Sari la conținut

DISCUTII LIBERE - FARA CENZURA

Vizitator dani.arad

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ti as recomanda sa nu platesti cu telefonu...iti ramane numarul de telefon vizibil aministratorilor site ului..care la o adica il poate da cui il cere...eu am patit.. ;)

Iti recomand cu caldura sa cercetezi problema in alta directie. Sincer, administratia e o pista falsa.  :hihat

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:arad
Postat

Dani..merci ca ai sarit in aparare...

pt ceilalti...am avut cont aici de mult cand inca se putea plati cu telefonu...iar când m am trezit sunat de cineva care fara sa intreb mi a zis ca are numarul meu de la unul din administratorii site ului...eeu ce sa mai cred?

• Like 1
Postat

Plata prin sms a fost dezactivata cu aproape doi ani de zile in urma fiindca am mai dorit sa imi fac cont premium si nu am putut si nici nu am cont bancar momentan.De fapt am avut la piraeus bank dar l-am inchis acum 9 luni. Cum crezi tu ca ii ramane la admini telefonul vizibil cand nu exista plata prin telefon, semi-retardatule?

Postat

Suflete te am jignit cu ceva? Am dat un sfat si atat...ai vreo problema? Te rog sa imi spui zpersonal . Iti las o modalitate de contact?

Postat

Dani..merci ca ai sarit in aparare...

pt ceilalti...am avut cont aici de mult cand inca se putea plati cu telefonu...iar când m am trezit sunat de cineva care fara sa intreb mi a zis ca are numarul meu de la unul din administratorii site ului...eeu ce sa mai cred?

Poti sa crezi orice, mai putin ceea ce afirma o persoana care s-a dovedit a avea derapaje emotionale si instabilitati psihice.

Postat

Ia uite ca nici nu am zis de cine e vorba si stiti toti la cine ma refer

interesant

poate ar fi ok sa o lasam asa...;)

Postat

Eu stiu despre ce e vorba (in mare) si consider nejustificata presupunerea ta. Pe bune.

Postat

daca nu stii exact despre ce e vorba..si daca nu stii sigur ce si cum..as aprecia daca m ai lasa sa cred ce doresc eu. Multumesc ;)

• Like 1
Vizitator dani.arad
Reputație: 0
Postat

Vad ca Deni a disparut de tot, nu mai e pagina cu recenzi si poze, chiar nici acolo la pozele de concurs nu apare nimic cu ea, oare o fi un nou caz Elodia :P

Cucugol, in cazul tau putea sa iti dea si o pista gresita cu numarul.

Am primit multe informatii utile, nu pot decat sa te sustin, stiu ca esti de incredere :D

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Vad ca Deni a disparut de tot, nu mai e pagina cu recenzi si poze, chiar nici acolo la pozele de concurs nu apare nimic cu ea, oare o fi un nou caz Elodia :P

Am primit multe informatii utile, nu pot decat sa te sustin, stiu ca esti de incredere :D

Vizitator denyarad
Postat

Ia vezi daca o gasesti pe Elodia :) ...Relax Sunt Bine ;)
Vizitator colubusu
Postat

sesiune ? :P

Vizitator denyarad
Postat

sesiune ? :P

Doar retragere ...si relax :P
Vizitator dani.arad
Postat

Deny, da pai te-ai saturat de noi, trebuia sa fie reciproc sentimentul cand te retragi :P 

Vizitator dani.arad
Postat

pentru aia ce ma hartuiau, uite ce s-a ajuns de prietena voastra :D

post-140867-0-84188300-1432469409_thumb.jpg

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am vorbit cu cineva care a fost la ea cica e o baba tepara care vrea numai bani si se crede mare diva. Daca a mintit el mint si eu .

Vizitator denyarad
Postat

Deny, da pai te-ai saturat de noi, trebuia sa fie reciproc sentimentul cand te retragi :P 

Cine a zis asta ?? ce e prea mult strica,nu ai stiut ? :P
Vizitator denyarad
Postat

come back..baby come back :))) vorba cantecului

Deocamdata nu :))
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Lol, esti sau nu retrasa, e ciudat sa-ti vad contul ca membru retras dar sa apara in fiecare zi cateva postari :D S-ar putea sa fii cel mai nehotarat membru de pe forum :D

• Like 1
Postat

Lol, esti sau nu retrasa, e ciudat sa-ti vad contul ca membru retras dar sa apara in fiecare zi cateva postari :D S-ar putea sa fii cel mai nehotarat membru de pe forum :D

Ca si fata din poveste  "Sa fi imbracata si sa nu fi , sa vi pe jos si sa nu vii pe jos " Tot asa si ea sa fie retrasa si sa nu fie retrasa. Nu e usor deloc.

Vizitator denyarad
Postat

Cassy draga ..Sunt retrasa nu mai sunt activa in domeniu..daca sunt activa pe forum nu cred ca e un lucru rau ...si inainte eram ..;) pana la urma e alegerea mea ce fac cu Contul meu ...atata timp cat pe mine nu ma priveste de alti ....astept acelasi lucru ! Respectul meu Cassy :*
Vizitator denyarad
Postat

Ca si fata din poveste  "Sa fi imbracata si sa nu fi , sa vi pe jos si sa nu vii pe jos " Tot asa si ea sa fie retrasa si sa nu fie retrasa. Nu e usor deloc.

Pentru cunostinta ta :) ,timpul imi permite sa imi dau inca cu parerea...Restu e doar curiozitate ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...