Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Dă unde ai puncte??? shhhhht , mergi pa burta .......nici io nu stiu 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 shhhhht , mergi pa burta .......nici io nu stiu Mi-a venit unu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2016 Postat Ianuarie 6, 2016 Cacamas pa cop(u)oratii... Muncesti ca sclavu', fara Craciun, fara liber de Paste, daca esti in Head Office muncesti de la 7.00 - 22.00 luni-vineri (chiar sambata), iarna-vara, si salariul ii un cacat pe doua bete ! Mersi, da nu-mi (mai) trebuie ! :slap2 :rax2 :rax2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 6, 2016 Cacamas pa cop(u)oratii... Muncesti ca sclavu', fara Craciun, fara liber de Paste, daca esti in Head Office muncesti de la 7.00 - 22.00 luni-vineri (chiar sambata), iarna-vara, si salariul ii un cacat pe doua bete ! Mersi, da nu-mi (mai) trebuie ! :slap2 :rax2 :rax2 D-asta-i bine să fii biznis men(ca și mine)
tk2xxx Reputație: -531 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 6, 2016 Cacamas pa cop(u)oratii... Muncesti ca sclavu', fara Craciun, fara liber de Paste, daca esti in Head Office muncesti de la 7.00 - 22.00 luni-vineri (chiar sambata), iarna-vara, si salariul ii un cacat pe doua bete ! Mersi, da nu-mi (mai) trebuie ! :slap2 :rax2 :rax2Nu toate corporatiile sunt la fel.
delia bruneta Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Tipa a prestat pe strada,ce pretentii poti sa ai?Sunt convins ca multi o ocoleau daca stiau ca a prestat pe strada.bai limba in pizda de unde plm sti tu ca am facut strada mars in plm ca voi scrieti tot ce auziti
delia bruneta Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Am eu intrebare legat se subiectul asta...care ar suna asa: de unde a facut rost Randu' de analizele lu' Sofia?mai oameni buni analizele sunt facute la vrajaeal de fostul sot randunica si cu fostul sot sunt prieteni si ca sa imi faca mie rau si-au gasit de lucru cu sifilisu
delia bruneta Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 mai oameni buni analizele sunt facute la vrajeala de fostul sot randunica si cu fostul sot sunt prieteni si ca sa imi faca mie rau si-au gasit de lucru cu sifilisu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Martie 10, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Martie 10, 2016 http://i956.photobucket.com/albums/ae46/saratogaroad/GIFS/popcorn.gif 5
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2016 Acest cont nu aparține Sofiei Dacă voia sa răspundă,răspundea de mult de pe contul ei. ))Troli imbecili. 1
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2016 Exact cum banuiam. Am vorbit cu ea la telefon și mi a confirmat ca nu este ea.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Exact cum banuiam. Am vorbit cu ea la telefon și mi a confirmat ca nu este ea. Parca era o mare panica ca a fugit si nu vrea sa se trateze... S-a tratat pana la urma sau nici nu avea sifi?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Sal all.Azi am aflat de pe topicul Sofiei ca ar fi bolnavă de sifilis.Ne facem toti analizele,dar ce vom face daca rezultatele ies bune? Laba, fac laba... 3
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2016 Parca era o mare panica ca a fugit si nu vrea sa se trateze... S-a tratat pana la urma sau nici nu avea sifi? Pai sa mergem cu ea de mânuță la analize și aflam.ea alege clinica,eu plătesc. Asa clar nu ar mai exista dubii.Dar cata vreme cineva fuge..... 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Pai sa mergem cu ea de mânuță la analize și aflam.ea alege clinica,eu plătesc. Asa clar nu ar mai exista dubii.Dar cata vreme cineva fuge..... E cam ciudat ca fuge, dar ai contact cu ea... apoi ca-i platesti tu analizele desi nu lucreaza cu tine... Nu spun nimic cu asta, pur simplu e ciudat. 2
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2016 Eu i am propus. Problema nu sunt banii. Eu îmi asum ce spun. Dacă nu e adevărat, sa dovedească. Măcar sa nu fie adevărat și sa fie ea sănătoasă.
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 10, 2016 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 10, 2016 Deci. Se pare ca acest cont ii aparține. Nici ea nu mai știe ce sa minta )).Și eu aștept cu interes analizele făcute ieri.Fa ma sa ți pun public cnpul cu tot cu codul tuturor analizelor tale de la Colentina. Ți l pun pe blogul meu și linkuri peste tot. Poate te trezești înainte sa mori! Cate șanse sunt sa.mori cu 3+?!?!!?Știm,te doare în pula,ca te oricum pleci din tara. Idioata ființă ești! Ai stricat imaginea atâtor fete care te au ajutat. Mincinoasa ordinara! Ai știut luni întregi ca ești bolnava și ai tăcut,expunând oameni fără vina. Și apoi vii cu tupeu sa negi. Ba chiar atâta tupeu sa mai aduci și acuzații. 5
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Poate idioata nu intelege ca e infractiune transmiterea cu buna stiinta a sifilisului! Poate se indura cineva si ii face plangere penala ca a luat sifilis de la ea! 5
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Io vam zis da mult ca laba e mai sanatoasa ...voi nu...femeia fantastica si batman 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Deci. Se pare ca acest cont ii aparține. Nici ea nu mai știe ce sa minta )).Și eu aștept cu interes analizele făcute ieri.Fa ma sa ți pun public cnpul cu tot cu codul tuturor analizelor tale de la Colentina. Ți l pun pe blogul meu și linkuri peste tot. Poate te trezești înainte sa mori! Cate șanse sunt sa.mori cu 3+?!?!!?Știm,te doare în pula,ca te oricum pleci din tara.Idioata ființă ești! Ai stricat imaginea atâtor fete care te au ajutat. Mincinoasa ordinara! Ai știut luni întregi ca ești bolnava și ai tăcut,expunând oameni fără vina. Și apoi vii cu tupeu sa negi. Ba chiar atâta tupeu sa mai aduci și acuzații. Luni sustine ca se duce la analize sa le inchida gura la toti...
quasim Reputație: 2451 Postat Martie 10, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Martie 10, 2016 In masura in care dra. in cauza stie ca sufera de cumplita boala si are contact/act sexual cu alte persoane (indiferent de motivatie, contra-cost sau din sentiment), se face vinovata de savarsirea infractiunii de „Contaminare venerica”: Transmiterea unei boli venerice, prin raport sexual sau alte acte sexuale, de către o persoană care ştie că suferă de o astfel de boală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.Asa cum a spus @Chris73 mai sus, infractiunea este comisa in momentul in care este imbolnavita o alta persoana, deci ar trebui ca persoana contaminata fara voie sa formuleze o plangere.Totusi, este posibil si un denunt, o sesizare adresata politiei de catre o persoana care stie sigur ca o dra. are o boala venerica; in mod normal, politia ar deschide un dosar de cercetare penala si, dupa ce incepe urmarirea penala, judecatorul de drepturi si libertati ar putea dispune tratament obligatoriu, fara nicio repercusiune foarte drastica asupra fetei care, la final, ar putea fi chiar achitata. Daca cineva face denuntul in cauza numai cu scopul unei razbunari personale sau cu un motiv meschin, el va fi vinovat de infractiunea de ”inducere in eroare a organelor judiciare”: Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Cand a avut analizele alea care aratau un sifilis secundar florid? In 2014 sau in 2015? Daca nu s-a tratat acum are probabil sifilis secundar tardiv sau latent, adica analize mai dubioase ca atunci fara sa se vindece evident. Oricum interpretarea unui asemenea caz lalait cativa ani nu o mai poate face decat un dermatolog iar vindecarea a devenit un obiectiv dificil.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Cand a avut analizele alea care aratau un sifilis secundar florid? In 2014 sau in 2015? Daca nu s-a tratat acum are probabil sifilis secundar tardiv sau latent, adica analize mai dubioase ca atunci fara sa se vindece evident. Oricum interpretarea unui asemenea caz lalait cativa ani nu o mai poate face decat un dermatolog iar vindecarea a devenit un obiectiv dificil. Din cate am citit atunci cand era subiectul in floare, sifi si dupa tratament apare in analize, pana si pentru medici uneori este dificil sa concluda daca este tratat complet sau nu...Restul vietii la analize de sifi, daca l-ai avut, o sa-ti apara urmele lui.Cel putin asa am inteles din postarile unor doctori pe alte site-uri.
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10, 2016 Da asa e dar ea avea atunci niste analize care nu lasau loc de dubii (facuse si FTA-ABS nu doar VDRL si TPHA). Dupa tratament se repeta in dinamica la cateva luni si daca scad anticorpii inseamna ca e posibil sa se fi vindecat. Cel putin dupa stadiul secundar nu prea mai e contagioasa. Doar barbatii cu sifilis latent il mai pot transmite. Boala insa isi continua cursul si devine boala neurologica mucificand creierii posesoarei. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2016 Postat Martie 10, 2016 Da asa e dar ea avea atunci niste analize care nu lasau loc de dubii (facuse si FTA-ABS nu doar VDRL si TPHA). Dupa tratament se repeta in dinamica la cateva luni si daca scad anticorpii inseamna ca e posibil sa se fi vindecat. Cel putin dupa stadiul secundar nu prea mai e contagioasa. Doar barbatii cu sifilis latent il mai pot transmite. Boala insa isi continua cursul si devine boala neurologica mucificand creierii posesoarei. Dupa ce a ascris Randunica mai sus cred ca mucificarea a-nceput deja. 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum