Sari la conținut

Ce facem de cand am aflat ca Sofia are sifilis?

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Dar daca pe buletinul meu scrie ca sunt din CLUJ, POZITIV, clar, fara dubii, ma primesti? :laugh2

Si intrebarea numarul 2: daca nu mai primesti clienti din Bucale, din Anale primesti?

Merci!

Am zis odata ceva!!!

:))

• Oras:București
Postat

Nu stiu cine a inteles ca eu as fi facut o recenzie sau as fi spus ca am vizitat o pe sofia sau pe fostele ei college(tina diamond&andreea Rebeca)

Repet:Nu am vizitat o niciodata pe Sofia si nici pe colegele ei si nici nu am facut vreo recenzie pt vreuna din ele.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu stiu cine a inteles ca eu as fi facut o recenzie sau as fi spus ca am vizitat o pe sofia sau pe fostele ei college(tina diamond&andreea Rebeca)

Repet:Nu am vizitat o niciodata pe Sofia si nici pe colegele ei si nici nu am facut vreo recenzie pt vreuna din ele.

Tu cu cine te certi ?  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Cu Sifilis! :)

Nu cred :)

Sunt tovarashi :)

• Like 1
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Nu cred :)

Sunt tovarashi :)

N-auzi ca asta il vroia de gradul 3,si Sifilis ia zis ca momentan este doar de gradul 2,si s-au şukarit? :)

Vizitator
Postat

N-auzi ca asta il vroia de gradul 3,si Sifilis ia zis ca momentan este doar de gradul 2,si s-au şukarit? :)

Se impaca ei :)

Vizitator
Postat

Crezi ca eu nu stiu? :)

Esti si pa feisbuc ? :)

Vizitator pustiu84
Postat

Am eu intrebare legat se subiectul asta...care ar suna asa: de unde a facut rost Randu' de analizele lu' Sofia?

Postat

Am vb azi cu 2 fete de pe forum,la care merg des si mi au spus ca un amic vechi de pe forum ,le ar fi spus ca am fost la sofia si prietenele ei si de asta am dezmintit.Sifilisul are si el mandria lui ,nu se combina cu unul ca mine :)))))

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Am eu intrebare legat se subiectul asta...care ar suna asa: de unde a facut rost Randu' de analizele lu' Sofia?

Eu de la pitik. Pitik de la soțul sofiei.

Vizitator denyarad
Postat

Curios mai esti =))
Vizitator denyarad
Postat

Am auzit si variant ca sotul ar avea Hepatita C

LoL.. numa Nebuni in lumea asta !!! Ea sifilis ..El Hepatita = Perechea potrivita
Vizitator denyarad
Postat

Maine o sa aflam ca are si Sida :| ... :-j ....Am impresia ca sunt Nebuni amandoi !

Postat

Am auzit si variant ca sotul ar avea Hepatita C

Am in evidenta cupluri casatorite in care doar unul are hepatita C. Deci stai linistit :)

Mai bine vezi cu sifilisul. Daca n-ai fost la Sofia si compania nu inseamna ca esti scutit.

Postat

Maine o sa aflam ca are si Sida :| ... :-j ....Am impresia ca sunt Nebuni amandoi !

Sida favorizeaza sifilisul.

Vizitator pustiu84
Postat

Eu de la pitik. Pitik de la soțul sofiei.

Mersi de raspuns! :)

Vizitator pustiu84
Postat

Noa' bun...juriul a decis: o sa murim cu totii! :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu zic ca sa fiu "on toping" ca putem sa facem o laba! Ca sa raspund la ... "Ce facem ...." :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...