alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 ma duc sa fac un goblen....cat inca mai e lumina...bye bye! Hahhahahahaha....mor maaaaaaa!!!!!!!!!!!!! 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Hahhahahahaha....mor maaaaaaa!!!!!!!!!!!!!Eu deja imi imaginez....cu arata Roxy bunicuta cu ochelari si cum se chioreste sa coasa globenul 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 Eu deja imi imaginez....cu arata Roxy bunicuta cu ochelari si cum se chioreste sa coasa globenul Nu ca asta cu goblenul cat inca e lumina e de colectie. Mai uita cratime si "i"-uri Rocsana noastra, dar tranteste cate una din asta monumentala cateodata....de..jur ca inca rad ma! 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 clubul babelor am o propunere : cand mergem in statiune, la bai? Pe bune acum, mergem? 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu ca asta cu goblenul cat inca e lumina e de colectie. Mai uita cratime si "i"-uri Rocsana noastra, dar tranteste cate una din asta monumentala cateodata....de..jur ca inca rad ma! Chiar e super tareee si eu rad si acum 1 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 Chiar e super tareee si eu rad si acum Fey ce tzatze ai... Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 se spune statiune balneo-climaterica ..nu bai!tarane!si app alice ..asa sunt eu ..simpatica ..si amuzanta!gata ..la somn cu voi ..odata cu gainile ...am zis!am zis! 3 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 se spune statiune balneo-climaterica ..nu bai!tarane!si app alice ..asa sunt eu ..simpatica ..si amuzanta!gata ..la somn cu voi ..odata cu gainile ...am zis!am zis! Nu ma culc inca, mai am de apretat doua mileuri. 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Fey ce tzatze ai...De baba 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 se spune statiune balneo-climaterica ..nu bai!tarane!si app alice ..asa sunt eu ..simpatica ..si amuzanta!gata ..la somn cu voi ..odata cu gainile ...am zis!am zis! asa e domnisoara profesoara!! Tot imbulinata esti? 1 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu ma culc inca, mai am de apretat doua mileuri.singura? Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu ma culc inca, mai am de apretat doua mileuri.Nu ca lesin de ras cu voi, deci nu mai pot jur 2 Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 io ma duc sa-mi spal proteza si s-o pilesc uMpic...sa nu mai zgarai...hi hi !pa pa!pe maine dimi la slujba! 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 se spune statiune balneo-climaterica ..nu bai!tarane!si app alice ..asa sunt eu ..simpatica ..si amuzanta!gata ..la somn cu voi ..odata cu gainile ...am zis!am zis! Nu incepe emisiunea aia....te vreau langa mine, parca?Cum sa ne culcam de acum, emisiunea sau serialul ce facem cu ele? Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Nu incepe emisiunea aia....te vreau langa mine, parca?Cum sa ne culcam de acum, emisiunea sau serialul ce facem cu ele?vin sa vizionam impreuna emisiunea 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 vin sa vizionam impreuna emisiunea Vrei sa faci parte din clubul batraneilor? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Vrei sa faci parte din clubul batraneilor?sau a babelor?ups...gata...lasati-maaaa.paaaaa.... Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 io ma duc sa-mi spal proteza si s-o pilesc uMpic...sa nu mai zgarai...hi hi !pa pa!pe maine dimi la slujba! :laugh2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 sau a babelor?ups...gata...lasati-maaaa.paaaaa....Da...corect al babilorPai si ultima barfa pe ziua de azi care este? Ce facem dormim asa? 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 As ruga un moderator sa-mi schimbe numele asa:Bun venit in casa bunicutei Andra! Suna bine nu? Link spre comentariu
rocsana Reputație: 2608 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Da...corect al babilorPai si ultima barfa pe ziua de azi care este? Ce facem dormim asa?eu zic sa deschid un topic ..batrane si nelinistite ...si sa ne spunem acolo of-urile(am scris bine?)dorintele mascate si nemascate...etc..etc ...etc... 2 Link spre comentariu
alice adore Reputație: 3163 Postat Iunie 7, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Partajează Postat Iunie 7, 2016 Ba, da-va-n coaiele lasate ale pestelui meu imaginar ca mor dracu aici de ras cu voi. Parca am tras aracet pe nas toti. Peseu: eu dorm cu Jon. Is ofilita si nu ma mai vrea nimeni. 2 Link spre comentariu
lion86 Reputație: 1150 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Vrei sa faci parte din clubul batraneilor?daca esti tu in clubul asta, da... mai ales ca e si Rocs si Alice 1 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 eu zic sa deschid un topic ..batrane si nelinistite ...si sa ne spunem acolo of-urile(am scris bine?)dorintele mascate si nemascate...etc..etc ...etc...Roxy opreste te ca mor dracu aici de ras 2 Link spre comentariu
andra84 Reputație: 2194 Postat Iunie 7, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Iunie 7, 2016 Ba, da-va-n coaiele lasate ale pestelui meu imaginar ca mor dracu aici de ras cu voi. Parca am tras aracet pe nas toti. Peseu: eu dorm cu Jon. Is ofilita si nu ma mai vrea nimeni.Stii vorba asta? "Daca voi nu vreti, eu va vreu" 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum