gangboyul Reputație: 129 Postat Aprilie 11, 2015 Postat Aprilie 11, 2015 Salutare tuturor. Fiind saptamana patimilor trebuie sa patimim cu totii. Ieri am gasit anuntul http://www.anuntuldeiasi.ro/anunt/84433/ofer-sex Am sunat si am stabilit o intalnire. Locatia e pe undeva vis-a-vis de cotnari. Tipa are si un cont pe facebook cu o poza relativ interesanta dar care nu prea are legatura cu realitatea. In realitate are fundul cam mare iar sanii sunt de marime medie si cam distantati. E un fel de fata de la tara. Fiind bolohănit )) am zi s sa raman pentru un oral protejat. Ca si executie, a fost una sub mediocra. Accepta in schimb sa o bati cu pula peste fata si iti mai mangaie ouale, in rest nimic. Nu tu DT, nu tu artificii.Dupa terminare m-am dus la baie si m-am clatit doar cu apa ca altceva nu avea si nici macar hartie sa ma sterg (prosoapele erau dubioase). Am salutat politicos si am plecat. Ca si note: Locatie: 7 (cam mizerie pe jos si neingrijit)Aspect: 6 (nu as intoarce in nici un caz capul dupa ea daca as vedea-o pe strada)Oral: ai 4 stai josGfe: ce-i aia?Pret: 70 nr 120 ora. De recomandat...sigur nu. Eram mai castigat cu o laba. Va urez spor si sarbatori fericite! 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum