo..hi hi ...app..mie imi da cu radical...hi hi! ...mare e gradina.... Stai maica asa, am fost sa-mi pun proteza 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Andro, numai mie imi da cu virgula acilisha?Mmmmmm Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Stai maica asa, am fost sa-mi pun proteza lasa ca e mai bine fara proteza ...abia numai musti ..ca altele... Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 sincer si eu as cam dori 2-3 poze mai recente cu tine ... planuiesc sa vin in vizita la ploiesti iar tu esti intre cele 3 fete pe care doresc sa le vizitez O sa postez cu siguranta poze noi, dar cu basma daca vrei altfel nu 2 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Iunie 7, 2016 ete fass este alegerea ta daca ai decis sa-ti iei la misto un potential client ... nu doresc sa intru in polemici cu nimeni pe aici asa ca iti doresc succes! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 O sa postez cu siguranta poze noi, dar cu basma daca vrei altfel nu pe bune .eu chiar am vazut una cu batic ..jur ,dar nu pot sa spun cine e sa nu fiu acuzata de alte alea...e pe publi 24,atat pot sa spun . Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 7, 2016 Poate reusesti sa pui cateva poze actuale:) MultumescDe ce, nu ai destul material? Crezi ca un set de poze e mai fidel decat originalul? 1 Link spre comentariu
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 7, 2016 Oras:---- Oras:---- Partajează Postat Iunie 7, 2016 lasa ca e mai bine fara proteza ...abia numai musti ..ca altele... Numai una nu mai musca.Al dracu' Ionel. 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 ete fass este alegerea ta daca ai decis sa-ti iei la misto un potential client ... nu doresc sa intru in polemici cu nimeni pe aici asa ca iti doresc succes!Nu, nu te-am luat la misto absolut deloc...era o gluma.Si tu nu ai legatura cu ea, imi cer scuze.Acum sincer vorbind, sa te faca cineva batrana cand tu ai douazeci si un pic de ani n ai cum sa nu te simti jignita, mai ales ca femeie.Repet imi cer scuze 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Intrebare...daca tu esti batrana,eu cum sunt????mumie???hmmmm ma duc sa beau un ceai cu matusalen...sau cum il cheama pe ala... 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 chat-ul ăsta Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 chat-ul ăsta ai ceva impotriva?spune acum sau taci pe vecie! 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 ai ceva impotriva?spune acum sau taci pe vecie! n-am nimic draga mea 1 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 n-am nimic draga meama gandeam eu ... Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 O sa postez cu siguranta poze noi, dar cu basma daca vrei altfel nu aseara ti-am luat basma...si astazi te vad fara ea ...mai departe nu mai stiu ...la la la... 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 Pe mine duoden ala sau ce pana mea nick are m-a facut azi expirata de varsta a doua....va dati seama ce babeta sunt, de la Andra fug clientii ca arata prea in varsta.....de Rocsana nu mai zicem nimic, are cuvantul "matura" in titlul topicului....baaaaa, hai sa facem un club de tricotat si jucat tabinet. 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 Intrebare...daca tu esti batrana,eu cum sunt????mumie???hmmmm ma duc sa beau un ceai cu matusalen...sau cum il cheama pe ala... MatusaleM in plm!!! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Pe mine duoden ala sau ce pana mea nick are m-a facut azi expirata de varsta a doua....va dati seama ce babeta sunt, de la Andra fug clientii ca arata prea in varsta.....de Rocsana nu mai zicem nimic, are cuvantul "matura" in titlul topicului....baaaaa, hai sa facem un club de tricotat si jucat tabinet.mai bine il chema apendic...era mai bine! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 MatusaleM in plm!!! tu il stii ma bine decat mine...naaa...ce sa zic si io ... babo de varsta a 3-a (sau a 2-a).. 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 mai bine il chema apendic...era mai bine! lindic crestat 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 tu il stii ma bine decat mine...naaa...ce sa zic si io ... babo de varsta a 3-a (sau a 2-a).. Sictir! Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Sictir!ma duc sa fac un goblen....cat inca mai e lumina...bye bye! 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Offff....babutele mele, am vazut eu undeva clubul pensionarilor Ma scuzati, pensionarelorBine ca noi nu o sa avem pensie dar...cine stie macar un azil de batrani ceva..... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum