yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2015 Pai nici o miscare,Timisoara e plina de viata, 1
trucker4life Reputație: 177 Postat Mai 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 26, 2015 povesti. pacat ca nu ai venit YKA
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 26, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 26, 2015 Pai nici o miscare,Timisoara e plina de viata, Este este, e plin parcul Rozelor de trandafiri, dar nu ma crede pe cuvant, hai numa' incoa sa te convingi singura
yka Reputație: 9109 Postat Mai 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 26, 2015 Este este, e plin parcul Rozelor de trandafiri, dar nu ma crede pe cuvant, hai numa' incoa sa te convingi singura Pai si acum astept un timisorean,unde sa ma impart? MULTUMESC SHIVA !!! 1
Vizitator petrica70 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Postat Mai 26, 2015 Te asteptam dar vad ca nu ne mai spui nimic despre venirea ta la timisoara.Nu cred ca trebuie sa fii suparata pe toti timisoreni ca mai sunt si baieti cu bun simt.noi inca te mai asteptam.
yka Reputație: 9109 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2015 IKA - dacă vi la noi (în CS) te tratăm ca pe prințesa Sissi. Îți oferim cazare, mâncare și toate cele necesare traiului bun. Promit că te futem tot județu și la sfârșit -pt că noi suntem mai de modă veche- unu dintre noi te va lua de nevastă. Că la noi așa e obiceiul - dacă faci fata de rușine o iei acasă. Sper să fiu eu alesul pt că la ce succes ai nu mai lucrez toată viața.Mai grav e, ca te voi lucra eu toata viata, Stai linistit,stiu de gluma...
sacalul23 Reputație: 207 Postat Mai 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2015 Ca sa mai cometez si eu un pic si sa ma bag in seama ca-n vremurile bune: Yka ma bucur ca m-ai adaugat la prieteni si ca apreciezi profilul meu, dar totusi trece luma mai si nu te-ai tzinut de cuvant Ai merita sa fii pedepsita pentru asta! Aspru... De mine personal Mai ales c-am urmarit in tacere thread-ul asta de cand a aparut si eram si eu tare curios sa te caut cand ajungi
yka Reputație: 9109 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 27, 2015 Ca sa mai cometez si eu un pic si sa ma bag in seama ca-n vremurile bune: Yka ma bucur ca m-ai adaugat la prieteni si ca apreciezi profilul meu, dar totusi trece luma mai si nu te-ai tzinut de cuvant Ai merita sa fii pedepsita pentru asta! Aspru... De mine personal Mai ales c-am urmarit in tacere thread-ul asta de cand a aparut si eram si eu tare curios sa te caut cand ajungi Buna,pe buna dreptate ca trebuie sa fiu rau pedepsita.Chiar aseara,am primit vizita unui timisorean (am martor)ca eu ma apuca'i de ceva care imi ia timp foarte mult,e ceva personal.Nu amagesc oamenii de obicei,insa apar si mici probleme pe parcurs,care nu pot fi amanate.Surpriza MARE,e cine ma vizitat ???Atat va incalzesc,e BARBAT -mama -si ce mascul, In viata regreti,numai riscurile pe care nu ti le-ai asumat !
marius404 Reputație: 163 Postat Mai 27, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 27, 2015 Bărbat...timişorean...puii mei, nu ţin minte să-mi fi asumat aseară ceva riscuri...)
sacalul23 Reputație: 207 Postat Mai 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 27, 2015 Mai Yka, am observat eu ca-tzi place tzie foarte mult sa socializezi la maxim pe forum si te intzeleg, c-am avut si eu perioadele mele, dar in ultimul timp eu sunt asa mai dintr-o bucta si la obiect, ca timpul meu e mult mai limitat decat pe vremuri. Deci sincer nu prea sunt eu curios ce mascul timisoarean te-a vizitat si cat e el de barbat, ca oricum nu ma afecteaza asta pe mine, neatragandu-ma de nici o culoare barbatzii Pe mine sincer m-ar interesa mai degraba cand ajungi in TM, asa, aproximativ macar, daca mai ai in plan sa ajungi si la ce nr. de tel as putea sa te sun sa-mi faci si eu o programare Lucrurile astea ar fi mult mai interesante pentru mine decat ce mascul feroce din TM te-a vizitat pe tine la Bucale 3 1
dz1 Reputație: 9 Postat Mai 28, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 28, 2015 Pana la urma ne bucuram de vizita ta, Yka ? 2
v3kt0r1 Reputație: 358 Postat Mai 28, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Mai 28, 2015 YKA... te asteptam cu interes... ) 2
shiva Reputație: 3141 Postat Mai 28, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat Mai 28, 2015 Ba Marius, unde ti-e mandria? Ce kkt, te rogi de o prostituata ... sa ce? Mergi boss la hotel, la Timisoara... dai un ban si gata! Gasesti acolo tipe. Nu milf, dar f bune! Asa faci si cu o femeie cand vrei sa o vrajesti, pe gratis? Te rog, da' mai gandeste-te.. hai te rog.. stii ca-s ok .. etc ? Tipa nu-ti face nici un favor, ea vine sa-ti ia banii! Nu vine ca-i place TM, vine ca in Buc probabil s-a saturat lumea de ea, piata e suprasaturata, asa ca e normal sa mearga spre alte orase, dezvoltate: Cluj, Timisoara sau Constanta. Boss, pt ea e Business si atat.. sa nu crezi ca are vreo afinitate pt vreun oras sau pt vreun client. Ii ia banii si gata. Si e normal, pana la urma! Doar ca in mod normal ar trebui sa-i ia banii cu zambetul pe buze! Unde va e mandria... ? Mai umpic si mergeti pe Aradului si va rugati de alea.... "hai te rog, da' mai gandeste-te" YKA... te asteptam cu interes... ) Imi pare rau Victore, fara nici o intentie de a involbura apela aiurea , dar trebuia, ca e epicnush ce e revelatie ai avut, da face cat toate celelalte postari ))) 2
nemuriciu Reputație: 277 Postat Mai 29, 2015 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Postat Mai 29, 2015 omul si-a pastrat mandria, in loc sa se roage de ea sa vina in Tm s-a dus el pana la Bucuresti 1
yka Reputație: 9109 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 29, 2015 omul si-a pastrat mandria, in loc sa se roage de ea sa vina in Tm s-a dus el pana la Bucuresti Tigrutule te pap !!! Initial nu a venit pentru mine.Ma sunat sa ii recomand pe cine cunosc,si probabil majoritatea au fost ocupate (cum si eu eram)...practic dupa ora 24,am reusit sa ne vedem.O zi minunata, 2
pingpong Reputație: 8 Postat Mai 31, 2015 Oras:Tm Oras:Tm Postat Mai 31, 2015 Luna mai trece , tot am asteptat ! Ma dor ouale de la atata asteptat ... dar le voi goli de indata ce ajungi YKA ! Te astept cu nerabdare 😔
teoteo Reputație: 213 Postat Iunie 1, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 1, 2015 cam obosita,nu stiu de ce atitea vorbe fara rost,in fond NU a confirmat in TM.
Tsuby Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 1, 2015 mai este valabil anuntul?
fut_bine Reputație: 220 Postat Iunie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2015 suntem in iunie, putina logica va rog stimabili futaciosi:)
tomson Reputație: 5778 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 17, 2015 suntem in iunie, putina logica va rog stimabili futaciosi:)suntem 'jdemii cu 250 in buzunar iar milfuri ca Mona si Ika numeri pe degete in tara ( circuit deschis ) , putina logica
tudorpaul Reputație: 3 Postat Iulie 7, 2015 Oras:road to hell Oras:road to hell Postat Iulie 7, 2015 spune-mi te rog YKA, mai revi in Timisoara?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum