Sari la conținut

Andra 0725379526

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

iar incepem cronometrarea inversa???hmmmm....draga mea andrutza ....o luam de la inceput?ia zii ...tu numai pui niste poze?!...hai ca-ti era dor de intrebarea asta ...recunoaste!... :slap2

Sincer....chiar ma gandeam Roxanuta, sa postez cateva pozici incendiare :blushing2
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

asa e cand e lumea mica :))

mda....asta e ....adevarul e ca eu sunt ultima persoana care trebuie  corectata...restul e can-can!si mai sunt intrebata de ce prefer cafeneaua cealalta?!uite de ce..pt ca lumea nu e asa ipocrita!cu toate ca....

Link spre comentariu
  • Oras:-------------
  • Oras:-------------

Ipocrita e persoana care spune ca prefera calitatea in detrimentul cantitatii, in timp ce scrie mesaje kilometrice fara a transmite un mesaj concret.

Salut! Poate ca ai si tu dreptate ca Roxy are commenturi peste tot dar nu ar fii mai bine sa ii spui asta pe topicul ei sau pe ceat? Va salut! O seara buna! Nu de alta dar utilizatorii au nevoie de recenzii nu de cearta... zic si eu 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ipocrita e persoana care spune ca prefera calitatea in detrimentul cantitatii, in timp ce scrie mesaje kilometrice fara a transmite un mesaj concret.

zici tu ?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salut! Poate ca ai si tu dreptate ca Roxy are commenturi peste tot dar nu ar fii mai bine sa ii spui asta pe topicul ei sau pe ceat? Va salut! O seara buna! Nu de alta dar utilizatorii au nevoie de recenzii nu de cearta... zic si eu 

asta deja e treaba Andrei , daca pe ea n-o deranjeaza nu e cazu sa faci pe militianu.

si din cate vad eu ele sunt cumva si prietene

Link spre comentariu

aloo..cui nu-i convine ce spun ..sa nu ma bage in seama ..ok?ignor ..daaa vb mult si ce?care e problema....nu sunt singura ,asa ca va rog maxim ,cine nu ma suporta sa-mi dea ignor..va multumesc anticipat!o seara faina!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...