Sari la conținut

0751310492

Postări Recomandate

Postat

Nu are nici un nume afisat in anuntul ei din piata :Bruneta, 21 ani, ofer companie intima in locatia mea sau in camera ta de hotel domnilor care se respecta. Vei avea parte de clipe unice de senzualitate si pasiune. Te astept!Email:[email protected] Telefon:0751310492 Data: 04-08-2011, 14:06A fost cineva la ea?În schimb număr de telefon are!This post has been edited by Prafuit

post-13077-133409717364_thumb.jpg

post-13077-133409717365_thumb.jpg

post-13077-133409717365_thumb.jpg

post-13077-133409717366_thumb.jpg

Postat
Nu are nici un nume afisat in anuntul ei din piata :Bruneta' date=' 21 ani, ofer companie intima in locatia mea sau in camera ta de hotel domnilor care se respecta. Vei avea parte de clipe unice de senzualitate si pasiune. Te astept!Email:[email protected] Telefon:0751310492 Data: 04-08-2011, 14:06A fost cineva la ea?În schimb număr de telefon are!This post has been edited by PrafuitAnuntul din 21.12.2011 din piata suna asa:HOT!Sexy, finuta, fara prejudecati ne putem cunoaste daca esti un domn care apreciaza calitatea si discretia. Sunt disponibila la domiciliul meu sau la hotel. LOcatie de lux intr-o zona foarte discreta.Vazand pozele, am sunat la numarul respectiv, dar intra mesageria.Pozele probabil sunt facute la casa de vacanta a lui Silvio Berlusconi.Era prea frumos pentru a fi adevarat!
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o acum 1 an, fata seamana foarte mult cu cea din poze ,insa nu pot spune ca e ea in poze, avea locatia in zorilor pe o strada (nu-i mai tin minte numele) destul de inbarligat de ajuns la ea,fata cam 1,65, 53-55 kg bruneta sani medii inspre mari , tari frumosi, achitat 250 ron pt 1 ora oral nepro+normal, oral banal de nota 4-5 finalizat in garita ,golit samnta la baie, normal in mai multe pozitii dar facut cu o scandura sau o papusa gonflabila implicatie 0.Din discutia cu ea am aflat ca e din zona moldovei, a mai lucrat la alte saloane de masaj si acum sa apucat singura de treaba.Concluzie: f. scumpa(250 ron) pt sex cu o scandura. Nu o recomand.

Vizitator Baicoi
Reputație: 0
Postat

zuup: Tipa era "sefa" in locatia (= o garsoniera) aceea din Zorilor si mai avea o "angajata", despre ea sunt raporturi aici pe forum, actual practica numai oralul protejat. Deci domnisoara sefa lua numai clientii care plateau 250 (cerea 300) iar pe cei cu 150 ii lasa angajatei, de pe care tragea 50%. Ambele moldovence, insa "sefa", titulara acestui thread, era o printesa increzuta. N-am incercat-o pt. ca deja din discutii mi-am imaginat cam care ar fi implicarea. (Tonul era cam asa: Sunt o printesa si va puteti socoti fericiti daca va las sa ma priviti, maxim imi puteti pupa picioarele.)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...