Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sunt disponibila pana la 4:00 :*

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Trimite-i un sms pe fax sau un porumbel voiajor.... Daca e vorba de SEX, si nu e ocupata, te primeste, cu asta se ocupa :)))

Vizitator
Postat

Ma primesti si pe mine acuma ?

suna-ma si vedem ;)

Vizitator
Postat

Trimite-i un sms pe fax sau un porumbel voiajor.... Daca e vorba de SEX, si nu e ocupata, te primeste, cu asta se ocupa :)))

:iagree

• Oras:pretutindeni
Postat

nu,nu fumez :D,am un stil de alimentatie echilibrat(salate,fructe,lactatate),beau apa multa zilnic,dar am o dependenta.ENERGIZANTELE,beau 3 zilnic si am pus 3 kilograme intr-o luna,acum de o saptamana mananc in fiecare zii numai cate un aliment(o zii mere,o zii branza de capra,o zii pepene  etc.,..)sport fac doar duminica :(......

Energizante?!?!?!?!!!! Bravo, te apreciam ca nu fumezi dar ai anulat tot... :(

Cunosc un tanar care bea zilnic cola cu energizante si ghici ce?!? A facut ciroza!!!

Vai ce m-ai dezamagit!!! :(

Ia-ti frate o plasa de lamai cateva baxuri de apa minerala sau plata, miere sau zahar brun si bea pana nu mai poti un suc f. gustos si de calitate!

UITA DE OTRAVURILE ALEA!

Postat

:*

Daca lasai ceva vedere la doctorita... era toala poza!!!

Bravo din nou pt. poze! Se vede mana priceputa! Daca o tii tot asa... ma vad nevoit sa obtin o programare... :)

Vizitator
Postat

buna ,dragii mei acum am ajuns si eu la birou,o sa fiu disponibila ;pana la 6 dimineata!!!

• Oras:bucuresti
Postat

iti mai lipseau niste floci

A zis ca corina ca isi lasa floci special pt tine,doar daca vi sa ii dai limbute

Nu te supara corina pe mine te pup

Postat

meri in flocii mei de zdreanta

Ti-as raspunde,dar nu stiu ce inseamna - meri

Invata sa scri si sa te exprimi si dupa vino si vorbeste cu mine

Postat

sa-mi sugeti flocii amandoua

Nici in visele tale nu se indeplineste aceasta fantezie,dar daca ne intalnim in realitate pe mine si pe corina ne dai limbute in fundulet dar daca ai limba aspra pleci de unde ai venit =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.