andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Vad ca esti irecuperabil si nu e cu cine sa tii o conversatie.De aceea nu stau Fetele aici in Zalau,din cauza unor chitre ca tine.Oricare fata,oricum ar arata ii vei gasi un motiv sa o alungi.Iti fac cumva concurenta? Esti cumva PESTE? Te deranjez?Explicati si tu comportamentul. Ca nu ai nici o justificatieCU ACUZATIILE TALE ,ATACURILE SI JIGNIRILE NEFONDATE AR TREBUI SA-TI CERI SCUZE DACA AI AVEA COLOANACum nu ai nu mai are rost conversatia cu tine.Am rabdare sunt calm....Duc mult... Dar jignirile tale sa nu crezi ca o sa ramana asea.... Nu sunt peste stai relax... si daca ma ma jignesti intrun fel ... O sa iti para rau ca ai venit in zalau,,,, oras mic nu uita... Oprestete pana mai poti.... Ca , clienti ai pierdut oricum multiii treaba ta 2
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Ce jigniri dragule? Te simti ofensat?Parca tu conduceai conversatia pana acum.ori ai amnezie?
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 amnezieee ok continua cu jignirile... 2
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Amnezie consideri tu jignire? Eu te-am intrebat ca AI AMNEZIE?Da taratura cine pe cine a facut? TARATURA da e jignire AMNEZIC da poate e o jignire daca zici tu.Eu te-am intrebat ca AI AMNEZIE?Si nu mai trimite mesaje pe PM sa imi ceri puncte de reputatie dupa cate ai scris.Trebuia sa te opresti si sa iti ceri scuze cum a facut Sultana Mama
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Amnezie consideri tu jignire? Eu te-am intrebat ca AI AMNEZIE?Da taratura cine pe cine a facut? TARATURA da e jignire AMNEZIC da poate e o jignire daca zici tu.Eu te-am intrebat ca AI AMNEZIE?Si nu mai trimite mesaje pe PM sa imi ceri puncte de reputatie dupa cate ai scris.Trebuia sa te opresti si sa iti ceri scuze cum a facut Sultana MamaPOFTIM DOVADA CA ESTI O MINCINOASA ORDINARA..... UNDE SA N-AI NOROC TI-AM CERUT EU PUNCTE...??? ti-am zis sa te opresti sic a nu e frumos ce ai facut... da nu-i bai lasa ca i ok.... ma revansez eu,... 1
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 tot amnezieee ok continua cu jignirile... da minus ca disperata Frustrat-o 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Ai avut ocazia sa te revansezi.Ai avut ocazia si sa iti ceri scuze.
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Ai avut ocazia sa te revansezi.Ai avut ocazia si sa iti ceri scuze.Lasa ca doar nu sunt bagate zilele in sac.... roata roata merge... suceeeessss ;) 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Lasa ca doar nu sunt bagate zilele in sac.... roata roata merge... suceeeessss ;) In felul asta sa inteleg ca ti-ai cerut scuze
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 In felul asta sa inteleg ca ti-ai cerut scuze Nuuuu deloccctu trebuieee adica imi inapoezi punctele luate ilegalllll si fara motiv.... termini cu nervii si cu prostiile iti ceri scuze... si vedem ce facem... 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Nuuuu deloccctu trebuieee adica imi inapoezi punctele luate ilegalllll si fara motiv.... termini cu nervii si cu prostiile iti ceri scuze... si vedem ce facem... Daca faci ceva pt mine,eu imi cer scuze public de la tine.
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Daca faci ceva pt mine,eu imi cer scuze public de la tine.ha ha ha ,,, si punctele alea cu minus date aiurea ...si probabil al nervi ? 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 ha ha ha ,,, si punctele alea cu minus date aiurea ...si probabil al nervi ?Iar plangi ca o fata mare.Unde e barbatul din tine?
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Iar plangi ca o fata mare.Unde e barbatul din tine?nu am zis niciodata ca sunt barbat....lasa vrajeala... raspunde daca vrei ...si zi ce vrei... si sa terminam odata 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 De exemplu un Infarct...pam pam...sa terminam odata ca AVC se pare ca ai facut deja....SAH MAT
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 nu am zis niciodata ca sunt barbat....lasa vrajeala... raspunde daca vrei ...si zi ce vrei... si sa terminam odatadeci erai travestit....felicitari.Deci de aceea imi purtai pica? Pt ca iti luam clientiii??
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 deci erai travestit....felicitari.Deci de aceea imi purtai pica? Pt ca iti luam clientiii??unde e gluma ??? ma rog... 1
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 De exemplu un Infarct...pam pam...sa terminam odata ca AVC se pare ca ai facut deja....SAH MATIti platesc cu proxima ocazie... nu ma uitat de vizita...o sa ti-o fac pregatestet... si bineinteles conform regulamentului o sa revin cu o recenzie... vom respecta ce trebuie sa contina o recenzie...plus o rubrica in plus poate ... get ready.... Winter is coming 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 Iti platesc cu proxima ocazie... nu ma uitat de vizita...o sa ti-o fac pregatestet... si bineinteles conform regulamentului o sa revin cu o recenzie... vom respecta ce trebuie sa contina o recenzie...plus o rubrica in plus poate ... get ready.... Winter is comingConcluzia....ti-ai invatat rolul tau de UTILIZATOR si ca va trebui sa faci recenzii CA TAT OMU...ASEA NISorry dar nu accept travestiti nici lesbiene
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 14, 2016 Concluzia .... nu o sa sti cand vin ... si te roade si te mananca gandu asta foarte bine asea si trebuie.... de venit tot vin ...ca nu locuesti departe de mine.... pardon chiria... deci imi va fi usor... no..asea ni ...vorba ta....get ready.... Winter is coming 1
valentina30 Reputație: 252 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Iulie 14, 2016 nu am zis niciodata ca sunt barbat....lasa vrajeala... raspunde daca vrei ...si zi ce vrei... si sa terminam odataDeci dragilor pregatitiva de recenzii la andy2u4ever. Ai putea sa zici ceva despre servicii,prestatie,preturi...si poate pui si niste poze.
ba cristi ba Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 Asai ca daca te caci in sus te faci tot de cacat si ajungi sa fii un mare cacat.si daca pentru tine zalaul e un mare sat inseamna ca si tu esti un mare taran
nokiam Reputație: 2 Postat Iulie 15, 2016 Oras:ardeal Oras:ardeal Postat Iulie 15, 2016 Pace vouă fratilor 1
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 15, 2016 Asai ca daca te caci in sus te faci tot de cacat si ajungi sa fii un mare cacat.si daca pentru tine zalaul e un mare sat inseamna ca si tu esti un mare taranTaran esti cu ce-a care te-a procreat.... Da ce kkt e pe langa alte orase... E cea mai mica resedinta de judet... marsh ma ... sa nu it aud gura
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 15, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 15, 2016 Deci dragilor pregatitiva de recenzii la andy2u4ever. Ai putea sa zici ceva despre servicii,prestatie,preturi...si poate pui si niste poze.pregatestete ... eu o sa fiu ultimul tau client in zalau.... atata iti zic... succespapapaaa 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum