Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Moama,dar buna mai esti.Cateva detalii ne mai dai si noua?Ce servicii prestezi si care sunt tarifele?Varsta,inaltime?

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Fk,oral neprotejat,CIM?Ai silicoane?Multumesc!

nu stie, tradu-i 

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna sunt raluca va astept intro locatie de lux la mall vitan program 11-18

numar de telefon 0763126941

Un id de mess?

• Oras:Bucuresti
Postat

Testata! Mergeti cu incredere! Chiar e o tinerica misto, eu m am simtit foarte bine cu ea. Recenzie poate mai tarziu...

• Oras:pe forum...
Postat

Maestre esti tare , multumim pentru informatie , acum suntem mult mai linistiti si o sa facem coada.

Dar te rugam nu ne lasa fara recenzie , avem nevoie de ea ca de aer :) fie-ti mila de noi maiestate

Dute cu recenzia ta la gara .... auzi la el poate  mai tarziu , stateam in recenzia ta   numai mistocari 

Pareai om serios , ce naiba :)

Testata! Mergeti cu incredere! Chiar e o tinerica misto, eu m am simtit foarte bine cu ea. Recenzie poate mai tarziu...

Postat

Testata si de mine ! Serios ! Si eu m-am simtit bine cu ea dar o sa postez recenzia dar numai

dupa ce o posteaza colegul korpse30 pe a lui  :)

Nu au legatura dar sunt in urma cu vreo 15 recenzii , si nici nu am chef sa mai scriu in seara asta.

Postat

Testata si de mine ! Serios ! Si eu m-am simtit bine cu ea dar o sa postez recenzia dar numai

dupa ce o posteaza colegul korpse30 pe a lui   :)

Nu au legatura dar sunt in urma cu vreo 15 recenzii , si nici nu am chef sa mai scriu in seara asta.

Aha frate rocker... si te luai de mine cand ca bla bla bla recenzie :) Promit ca vine recenzia :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...