cristineze Reputație: 461 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 1.a avut sani mai mari acu 2 ani cand si-a facut poza asta2.sutien cu burete3. EA E.
bulangiuu Reputație: 369 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 25, 2017 1.a avut sani mai mari acu 2 ani cand si-a facut poza asta2.sutien cu burete3. EA E. Mersi, azi am vrut sa trec pe la ea, am tot sunat-o toata dupa masa si seara si nimic... nu a raspuns. Cert e ca nici anuntul pe publi24 nu l-am vazut postat azi.
n00b2 Reputație: 181 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 29, 2017 Azi am fost in trecere prin Cluj si dupa ce-am incercat la numerele din top, m-am axat pe lista inferioara si-am sunat-o pe Ioana.Locatie (o spune ea la telefon) usor de gasit cu GPS-ul, am gasit chiar si loc de parcare. Pot sa spun ca e simpatica, ospitaliera.. am fost invitat sa fumez (Nu-s fumator!), am primit un pahar de suc..dupa care m-am cerut la baie pentru improspatare.Dus de gel, prosop curat, baie ok. Locuinta e la mansarda, nu e nimic exceptional, curata, caldura.Ioana e frumoasa, sani naturali, slabuta, mi-a placut enorm, motiv pentru care cele 2 numere si 3 pozitii s-au rezumat la cateva minute, intre ele o mica pauza de relax in care m-am ales si cu masaj.Geme, dar nu-s convins ca e natural... nu-i vad sensul la oral Note..Locuinta: 9 (doar pentru ca e la mansarda, blocul n-are lift)Aspect: 10OP: 9NP: 10GFE: 9 (nu accepta saruturi, decat de la gat in jos, dar e OK si-asa..) Halatul: 250/hPret/calitate: bun De revenit: Da, daca ajunge prin Oradea. Spor! 3
cristineze Reputație: 461 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 nu e pe calea turzii? bloc cu lift?mai are o colega?e fata din poze? probabil si-a schimbat locatia...
n00b2 Reputație: 181 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 29, 2017 nu e pe calea turzii? bloc cu lift?mai are o colega?e fata din poze? probabil si-a schimbat locatia...Era singura, locatia era in regim hotelier din spusele ei.Ce vezi in poza e si-n realitate..
cristineze Reputație: 461 Postat Februarie 25, 2017 Postat Februarie 25, 2017 Multumesc.Baiat gigel ca ntotdeauna @nobel, uite ca iar vin cu o veste buna (pentru mine, cel putin).Ghici cine e faptura: http://nimfomane.com/forum/topic/83439-classy-lady/ http://nimfomane.com/forum/topic/82879-classy-lady/ Review nu mai are rost sa-i fac. Pt mine e de top (la cata reclama i-am facut, sunt suspect deja ) P.s. desi e greu de crezut, e coincidenta ca am ajuns iar la ea(fiind numar si locatie noua). Spor 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum