Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

nu sunt perfecta. sunt matura ,voluptoasa pasionala,tandra. fac sex total ,oral,normal,anal,cunnilingus,squirt de placere, cu implicare si interes pt a ne simti bine. universitate. program 11-21 , tel 0768735385,150 de lei ora

Postat

Buna. Nu fac finalizare orala dar restul e placere si pasiune . limita e imaginatia ta.

Postat

nu vreau sa spun ce iti pot oferi ci vreau sa simtii alaturi de mine intensitatea momentului.

Postat

nu sunt perfecta. sunt matura ,voluptoasa pasionala,tandra. fac sex total ,oral,normal,anal,fantezii,cunnilingus,squirt de placere, cu implicare si interes pt a ne simti bine. universitate. program 11-21 , tel 0768735385,150 de lei ora

Postat

fara retineri, prefacatorie sau inhibitii, sexul e pasiune, placere, tandrete si dedicatie . tel 0768735385

Postat

salutare futaciosilor. am fost si eu la alina de cateva ori si chiar merita toti baniii...........mai ales ca face un squirt incredibil si accepta fisting. te pup alina si te vizitez cat de curand

Postat

nu sunt perfecta dar pentru sex de caitate imi dau tot ineresul. tel 0768735385

post-145650-0-37367400-1433139250_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Alina,

Cum pot face si eu o programare ? la tel cam greu te prind.

Postat

Din pacate doar telefonic.Cand sunt cu cineva nu am cum sa raspund. Te pup

Postat

nu sunt perfecta. am 164 cm,73 kg, 44  de ani.  fac sex total , cunilingus, squirt de placere . imi place sexul frumos , sexul nebun , pasional sau putin mai hard . tel 0768735385 , program de luni pana sambata de la 11-21. 150 de lei ora. 

post-145650-0-82139400-1434954943_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...