natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 9, 2015 Astazi ma joc cu ursuletul meu insa daca vrei sa ne jucam impreuna am sa ma ocup personal de simturile tale.InnaTel: 0741.015.064
zuzucristian29 Reputație: 1 Postat Aprilie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Detallii ?? Pret - servicii ?
kkshl Reputație: 316 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2015 Joaca te...cu degetul tau
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 9, 2015 desigur poti folosi numarul de telefon pentru a primi mult mai multe detalii Detallii ?? Pret - servicii ?
alexbch Reputație: 8 Postat Aprilie 9, 2015 Postat Aprilie 9, 2015 Nu esti creative deloc mai pisi.In loc de "Astazi ma joc cu ursuletul meu insa daca vrei sa ne jucam impreuna am sa ma ocup personal de simturile tale.Inna" Eu as fi scris "Astazi ma joc cu ursuletul meu insa daca vrei sa ne jucam impreuna promitsa ma ocup personal de ursuletul tau.Inna" 1
natashasecretclub Reputație: 318 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Autor Postat Aprilie 10, 2015 Da suna bine:) ThxNu esti creative deloc mai pisi.In loc de "Astazi ma joc cu ursuletul meu insa daca vrei sa ne jucam impreuna am sa ma ocup personal de simturile tale.Inna" Eu as fi scris "Astazi ma joc cu ursuletul meu insa daca vrei sa ne jucam impreuna promitsa ma ocup personal de ursuletul tau.Inna"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum