zuzucristian29 Reputație: 1 Postat Iulie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Ma primesti si pe mine acuma ?
panchiosu Reputație: 161 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Trimite-i un sms pe fax sau un porumbel voiajor.... Daca e vorba de SEX, si nu e ocupata, te primeste, cu asta se ocupa ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Postat Iulie 3, 2015 Ma primesti si pe mine acuma ?suna-ma si vedem
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Postat Iulie 3, 2015 Trimite-i un sms pe fax sau un porumbel voiajor.... Daca e vorba de SEX, si nu e ocupata, te primeste, cu asta se ocupa ))
sculermen Reputație: 51 Postat Iulie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2015 nu,nu fumez ,am un stil de alimentatie echilibrat(salate,fructe,lactatate),beau apa multa zilnic,dar am o dependenta.ENERGIZANTELE,beau 3 zilnic si am pus 3 kilograme intr-o luna,acum de o saptamana mananc in fiecare zii numai cate un aliment(o zii mere,o zii branza de capra,o zii pepene etc.,..)sport fac doar duminica ......Energizante?!?!?!?!!!! Bravo, te apreciam ca nu fumezi dar ai anulat tot... Cunosc un tanar care bea zilnic cola cu energizante si ghici ce?!? A facut ciroza!!!Vai ce m-ai dezamagit!!! Ia-ti frate o plasa de lamai cateva baxuri de apa minerala sau plata, miere sau zahar brun si bea pana nu mai poti un suc f. gustos si de calitate!UITA DE OTRAVURILE ALEA!
sculermen Reputație: 51 Postat Iulie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 3, 2015 Daca lasai ceva vedere la doctorita... era toala poza!!!Bravo din nou pt. poze! Se vede mana priceputa! Daca o tii tot asa... ma vad nevoit sa obtin o programare...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 buna ,dragii mei acum am ajuns si eu la birou,o sa fiu disponibila ;pana la 6 dimineata!!!
vasilica_21 Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 iti mai lipseau niste floci
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 iti mai lipseau niste flociA zis ca corina ca isi lasa floci special pt tine,doar daca vi sa ii dai limbuteNu te supara corina pe mine te pup
vasilica_21 Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 meri in flocii mei de zdreanta
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 meri in flocii mei de zdreantaTi-as raspunde,dar nu stiu ce inseamna - meriInvata sa scri si sa te exprimi si dupa vino si vorbeste cu mine
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 ce prost este!!Prost/a este putin spus
vasilica_21 Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 sa-mi sugeti flocii amandoua
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 sa-mi sugeti flocii amandouaNici in visele tale nu se indeplineste aceasta fantezie,dar daca ne intalnim in realitate pe mine si pe corina ne dai limbute in fundulet dar daca ai limba aspra pleci de unde ai venit
ania_bruneta Reputație: 3306 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Are par pe limba !!! =))
vasilica_21 Reputație: -2 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 te dau in gat la fac de caini ai belit flocii, cu poze cu tot
Postări Recomandate