cumshotking23 Reputație: 9 Postat Mai 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2015 Multumeste-i din partea mea Mamei Natura ca te-a facut asa de buna.Arati fenomenal iar corpului meu i-ar placea sa faca cunostiinta cu al tau corp (daca ziceam cu corpul tau era cacofonie , le mai evit din cand in cand).Nu vreau sa ma laud (desi ar putea suna asa) dar te pot face sa urlii de placere la preludiu, dupa care sa inceapa actiunea.Pentru ca vezi tu mai intai incep cu gatul dupa care cobor, cobor si tot cobor. Placerea: de nepretuit. Pentru toate celelalte exista Mastercard.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2015 Postat Mai 29, 2015 Multumeste-i din partea mea Mamei Natura ca te-a facut asa de buna.Arati fenomenal iar corpului meu i-ar placea sa faca cunostiinta cu al tau corp (daca ziceam cu corpul tau era cacofonie , le mai evit din cand in cand).Nu vreau sa ma laud (desi ar putea suna asa) dar te pot face sa urlii de placere la preludiu, dupa care sa inceapa actiunea.Pentru ca vezi tu mai intai incep cu gatul dupa care cobor, cobor si tot cobor. Placerea: de nepretuit. Pentru toate celelalte exista Mastercard.Vorba multa saracie...dute si fute fata
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Mai 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2015 Vorba multa saracie...dute si fute fataAi dreptate...dar e de preferat sa o anunt de dinainte ca sa stie la ce sa se astepte...@coryna44 sa faci incalzirea inainte, o sa ai nevoie, sau poate esti foarte flexibila de la natura si nu ai nevoie in prealabil
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2015 Postat Mai 29, 2015 O incalzesc altii pana ajungi tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2015 Postat Mai 30, 2015 buna dragii mei,in seara asta ma gasiti pana la ora 4:00
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2015 Postat Mai 31, 2015 buna seara sunt disponibila pana la 1:00-2:00
cumshotking23 Reputație: 9 Postat Iunie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 Mai dar tu tot timpul esti disponibila. Asta e foarte bine.Pe langa faptul k esti sexy din calea afara devii si mai sexy cu coditele alea.Imi vine sa te trag de ele si sa-ti dau doua palme la funduletz pentru ca ai fost obraznica Iti urez orgasme multiple, Corina!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Postat Iunie 1, 2015 Mai dar tu tot timpul esti disponibila. Asta e foarte bine.Pe langa faptul k esti sexy din calea afara devii si mai sexy cu coditele alea.Imi vine sa te trag de ele si sa-ti dau doua palme la funduletz pentru ca ai fost obraznica Iti urez orgasme multiple, Corina! multumesc
onix299 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 disponibila incall si outcall buna, ce tarife pt outcall? in zona titan te deplasezi? mci
onix299 Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 2, 2015 este 300/h :*da ma deplasez si in titan ok te sun maine seara, e deja cam tarziu. mci
Postări Recomandate